Darkmark RPG Forum
Ce seriale urmariti? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce seriale urmariti? (/t-ce-seriale-urmariti)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Ce seriale urmariti? - Aileen Denvers - 13 Aug 2011

Nu am postat pe aici, nu? (incerc sa ma trezesc, nu ma bagati in seama Blush )
Anyway, urmaresc: Grey's Anatomy (astept sezonul 8), The Vampire Diaries (astept sezonul 3), Game of Thrones (urmeaza sa-l incep, dar il urmaresc, pentru ca e interesant), Merlin (astept sezonul 4) si vizionez seriale/dorame asiatice. La anime-uri, momentan, spun Pass! Trebuie sa ajung la zi cu Bleach si Naruto Shippuden, deci mai am Finna oricum, prefer seriale americane/britanice si cele asiatice, momentan!

RE: Ce seriale urmariti? - Raizen Isildur - 13 Aug 2011

(13 Aug 2011, 10:34)Aileen Denvers Wrote: Nu am postat pe aici, nu? (incerc sa ma trezesc, nu ma bagati in seama Blush )
Anyway, urmaresc: Grey's Anatomy (astept sezonul 8), The Vampire Diaries (astept sezonul 3), Game of Thrones (urmeaza sa-l incep, dar il urmaresc, pentru ca e interesant), Merlin (astept sezonul 4) si vizionez seriale/dorame asiatice. La anime-uri, momentan, spun Pass! Trebuie sa ajung la zi cu Bleach si Naruto Shippuden, deci mai am Finna oricum, prefer seriale americane/britanice si cele asiatice, momentan!

Naruto Finna))) Ahahaha. Happywide Happywide

RE: Ce seriale urmariti? - Aileen Denvers - 13 Aug 2011

Stau prost la Naruto si Bleach (am auzit ca Ichigo se transforma in ceva mai tare decat Hallow T__T am vazut si eu pozele, dar nimic mai mult; am mult de recuperat). Trebuie sa recuperez la anime & manga - Naruto si doar la anime - Bleach (desi mi-am zis ca ma apuc si de manga, dar ma mai gandesc).

RE: Ce seriale urmariti? - Ian Bolton - 17 Aug 2011

sa-ncepem cu-nceputul-seriale tv(dupa o sa scriu si anime-urile)
-Vampire Diaries
-Merlin
-True Blood
-Game of thrones
-Stargate
-Torchwood
-Dr Who
-El internado
-Heaven
-Dr House
-Mesaje de dincolo

si anime:
-Death Note
-Hellsing
-Ouran high school-host club
-Pandora Hearts
-Gakuen heaven
-Vampire Knight
-Naruto
-Gravitation

doar astea imi vin in minte acumHappywide

RE: Ce seriale urmariti? - Adnana Hale - 17 Aug 2011

Eu urmaresc acum Vampire Diaries si vreau sa ma apuc si de GG Thinking Am urmarit Lost, Jericho, The big bang theory, Lie to me, Dr.House si..de altceva nu-mi mai amintesc Love Thinking

RE: Ce seriale urmariti? - Valentino Gaunt - 17 Aug 2011

comedii - big bang theory , how i met your mother , modern family , two and a half men , friends
altele gen actiune :supernatural , bones , leverage , lie to me , burn notice , dexter , prison break , chuck
am mai vazut pe bucati si din reaper , lost , heroes , greek, merlin, seinfeld, stargate, gossip girl , 90210,glee etc

RE: Ce seriale urmariti? - Aileen Denvers - 18 Aug 2011

Sa adaug la lista si Pretty Little Liars Love m-am apucat de luni. In trei zile am terminat primul sezon , desi as fi putut sa-l termin in doua, dar am avut treaba si nu mi-am permis sa pierd noptile. Si miercuri m-am apucat d sezonul doi si astazi am ajuns la zi. Abia astept sa apara episodul 11 Love

RE: Ce seriale urmariti? - Jade A. Crawford - 18 Aug 2011

Am inceput de curand sa ma uit la Supernatural ;Wink
E genial Love desi ma sperii de moarte la el Finna Love

RE: Ce seriale urmariti? - Hayley M. Alden - 18 Aug 2011

Deci am inceput sa ma uit la Dexter si e absolut mega-genialLoveLoveLove. Desi e cam scary pentru unii,poate Wink).

RE: Ce seriale urmariti? - Evelina R. Potter - 18 Aug 2011

Eu ma uit la anatomia lui grey. Fiind studenta la medicina ma ajuta foarte mult.