![]() |
Superstitii - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Superstitii (/t-superstitii) |
Re: Superstitii - Sharma Sanara - 25 Jan 2009 Eu nu cred in superstitii. Sunt dar niste prostii. Am observat ca totul depinde de autosugestie. Daca crezi ca iti va merge rau asa va fi. Daca crezi ca iti va merge bine vei avea o zi frumoasa. Superstitiile au fost create cu scopul de a speria lumea. Si mai mult sa incurce oamenii decat sa ii ajute. Am incalcat sute de superstitii si cu toate acestea totul mi-a mers destul de bine. Re: Superstitii - Shayera Holl - 25 Jan 2009 Asa vreau sa adaug...NU CRED... Cu cateva zile inainte,cre ca Marti, mi-au trecut calea trei pisici negre si doi caini in timp ce mergeam la scoala. Toata colegele mele au scuipat de trei ori si au facut trei pasi in spate...asa...numai eu nu... La scoala am luat 10 la biologie,ceea ce ma lasat varza....n ici nu ma asteptam...si 10 informatica...asa...nici la asta nu ma asteptam...deci...nu cred in superstitii....dupa pisicile alea si cainii aia trebuia sa iau cv 4....dar nu am luat Re: Superstitii - Ada McNair - 01 Sep 2009 Este groaznic.Probabil veti crede ca sunt nebuna.Si eu cand am auzit am ras de tipa aia.Deci,sa incepem cu inceputul. Am o colega de clasa,care este mai metalista asa ca mine oarecum.Ea a fost plecata in excursie in Turcia,si de acolo si-a luat o pentagrama(pentagrama diavolului),exact in noaptea in care a aparut luna rosie.In seara aia,prietena ei s-a pierdut prin Istambul,si a pierdut de 3 ori cheia de la camera.Pe urma,a aruncat pentagrama undeva printr-o tufa,iar dupa cateva minute,un om i-a adus-o si a intrebat-o:"This is yours?"sau ceva de genu.Tipa a luat-o.N-avea ce face.Pe urma,diriga a certat-o rau pe prietena tipei si nu stiu ce a patit tipa si s-a taiat la mana,si curgea sange si era naspa.Pe urma Lusa(ea e colega mea)a incercat sa mai arunce aia o data in lift.A lasat-o in lift,iar cand s-a dus a doua zi,era pe masuta de langa usa ei.A fost naspa! Pe urma,tipa a venit din Turcia si m-am intalnit eu cu ea.MI-a zis ca s-ar putea sa poarte ghinion,si sa nu o ating,dar m-a durut undeva,si am luat-o,si vroiam sa o si port.Am tinut-o la gat.Trebuia sa dormim la prietena cea mai buna a Lusei,dar ea a adormit,si nu ne-a mai sunat sa venim,asa ca nu aveam unde dormi,asa ca am stat afara,si au venit niste politisti sa ne ia datele,si ne-au certat 3 ani.Pentru ca trebuia sa merg la Claudiu ca sa nu stiu ce.Si i-am zis lui Claudiu ca nu mai vin,si ca ma duc la vecinul Lusei(nu ma mai duceam la Claudiu pentru ca mi se facuse frica de politisti).Am mai stat putin afara,dupa care am urcat scarile spre vecinu' Lusei.Pe scari am primit mesaj de la Claudiu cu "Nu vreau sa te mai vad niciodata :|. 10 saptamani si 3 zile...A fost frumos. Nu ma mai cauta". A fost groaznic.Am intrat in panica,si nu mai aveam aer sa respir.M-am pus pe scari si simteam ca mor.Pur si simplu uitasem sa respir.Dupa,vecinul mi-a imprumutat niste bani sa ma duc la el acasa,si m-am dus cu vecinu' si cu tipa.Am fost si mi-am cerut scuze,si plangeam ca tampita.Dupa,ne-am intors inapoi la vecinul Lusei,iar Lusa a aruncat amuleta in niste tufe,la un bloc departe de blocu' ei.Eu cu Lusa si cu tipul(Ovidiu) am mers la el,si ne-am uitat la film,si pana la urma am dormit jumatate de ora la el acasa,de la 5 la 5 jumatate, caci dupa ne-a sunat Lenuta (prietena la care trebuia sa dormim).Am fost la ea,am mai dansat,am baut 3 cafele,si tot mi-era somn asa ca m-am culcat.Cand ne-am trezit,am mers pana la magazin ca sa ne cumparam paste,iar pentagrama era in fata usii.Am inceput sa plang de teama,si nu stiu cum sa mai scap de ea acum. Adica cat timp a purtat-o la gat,s-au intamplat o groaza de chestii naspa,si cum a aruncat-o a fost mai bine,doar ca se tot intoarce la ea.E a3a oara!Si ma sperie. Este naspaa! Si numai mie mi se poate intampla asa ceva.Oricum,sper ca este DOAR o SIMPLA coincidenta.Imi doresc mult asta.Sa fie doar o amarata de coincidenta. Re: Superstitii - Jenny Spring - 01 Sep 2009 Ado,ma sperii nu gluma. Sincer poate a fost doar o coincidenta. SIGUR doar o coincidenta. Claudiu probabil ca s-a suparat pe tine ca te duceai la vecinu.Iar restu sigur o coincidenta. Cum sa vina amuleta dupa tine? bate de trei ori in lemn si fa cruce(eu numa in asta cred) Re: Superstitii - Ginny Anne Alden - 01 Sep 2009 Si pe mine ma sperii parca e mai rau ca intr-o poveste de groaza bine inteles iti