Darkmark RPG Forum
Murim - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Murim (/t-murim)

Pages: 1 2 3 4

Re: Murim - Kennya Allen - 09 Sep 2008

Yeeeiii!!!!!!!!!

Mai e atat de putin si in sfarsit o sa-l vad pe Adrian!!LoveLoveLoveLove

Re: Murim - Ada McNair - 09 Sep 2008

:-s Kennya.. ma sperii =)))

Deci
Mie imi este foarte frica
Nu am apucat clasa a6a.
Nu am avut primul prieten
Nu voi apuca sa am copii, sa ma casatoresc, sa am nepoti sa ma bucur de intrarea la facultate si sa ajung ceea ce mi-am dorit mereu. Mi-e greu sa ma gandesc ca maine s-ar putea termina absolut totul. Adica tot ce am facut pana acum a fost in zadar? Sa mor asa? Fara sa fi facut nimic? Ma simt atat de nefolositoare Deci de o ora si ceva plang incontinuu gandindu-ma ca nu m-as mai putea trezi niciodata

Re: Murim - Ginny Malfoy - 09 Sep 2008

Kennya..
daca murim, nu o s'ati vezi nepotul... pe Adrian/Adriana
Si eu nu am inceput nici macar clasa a cincea! Nenorocitii aia nu se gandesc la persoanele care inca nu si'au trait viata!
Sunt atat de.. porci.. pentru stiinta siigur, sa moara toata lumea 'pentru stiinta'. Prima oara cand am auzit stirea, am crezut ca vine apocalipsa si savantii incearca sa previna acest lucru.. dar e pe invers, astia incearca sa dea de apocalipsa. Sunt atatea lucruri pe care nu le'am facut. Si daca maine'ar fi sa mor.. fie si peste o luna.. Doamne.. cata minte sa faci un experiment din asta

Re: Murim - Cheyenne Laurette - 09 Sep 2008

am uitat sa specific ca cel mai rau imi pare ca mor virgina kiddin' (sau nu ) . Nu imi pasa sincer...eu dak e sa murim maine... nuj..eu nu o sa apuk sa vad cum mor ca eu ma trezesk abea la 12

Re: Murim - Ginny Malfoy - 09 Sep 2008

ASta doream sa zic si eu ca daca e mor in somn daca e vorba de 10 dimineata.. de e seara.. ma culc cu 6 ore mai devreme

Aa.. am auzit ca exista posibilitatea care noi sa nu murim , dar s-ar putea sa ne trimita cu 14 miliarde de ani in urma. Adica inaintea dinozaurilor. Deci, peste cateva luni, la revedere net

Re: Murim - Kennya Allen - 09 Sep 2008

Eu vreau sa intram intr-o gaura neagra..si sa ne teleporteze in alta parte a universului...
Langa o planeta numai cu hombrei...
Si eu sa fiu sotia lui Adrian LoveLoveLoveLove

Dar nu o sa ne duca in alta parte a Universului..

Universul se duce de tot :-s
Asa o zis la tv..
Ca nu o sa mai existe pamant, galaxie, univers
Thinking?
Nimic!!!
:-s
Doar vom muri, si vom ajunge in rai Angel

Re: Murim - No name - 09 Sep 2008

Eu si cu mujer Kennya vom ajunge intr-o alta galaxie,langa o planeta,plina de hombrei cu spate secsos,crestati si pletosi.
Ne vom fingering cu fiecare,fiind singurele mujer de pe planeta si vom trai fericite,pana la adanci batraneti,alaturi de sotii nostri,Adrian si Adam,pe tronurile regale.
Abia astept ziua de maine!

Re: Murim - Raizen Isildur - 10 Sep 2008

De fapt nu e chiar asa Maine vva fi primul experiment in care un foton va circula dintr-un sens in altul al tunelului si viceversa. Pericolul apare doar in momentul in care doi fotoniii vor circula simultan in sensuri opuse. Atunci cand se vor ciocni se vor crea gauri negre. Singura problema e cat de mari. Daca sunt de dimensiuni microscopice, asa cum se spune, gaurile negre se vor consuma instantaneu, daca vor fii mai mari, vor incepe sa absoarba fotoni, si vor creste.