![]() |
Dorinta - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Dorinta (/t-dorinta) |
Re: Dorinta - Black Rose - 22 Mar 2008 Asha o sa fie, doar ca atunci cand le vei povesti prietenilor, ei or sa rada de tine ca esti tocialra , bla bla bla ,prostii de`ale lor. Ash vrea sa stiu sa folosesc mai bn photoshop-ul . Re: Dorinta - Ginny Malfoy - 26 Mar 2008 Okey, dorintza indeplinita, vei face un avatar & o semantura in ps, dar apoi vei uita totul. PS: Am luat Premiul I la Petre Sergescu sh poate merg la natzionale ![]() ![]() Dorinta: Ash vrea sa... fie toata lumea fericita k mine. [fara sa fie un vis, nu se intampla nik sh sa dureze o eternitate.] Re: Dorinta - Saphire Maƫlys - 26 Mar 2008 Vor fi, dar astfel nu vor mai avea nici un tel in viata, si totul va fi plictisitor.. Imi doresc sa.. Ma lase mama odata in pace, sa pot sa stau la calculator cat vreau, si sa ma duc oricand la prietenele mele [sa nu fie un vis; sa dureze caaam...6 ani ar fi perfect; sa fie totul bine, mai pe scurt] Re: Dorinta - Black Rose - 26 Mar 2008 Ok... o sa te lase la calc da ai sa te plict pt k n`o sa`ti mearga netu` ... si cu prietenele tale o sa te lase, doar ca acestea nu vor fi dragutze cu tn... Ash vrea sa ... stau mai mult la calc fara sa ma sece mama la cap si sa am net si prieteni pe mes ![]() Re: Dorinta - Charlizze Di Rino - 28 Mar 2008 nici o problema, dar in cateva saptamani iti va lua foc calcul, si nu vei mai avea altul as vrea sa mananc ciocolaaaaataaa Re: Dorinta - *Bellatrix Lestrange* - 01 Apr 2008 vei manca ciocolata,dar va fi sticata si in cateva minute vei regreta ca ia mancat-o! Re: Dorinta - Charlizze Di Rino - 15 Apr 2008 vreau sa nu ma asculte la bio Re: Dorinta - Maya Lovegood - 16 Apr 2008 nu o sa te asculte astazi dar maine te asculta ,din toata cartea. imi doresc sa fiu o vrajitoare Re: Dorinta - Ginny Malfoy - 16 Apr 2008 vei fi, dar numai pentru 3 secunde. Ash vrea saa... castig un laptop la un concurs, sa nu fie un vis, sa nu fie laptopul stricat, nicio defectiune la el, sa mearga bine... hmz 56 de ani ar fi ok.. sh sa fie Toshiba adik unu` bun. Aaa sh sa'l primesc XD sa fie AL MEU XD sh sa nu sara lumea pe el sa se joace la laptop, dekt dak vreau. Sh concursul sa se tina chiar in aprilie 2008 [-X sa nu astept 45 de ani dupa el sh sa castig atunci. Re: Dorinta - Adyna Weasley - 17 Apr 2008 Vei castiga un laptop, dar te vei enerva ca nu mai poti castiga la jocul tau favorit instalat pe laptop si il vei arunca pe geam, unde va merge bine 56 de ani si nici un prieten de`al tau nu se va juca la el, fara permisiunea ta ... dar nici tu pana nu cobori cu scara sa`l iei inapoi, dar nu vei putea face asta pt ca te vei impiedica si laptopul va ajunge intr`o gaura e canalizare de unde nu`l mai poti recupera ![]() ![]() ![]() As vrea sa pot merge la ziua unui coleg [sambata asta], da sa se poarte frumos cu mine si sa`mi faca complimente, sa nu ma dea afara, sa nu ma barfeasca, sa ma faca sa ma simt bine 8-> |