Darkmark RPG Forum
Arianna's Creations - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: Arianna's Creations (/t-arianna-s-creations)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Arianna's Creations - John Weasley - 05 Nov 2008

Sunt bune
Cel mai mult imi place prima
Inspira mai multa putere,magie
Dar a doua parca este prea simplu
Prea real
Da si realitatea trebuie pe acest pamint
Dar daca merge vorba de Harry Potter
Trebuie sa contina mai multa fictiune
Nai respectat hotarul si poteca
Ai aratat in prima imagine magie
Si deodata ai inceput cu realul
Asa ca pentru prima 9
Iar pentru a doua un 8 gata sa se prava

Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 08 Nov 2008

John...prima data am crezut ca ai scris o poezie...
Hmmmm...mie mi se par super toate...mai ales cea cu LunaLoveLoveLove...John...arca ai vorbii in rime...sorri,nu ma pot abtine sa nu zic ceva...
ce tare e aia cu LunaaaaaLoveLoveLoveLoveLove...si aia cu Emma...si aia cu Harry...si...si...toate sunt super..
Io nici nush cum sa pun pozele=))=))...adica mai multe intr-o imagine...ma refer la paint...dar si prin photoshop sunt varza varzalicaHappywide

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 18 Nov 2008

inca unul:
http://i33.tinypic.com/2s7uz42.jpg

nu imi plac anime-urile dar era pt subiectul Joc de la Grafice

Re: Arianna's Creations - Alicia Isabelle Blake - 21 Dec 2008

Inca unul vineeeeee

http://i44.tinypic.com/14j2ah0.jpg

pt ca e CRACIUNUL!

sorry de dublu posting

Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 21 Dec 2008

te scuzam pentru dublu posting
Ce tare e aia k CraciunulLoveLoveLove...adica cu bradulLoveLoveLoveLove....mai faLoveLoveLove

Re: Arianna's Creations - Jenny Spring - 21 Dec 2008

Alicia scuze ca sunt rea dar toate sunt simple.SIMPLE de tot !Singura care sa zic ca-mi place asa e ultima.Doar pentru ca ai ales o imagine draguta.
Stiu cum e sa lucrezi in Paint.Iti spun ca stiu cum e si poti face multe creatii simpatice. Dar iti spun ca ale tale nu se vede cine stie ce munca...:|
Sigur ai sa zici ca sunt rea dar nu sunt. Incerc sa te ajut. Pentru un incepator te incurajez ca e binisor dar acum fac comentariile pe note.Si nu meriti foarte sus.

Comentarii:

PRIMA : Simpla . Nu ai facut decat sa lipesti doua poze pe un fond albastru deschis si sa scrii "HP" si "Daniel Radcliffe". Simplu.
Nota : 5 cu maxima indulgenta.

A DOUA : Acelasi comentariu. Nu se observa vreo cine-stie ce munca.
Nota : 5 cu maxima indulgenta.

A TREIA : Asta nici nu e creatie. Nu ai facut NIMIC inafara de a alege o poza si sa scrii Luna Lovegood.
Nota: 3 cu maxima indulgenta.

A PATRA SI A CINCEA : LA fel.
Nota: a patra 3 cu maxima si a cincea 4 cu maxima.

Recunosc ca sunt dura dar sa stii ca asta e adevarul.Astept sa vad ce zic celelalte fete cum ar fi Julia; Ginny;Rebbeca;Lyra si altele.
Astept si o evoluare de la tine.

Re: Arianna's Creations - Ginny Malfoy - 21 Dec 2008

Oh, pai nu vad cum poate cineva sa zica "sunt superbe" sau macar "sunt bune".

Deci la prima, aia cu Daniel Radcliffe, nu ai facut decat sa ingramadesti doua poze acolo si sa scrii, cu un scris oribil [adica stiu ca sa scrii cu brush la calc e greu, dar cand ai sub nas optiunea de a scrie cum trebuie..] "Daniel Radcliffe" si "HP". Si nu vad cata magie si cat mister inspira asta, draga John.
La a doua este exact la fel. Chiar mai rau.
La a treia, ai stricat total imaginea. Mai bine nu faceai nimic. Ca si asa tot ce ai facut a fost sa scrii ceva acolo si lumea nu iti admira creatia, ci poza, care este foarte frumoasa [Luna e superba]. Dar, repet, scrisul strica totul.
Si cea cu anime.. exact la fel. Ce munca depusa? In 2 secunde oricine poate face asa..
Iar cea cu Craciunul ar fi frumoasa, daca dimensiunile ar fi mai de sig.
Daca aveai macar dimensiuni gen 200x400 la fiecare "creatie" [parerea mea ramane ca nu e nici'o creatie], poate ar fi fost mai bine. Si daca nu scriai cu mana [de fapt cu mouse'ul] si mai puneai ceva efecte, ar fi fost chiar bine.
Ingramadirea de doua poze pe un fundal, cum a fost la primele doua, nu e o idee foarte buna. Mai bine stergeai cu guma tot ce ramanea inafara de silueta personajului si atunci, da.
Note nu dau, ca ar veni 1 pe fiecare, cu maxima indulgenta [aici te copiez nitel cu expresia, June:">]

Nu sunt rea, ci realista. Intreaba tu pe cineva priceput in ale graficii pe calculator si vei vedea ce iti va spune. Nici nu ar remarca diferenta intre pozele tale si originalele, probabil.
Acum daca te superi pe mine sau pe oricine altcineva care iti spune in fata cum sunt pozele astea, nu faci decat si mai mult rau. Daca nu asculti cand ceilalti iti spun ce greseli ai, cum le vei putea indrepta?
Sper sa evoluezi si sa incepi sa faci ceva mai bun, intr'un program bun.. ca paint'ul nu e cine stie ce, dar poti sa schimbi putine si sa iasa frumos acolo.

Re: Arianna's Creations - Alina Potter - 21 Dec 2008

Eh aici aveti dreptate sunt nashpa is facute in paint pana si varmiu care are 5 ani le face mai binescuze ca spun asta dar fale in alte programe cum ar fi photoscrape sau photeshop sau alte chestii deastea

Edit by Ginny: ok, asta e o exagerare:|

Re: Arianna's Creations - Shayera Holl - 22 Dec 2008

hei...o incurajam...asa...sa nu mai facem Spam...sau etc etc etc...
Cum spuneam...nici ale mele nu sunt reusite...si chiar deloc...si nah...o incurajam si io...ziceam sa mai puna...sa vedem...poate mai face si ea un pas...offfff...Hahalino...[daca imi mai permiti sa imi zici asa]...esti pe mess...sa vb k u...nu mai am chef de tot felul de posturi aiurite...

Re: Arianna's Creations - Chloe Wai - 22 Dec 2008

Bella are dreptate a spus ca nu stie folsi fara brush ,ati putea sa ii ziceti ca sfat cum sa scrie fara sau altceva poate e mai mica.Ati fost prea dure cu ea.Orcum ultimul e bunicel !