![]() |
Equinox - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Equinox (/t-equinox) |
Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 09 Jun 2010 Capitolul 14 Am tras adanc aer in piept si am zis: “-Nu,nu pentru aia te-am chemat.Trebuie sa discut cu tine ceva.” Josh astepta rabdator ca sa continui. “-Ai conspirat in spatele meu”,l-am acuzat eu. “-Da”,recunoscu el. “-Mi-ai stricat tot planul”,m-am plans eu. Stiam ca ma purtam ca un copil rasfatat,dar nu imi pasa.Trebuia sa-I arat cat de suparata eram pe el. Josh se gandi o clipa,apoi raspunse: “-Dimpotriva,eu cred ca te-am salvat de propria persoana.Stii,esti periculoasa uneori,mai ales pentru tine.” Am facut ochii mari,incercand sa inteleg sensul cuvintelor lui. “-Adica…vrei sa spui ca as fi regretat daca l-as fi sarutat pe Sean in locul tau?La asta te gandeai?” “-Da,se pare ca ti-am ghicit planul”,aproba Josh.”Esti atat de usor de citit.Aveai o privire seara asta…de parca erai la vanatoare si aveai disperata nevoie de vanat.” M-am incruntat.Mereu am reusit sa-I pacalesc pe cei din jur,sa-mi ascund gandurile adevarate in fata lumii.Dar cu Josh…era diferit.Parca imi citea gandurile. “-Te inseli”,am soptit eu.”Nu as fi regretat daca m-as fi sarutat cu Sean.” “-Lily,esti atat de incapatanata!”izbucni el nerabdator.”Chiar nu vezi ca nu te iubeste?” Cum sa nu ma iubeasca?Citeam lucrul acesta in ochii lui,in fiecare zi. Cum sa-l fac pe Josh sa inteleaga?El nu stia ce e aia dragoste. “-Sigur ca ma iubeste”,i-am raspuns eu. “-Ok,poate ca m-am exprimat gresit.Vroiam sa-ti spun ca…Sean nu-ti iubeste sufletul,fiindca nu ti-l intelege.” As fi vrut sa-I spun:”Sigur ca ma intelege”,dar am tacut.In unele momente,nici macar eu nu-l intelegeam pe Sean.Daca lui I se intampla la fel? Adica..era atat de misterios uneori.Cam nimeni nu-l intelegea.In afara de Melissa. “-Vrei sa spui ca ma iubeste doar pentru faptul ca arat bine?”am intrebat eu incruntata. Josh doar rase si-mi spuse: “-Da,dragostea voastra e trupeasca.Si cam asa a fost cu toti iubitii tai.Te-au luat de iubita fiindca erai o partida buna,nu de altceva.” Poate avea dreptate.Sau poate nu. In orice caz,am inceput sa inteleg pe unde batea. “-Gata.Scuipa tot.Inclusiv declaratia de dragoste.” “-In sfarsit ai inteles”,spuse el in timp ce-si dadea ochii peste cap.”Da,eu te iubesc pentru sufletul tau.Pentru faptul ca stii sa-I joci pe toti pampalaii din jurul tau pe degete.Si ador cand te enervezi.Mai ales acum.” Nu-mi venea sa cred.Tocmai mi-a marturisit ca ma iubeste.El,care de atatea luni nu imi cazuse in plasa. Asta nu insemna ca nu trebuia sa-l tachinez putin.Ah,cata satisfactie imi va aduce. “-Wow,baiatul care parea indiferent este de fapt un patimas indragostit”,am zis eu ironica.”Insa,dragul meu,razboiul nu e gata.Sa stii ca inca il am in vizor pe Sean.” “-Dracu’ sa te ia ,cu tot cu Sean al tau”,mormai Josh.”Nu ti-am explicat ca nu te iubeste cu adevarat?” “-Am fost deja la dracu’”,am marturisit eu.”De foarte multe ori.Si e un tip foarte interesant,sa stii.” “-De ce il iubesti pe Sean?”sopti Josh,fara sa ia in seama gluma mea. Aici nu am raspuns imediat. Era clar ca un sentiment irational punea stapanire pe mine.Toate amintirile,toate momentele frumoase se invalmaseau peste inima mea. De ce il iubeam?Imaginea lui Sean imi aparu clara in minte,precum luna pe un cer intunecat de umbre.Ochii lui albastrii spre gri erau stralucitori,iar buzele lui roz-pal suradeau.Parul lui brunet era ciufulit din cauza vantului. Si erau atatea seri frumoase!Si imi aminteam una in mod special.Bratele lui incordate delicat pe talia mea,incercand sa ma tina cat mai confortabil.Si eu,cu toata durerea din piciorul scrantit,incercam sa-mi pun mainile in jurul gatului lui. Si cat de placuta era briza serii!Cat de placuta era singuratatea noastra! Cat de fericita fusesem!Asta inainte de a intra Melissa in peisaj,desigur. Josh P.oV. Ma asteptasem la orice,numai la scena asta nu. Ochii ei verzi se incetosara,pierduti in visare.Buzele ei senzuale se curbara bland sub replica ce nu mi-o mai daduse.Pe fata ii aparu o expresie neasteptata,tandra,ce se transforma incetul cu incetul in blandete. O clipa mi se opri