Darkmark RPG Forum
pa - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: pa (/t-pa)

Pages: 1 2

Re: pa - Raizen Isildur - 22 Oct 2008

Pai, ai sa vezi la momentul potrivit. E simplu. La Geografie de exemplu, scriam numarul exercitiului grila si raspunsul(a,b,csau d) pe o guma de sters si o dadeam prin taota clasa. La Romana, eram supravegheati de o profa naspa si una f buna. Cand iesea aia rea din clasa, zburau foile de la unul la altul. La mate la fel

Re: pa - Shayera Holl - 22 Oct 2008

ioi ce tare,sa ma gandesc,profa de isto ce cea mai buna,tehnologica...si ala e cel cel mai chior prof,si nici nu aude bine,il intreb daca pot sa beau suc...el zice"nu,multumesc"...aha,sa ma ma gandesc cine..orikum,e tare rauHappywide....
Thanks,asa rebuia sa copiet si uni la mate...mneahHappywide...

Re: pa - Charlotte Ambrosine - 22 Oct 2008

Pai Raizen, 4 ore pe sapt la matematica. 3 pregatire (2 algebra/geometrie si 1 variante) + inca o ora de mate pe care o facem cu toata clasa in care facem variante. Faza e ca eu fac pregatiri din clasa a 5 a . In 1-4 am fost la o scoala destul de slabutza, apoi am trecut la cel mai bun liceu din oras si normal ca erau diferente extrem de mari intre mine si restul colegilor.

Re: pa - Shayera Holl - 23 Oct 2008

exact Anny...asa e si la mine...la scoala noastra clasa noastra era clasa forte...si akm suntem mai...nu asa de buni...au mai plecat de la scoala asta...si neah...akm mai am 2 luni si ne mutam la vechea sc....akum noua...si ne prelungeste prigramul...de la 14 pana la 19....Happywide

Re: pa - Charlotte Ambrosine - 23 Oct 2008

Nasol Bella Oricum, succes si furtuni pline de 10

Re: pa - Shayera Holl - 24 Oct 2008

ahaHappywide...azi dam lucrare la Tehnologica....ce bineeee....ma duc sa imi fac fituica...orikum....proful ne lasa cu caietul deschisHappywideHappywideHappywide

Re: pa - Denis D. Diggory - 26 Oct 2008

Bella iti recomand sa iti pui fituica sub uniforma [ in caz ca ai].. Sau sa-ti scri pe adidasi

Re: pa - Shayera Holl - 15 Nov 2008

Deci...nu vreau sa fac alt topic...dar...hmmm...hmmm....scriu aici...
Nu ma despart tuma' amu'....numai ca...am scoala...am porcarii...e cam greu...nu plec de pe forum...dar...nu o sa inru asa de des...si daca o sa ma vedeti pe mes...nu inseamna ca sunt pe mass...ca nah...intru asa,dar nu stau la pc.
Acuma...Jade,stie,dar nu cre ca va poate zice...ca nu intra aja des...ok ok...va zis dc nu o sa ma intru des.
Hmmm...in primul scoala si tezele unice,si in al doilea rad...o formatie idioata...dar e cv serioasa=))=))...ok...am facut o formatie...si nah...e cam greu...ca tre sa facem patru ore pe saptamana...repetitii la casa de cultura...si 4 ore pe zi...repetitii acasa...am devenit mai serioasa...and e vorba de asa ceva.
Si e foarte greu...mai ales cand trebuie sa inveti si versuri...si sa inveti sa cant cool si la chitara bas...adica io cand si vocal si la chitara...si e foarte greu...nu stiu daca o sa intru des...dar...totusi...o sa incerc sa fiu activa...cu tot ca ar trebui sa postez si la 12 noaptea la rp...sau nu stiu unde...deci...
Mai intru...dar foarte greu o sa intru.
Va pwp...si ramaneti activi...KissKissKiss KissKiss