dau acelasi sfat pe care ti la dat si June bate de trei ori n lemn si fa o cruce asta sigur o sa mearga mie mereu mi-a mers Re: Superstitii - Briana Brighton - 01 Sep 2009 Chiar ca ma sperii! ![]() Si eu astazi mi-am cumparat zece clame, cand le-am scos erau toate, le-am pus pe pat, am plecat putin si m-am intors, mai erau doar 9. Am zis ca poate le-am inumarat eu gresit. Am plecat iar si le-am lasat tot acolo, cand m-am intors mai erau doar 8. Nu imi venea sa cred, nu intrase nimeni, nu aveau cum sa dispara.Am iesit putin din camera si cand m-am intors am gasit una dintre cele 2 clame pe jos, cazuse din pat cand ma ridicasem presupun.Iar cealalta cred ca am uitat-o la magazin... nu stiu... cred ca am inumarat gresit prima data. Si ce m-am speriat la inceput. Eu nu prea cred in coincidente insa aici chiar eu fost Totusi, la Ada nu cred ca au fost simple coincidente.Mie frica Asa...Eu nu prea cred in superstitii, desi am impresia mereu ca numarul 13 imi aduce noroc.[si asta este o superstitie pana la urma] Ma amuzau superstitiile scrise de Ophelia. "Sa nu te cununi in mai, fiindca se spune ca vei avea o casnicie trecatoare ca florile de mai." Vorbeam zilele astea cu niste fete si ma gandeam ca mie mi-ar placea sa ma casatoresc in luna mai. Merge si iunie dupa ce am citit "Primul - sotul sau sotia - care va adormi in noaptea nuntii va muri mai intai." si asta e amuzanta. "nu e bine sa incepi o calatorie vinerea, altfel vei avea parte de ghinion. " =>> Saracii cei care pleaca in weekend la mare, la munte etc. Re: Superstitii - Ginny Malfoy - 01 Sep 2009 Ada ![]() Poate chestia cu taiatul la mana e doar o coincidenta, dar este foarte ciudat cum pentagrama se intoarce la tine de fiecare data.. adica wth.. nu cred ca e cineva care te urmareste din Turcia pana in Romania , cu ideea fixa de a'ti da inapoi pentagrama atunci cand o pierzi... prima oara se poate sa fie o coincidenta, omul ala sa o fi vazut pe tipa aruncand'o, si daca nu era singura in lift atunci cand a lasat'o acolo, se poate explica [ adica sa fi fost pe'acolo cineva care a atins din greseala pentagrama si o cunostea pe tipa si , superstitios , i'a dat'o inapoi pentru a scapa de ghinion ] . A treia oara.. nu am inteles ![]() Eu as lua pentagrama aia si as rupe'o in bucati , pentru orice eventualitate [ sper ca nu e din aur masiv sau ceva de genul=)) ] . Frica te va urmari oriunde daca o lasi de izbeliste pe undeva. Si e posibil ca si ratacitul prin instambul sa fie o coincidenta , asa cum si eu m'am ratacit in bucuresti Si chestia cu pierdutul cheii , si faptul ca prietena Lusei a adormit si voi a'ti ramas afara... sa fie pur si simplu niste lucruri rele pe care subconstientul le leaga intre ele, folosind aparitia pentagramei ca factor cheie . Si Claudiu e un tut:-w il tragi tu ceva de pwca.. n'are cum sa nu te ierte daca stie totul:-s Exista cateva sanse sa fie o coincidenta totala, dar chiar si asa, e bine sa incerci sa te rogi mai mult si chestii:-s gandeste'te ca raul dispare putin cate putin de fiecare data cand iti faci semnul crucii si chestii de genul. Aa, si chiar sunt curioasa. Unde este pentagrama acum? :-s Re: Superstitii - Ada McNair - 01 Sep 2009 Pai.. a aparut in fata usii prietenei mele.Plus ca pentagrama a fost aruncata intr-o chestie unde nu merg oameni.In spatele unui bloc tampit.Ma rog...si mna. Pentagrama este acum la un prieten de-al meu Benny,care e satanist,si probabil pe el nu o sa-l deranjeze cu nimic.Adica...mna.Mi-e sa nu fie vreo chestie.Eu sunt crestina,pentagrama este a...celui rau si faze.Ma rog... de cand am scapat de ea,e ok!I-am dat-o tipului,si acum nu mai patesc nimic,dar ma sperie si mi-e sa nu ajunga din nou la mine. Re: Superstitii - Anna McNair - 02 Sep 2009 WOOOOOOOOOOOW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deeeci...cu claudiu ai mai vb? ![]() Wa deci nu-mi vine sa cred..e ca un film de groaza ![]() De unde avea lusa pentagrama?:-s Daaa creca lu benny nu i se poate intampla nimic=)))) Re: Superstitii - Bell Evans - 06 May 2010 Najpa Ada, mi se pare super ciudata faza oricum, bine ca ai scapat de ea Asa, eu nu sunt prea superstitioasa de felul meu. Dar intr'o vineri, 13 noiembrie, mi'am dat seama ca poate chiar aduce ghinion faza. Profa noastra de romana sa sinucis, avea niste probleme. Si a fost oribil. Acum, se banuieste ca a planuit de mult timp, dar venieri 13 era o profa foarte buna si blanda, cea mai tare din tot orasul |