Darkmark RPG Forum
Numele tau in japoneza - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Gamers Arena (https://www.darkmark.ro/f-gamers-arena)
+--- Thread: Numele tau in japoneza (/t-numele-tau-in-japoneza)

Pages: 1 2 3 4

Re: Numele tau in japoneza - Alina Potter - 18 Dec 2008

Eh nu
Are cineva o trusa de prim ajutor ca mia dat sangele de la cazatura (mam aruncat pe geam da stau la parter si doar mam zgariat pe scurt mia intrat o sticla in mana au)))?

Re: Numele tau in japoneza - Hermione McGonagall - 18 Dec 2008

Offf.....Lasa draga mea ca pana te-oi marita trece.Ti-o spun din propria experiente.Pana atunci pune totusi un leucoplast sa nu se infecteze.Ar fi pacat sa iti pierzi degetelul,nu?

Re: Numele tau in japoneza - Alina Potter - 18 Dec 2008

da imi trece pana ma marit sper......ca nu ramana cicatrice si gata deja am inceput sa deviem subiectu

Re: Numele tau in japoneza - Kennya Allen - 18 Dec 2008

Sunt gresite alea cu numele. Nici nu pot fii citite cum trebuie.
Ca sa aflii cum este numele tau in japoneza trebuie sa intri pe un site de translatie care sa fie cat de cat serios.
Si Alina, desi e doar un joc, unii o iau in serios si apoi spun tot felul de prostii mai departe.
Alexandra este: AREKUSANDORA
(Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "U" sounds like oo in hook, but with less rounding of the lips. "E" sounds like e in met. "O" sounds like o in old.)
Alina: ARIINA
(Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter. Double vowels like "II" are held for twice the duration of single vowels.)
Alicia: ARISHIA
(Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter.)
Camelia: KAMIRA
(Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter.)
Adriana(eu.Multi nu stiu care e numele meu real):EIDORIANA
(Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter. "E" sounds like e in met. "O" sounds like o in old.)

Re: Numele tau in japoneza - Alina Potter - 19 Dec 2008

Hei dar eu am mai zis ca e doar un joc si nu trebe luat in serioas adica e asa la intamplare ca sa vedem ce iese sitii ca sunt niste chestii amuzante

Re: Numele tau in japoneza - Ginny Malfoy - 19 Dec 2008

Am primit si eu odata un mass cu jocul astaThinking
Stiu ca nu e corect, dar imi place sa vad ce iese din Cristiana=]
Parca era ceva lung..

Mishikiarichikikatoka
oo doamnee=] ajungeam sa imi arunc pe geam parintii daca ma numeau asa

Re: Numele tau in japoneza - Alina Potter - 19 Dec 2008

si eu care credeam ca numele meu e ciudat

Re: Numele tau in japoneza - Hermione McGonagall - 19 Dec 2008

Mesaj pentru Kennya: Stiu ca nu este corect,dar am intrat in joc.Ma cam enervez putin cand vad cat de aiurea iese,dar asta este inchid si eu ochii putin.

Re: Numele tau in japoneza - Ginny Malfoy - 22 Apr 2009

Jikitokurushika teki Rikarikatakitoka.
[ Ginevra di Hahalina ]
=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

vaai . mor de ras .=]]]

Re: Numele tau in japoneza - Shayera Holl - 22 Apr 2009

Stiu ca Oana e Mokatoka

Dar sa vad Shayera Holl : Aririkafukushika Rimotata

Brb ca vreau sa vad Bumbuc Lacrimioara Oana,sa am ce rade :Tudorintudomi Takamishikirinkimokashika Mokatoca

Deci aici mor de ras ce nume am in viata reala Finna))