Darkmark RPG Forum
Byee :) - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Byee :) (/t-byee)

Pages: 1 2 3

Re: Byee :) - Denis D. Diggory - 26 Oct 2008

E greu sa ignori un admin, sa stiti. Fiindca el trebuie sa iti spuna cu ce ai gresit, tu ai intrebari legate de forum.. mda e la fel de greu si sa uiti un prieten.. Ma rog, astept sa vad ce zice Ginny.

Re: Byee :) - Hermione McGonagall - 26 Oct 2008

Te rog Ginny,mai gandeste-te.Sa pleci de pe forum doar pentru ca te-ai certat ce Reizen mi se pare lipsit de tact.Cum a spus si Anny va puteti evita pana va impacati,mai ales ca sunteti si frati.Noi avem nevoie de tn si stii asta.Nu lasa nishte simple certuri sa intervina sa nu mai postezi pe forum.Stiu ca iti place acest forum,cu totii stim.Eu te rog sa te mai gandesti.TOTI HUFFLEPUFF AU NEVOIE DE TINE!

Re: Byee :) - Ginny Malfoy - 26 Oct 2008

Aleluia ^Smile^
Maddie le stie pe toate ^Smile^
Am zis cat il iubesc pe Raizen? NOOT. Si nici nu o voi faceWink)
Atitudinea de "copil mic" e tot ce vezi la mine, draga fost fratzioare? Tu nu iti vezi obiceiul de a speria userii si de a'i alunga de pe forum? Daca nu te'as fi cunoscut, poate ca.. as fi facut la fel =] as fi vrut sa plec de pe forum.. dar tocmai am remarcat ca esti o fiinta prea neimportanta [nu ma impresioneaza nici daca imi bagi pe gat faptul ca esti admin.. ma abtin sa zic ce as face cu acest rang =)] pentru a ma goni de pe forum.
Nu au trecut nici.. 30 minute si ma intorc =]
Pentru Maddie
Si prietenii mei de pe'aici..
Oricum nu ma pot schimba :-j si nu o fac pentru ca Raizen sa ma tolereze. Cum m'a acceptat ca sora pana acum, ha? Un prieten [sau un frate..] adevarat nu iti cere sa te shimbi..
Hermy`, Anny, tnx pentru mesaje
Si Mary, stiu ca sunt enervanta Blush si nu multa lume ma accepta 8-> si ca ma enerveaza ca te iei de Bellatrix, Ginny si Voldy [-x da` mna =] poate devenim bune prietene candva =]

Re: Byee :) - Denis D. Diggory - 26 Oct 2008

Deci, cine stie ce vorbeste? Haaa? Ma pot lauda cu un rang de ghicit viitorul. Sau poate doar cu acela de a-mi cunoaste cei mai buni prieteni? Nu conteaza, bine ai revenit pe forum, draga >: D< despre concurs, vorbim pe mess, bine?

Re: Byee :) - Raizen Isildur - 26 Oct 2008

Nu are rsot sa-mi mai bat capul cu tine. Daca vreau ruinez tot forumul, il las in rapagina, roicum e munca mea. Ai noroc ca exista persoane ca Lyra, Kennya, Rain sau Nosgoth pe forumul asta Ei merita sa activeze pe el. Insa tu, care esti o impertinenta, un copil de 12 ani ce crede ca are lumea la picioare cand de fapt nu are decat un rahat la nas. Nu intelegi nimic deci mai bine taci dreaq din gura.

Re: Byee :) - Hermione McGonagall - 26 Oct 2008

Reizen nu vreau sa ma bag dar cre ca ai intrcut masura.Ai injurat pe acest forum desi stiai ca nu ai voie si pe deasupra esti si admin.Ar trebui sa te gandesti si la sentimentele fetei.Si apropo nu esti singurul admin de pe aici.

Listine ca ma enervezi si tua cuma si va impusc pe toti.M-am impcat cu Ginny deci Ciocu Mic all you guyz out there

Re: Byee :) - Charlotte Ambrosine - 26 Oct 2008

Eee .. stiam eu Bravo

Re: Byee :) - Kennya Allen - 26 Oct 2008

O sa cedez nervos cu voi intr-o zi.
daca v-ati impacat si totul acum e bine, sper ca acest forum sa redevina la normal.
Chiar ma intristeaza ca ne luam la cearta pentru niste lucruri asa mici cand in viata pot exista probleme mult mai mari.
La alea ce naiba o sa mai faceti?!

Eu ma sinucid voi ?Finna)