rasuflarea.Nu o mai vazusem niciodata atat de frumoasa,atat de vulnerabila. Insa m-am uitat atent in ochii ei nemilosi,si nu puteam vedea nimic adresat mie. Cu cat priveam mai mult,cu atat mai putin imi placeau secretele ascunse acolo.Adica,la naiba,nu era niciun secret!Nu se gandea la mine,ci la o umbra ce nu o putea intelege. “-Aalyah Carter,esti nebuna!”am strigat eu furios. Ea tresari,deranjata de vocea mea autoritara,insa nu-mi dadu nicio atentie.Inca se gandea la Sean al ei,mi-am zis eu amarat. Cata gelozie imi provoca lucrul acesta.Dupa toate ce facusem pentru Lily,ea tot ma ignora. Era atat de oarba?Chiar nu vedea adevarul? Am smucit-o brutal din visare si mi-am apasat buzele de ale ei.Ii simteam surprinderea amestecata cu furie si am simtit un val de satisfactie cand mi-am dat seama ca revenise brusc la realitate. Ii vedeam focul salbatic din ochi.Plin de mirare,am simtit cum imi raspunde pasional la sarut. Lily P.o.V Inainte sa-mi rechem amintirile,am simtit cum niste buze reci se apasau pe gura mea. Cum indraznise sa-mi intrerupa suvoiul de amintiri?Cum putea sa-mi pangareasca momentele placute? Sub sarutul lui Josh,imaginea lui Sean se estompa incetul cu incetul.Mai intai deveni neclara,incetosata,apoi disparu cu totul. Numai noi doi contam.Sarutul era impartasit numai de noi doi,nu era nicio umbra intre trupurile noastre,intre sufletele noastre. Bratele lui mi-au cuprins trupul,rugandu-ma sa ma apropii de el.Gura mea incordata se deschise la asaltul buzelor lui.Iar sufletul meu era napadit de dorinta de a-I raspunde. Si exact asta am facut.Il simteam plin de mirare sub sarutul meu pasional.Buzele mele s-au curbat peste ale lui.Bratele mele l-au inconjurat mai strans. “-Spune-o.Zi ca ma iubesti”,sopti Josh in timp ce sarutarile lui imi alunecau pe gat. Cuvintele tremurande mi-au iesit nestapanite din gura: “-Te iubesc”,am soptit eu simplu. ~~~~~~~~~~~~~~~ Asta e prima oara cand mi-a placut cum a iesit un capitol la Equinox Sper ca si voua va place Edit:Sorry pt. dublu-post Re: Equinox - Bella Emily Rose - 09 Jun 2010 Superb , Desiree Chiar ca e cel mai tare capitol Cand vine nextul ? Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 09 Jun 2010 Bellatrix Cullen Wrote:Cand vine nextul ? Mai tarziu Re: Equinox - Jenny Spring - 09 Jun 2010 Noi o sa il asteptam cu nerabdare PS: Fana din umbra Re: Equinox - Isabella River - 09 Jun 2010 E superb.. Ma bucur ca Lily il iubeste pe Josh.. Si.. Desiree.. Toate capitolele sunt superbe.. [ OFF: joci azi ''Killer Preda-te'' nu? ] Sii.. abia astept sa vad ce se mai intampla.. ![]() Re: Equinox - Alice Morris - 09 Jun 2010 deci chiar imi place cum tia iesit, la fel de bine ca si celelalte dar nu prea imi place de Lily iar trebui sincer o lectie de viata este prea superficiala, si copilaroasa dar asta NU inseamna ca numi place ce scrii pur si simplu numi place personajul ce scrii tu este absolut bestial Re: Equinox - Bell Evans - 09 Jun 2010 e foarte tare si eu am inceput sa povestesc capitolele din mai multe puncte de vedere si in ciuda faptului ca fata este cam aeriana si egoista, probabil se va schimba imi place mult, nu pot spune decat next Re: Equinox - Sandra Potter - 09 Jun 2010 Frumoos!!...Foarte frumos! ![]() ![]() Cu Lily nu am nimic, dimpotriva, mi se pare normal sa se poarte asa la varsta ei. ![]() Bine, nu cred asta, dar eh...Nu mai stiu unde am citit. ![]() Oricum, ficul este superb, si abia astept continuarea. ![]() P.S.: fana innebunita de-a lui Josh. ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 09 Jun 2010 Bell Evans Wrote:si eu am inceput sa povestesc capitolele din mai multe puncte de vedere Sa nu te gandesti ca am luat metoda de la tine Cateva parti din Equinox si cateva capitole din "Children of the damned" au P.o.V de la persoane diferite Alice Morris Wrote:dar asta NU inseamna ca numi place ce scrii Da,stiu Sandra Potter Wrote:Cu Lily nu am nimic, dimpotriva, mi se pare normal sa se poarte asa la varsta ei Da,si eu m-am gandit la chestia asta cand am scris ficul Love you all Re: Equinox - Bell Evans - 09 Jun 2010 desiree, eu n'am pomenit ca ai luat de la mine fiecare are originalitatea sa asteptam next'ul |