![]() |
Christmaaaaas - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Christmaaaaas (/t-christmaaaaas) |
Re: Christmaaaaas - Iseult Cromwell - 23 Dec 2008 Eu am natural, e logic caci nu cred ca exista vreunul artificial de 2 metrii! Sau poate exista, insa cred ca oricum costa mult. Nu stiu de ce, dar mie imi place mult mai mult bradul natural. Are aspectul ala special...Asa, artificial(si impodobit cumparat)nu mai are nici un pic de originalitate. ![]() Re: Christmaaaaas - Alicia Isabelle Blake - 23 Dec 2008 si eu tot natural.Imi place sa simt mirosul de brad in casa.Doar asa simt ca e Craciunul. Re: Christmaaaaas - Briana Brighton - 23 Dec 2008 Eu am brad artificial si mi se pare ca arata mult mai bine decat cel natural, mai ales cel taiat.Daca il aveti in ghiveci e bine, dar daca nu.... Ce faceti cu el? Il aruncati dupa ce trece Craciunul, nu? Sa stiti ca exista si brazi artificiali de 3m.... Daca ai unde sa il pui e bine.... Am ales globuri argintii, rosii si verzi, iar beteala in aceleasi culori.Am pus si o instalatie pentru ca imi place cum se vad seara beculetele... De Craciun voi sta acasa, cu familia. Re: Christmaaaaas - Charlotte Ambrosine - 23 Dec 2008 Eu am camerele de 2.5 -3 m deci cred ca ar fi incaput, Mary Eu am natural Niciodata nu am luat artificial deoarece imi place mai mult bradul natural .. asa e mai frumos Craciunul, opinia mea .. Chiar daca prin toata casa voi gasi numai ace, merita Oricum, curatenie faci ca trebuie sa faci si dezordine se face chiar daca iti iei brad artificial Mie nu mi se pare ca e efort in plus Eu anul asta am facut pe Mosul .. Astazi am fost sa le iau cadouri .. am luat si cadoul meu .. ciudat Oricum, chiar daca imi fac cadouri singura ma simt bine si asa Abia astept sa le vad surpriza pe fata ![]() Re: Christmaaaaas - Ginny Malfoy - 23 Dec 2008 Si eu am brad natural. Cui nu'i place mirosul de brad? ![]() De fapt, in brad se mai vede o a treia culoare - albastrul - cand aprinzi beculetele. Dar oricum imi place.. azi s'a urcat unul din dracusorii mei albi [adica unul din cei doi pui albi de pisica pe care ii am - singurele pisici albe din toata haita de 11=)] in brad si a daramat niste beteala si doua globulete. Si am mai refacut ceva la el.. oh, asta a fost in prima zi, cum o sa fie de acum inainte?:-s Stiu ca isi lasa acele pe jos=] si eu am gasit anul trecut, inainte sa cumparam bradul [adica atunci cand aranjam locul unde punem in fiecare an bradul] niste ace de acum doi ani.. deci=] Oh, cum sa arate ciudat cand e impodobit? Bradul meu e asa impopotonat ca nici nu se prea vad crengile verzi. Re: Christmaaaaas - Briana Brighton - 24 Dec 2008 Si mie imi place mirosul de brad si de aceea am pus in casa cateva ramurele, dar bradul tot artificial ramane.(daca nu vor pariniti sa imi ia brad in ghiveci ![]() Nu ma intereseaza ca face mizerie si ca ii cad acele, dar intelegeti motivul pentru care nu am brad natural. Re: Christmaaaaas - Alina Potter - 24 Dec 2008 Miam impodobit si eu bradu ieri...iupi...e rosu cu auriu are cativa fulgi printre crengi[fulgi artificiali ca nu am de unde sa aduc naturali ] Re: Christmaaaaas - Samantha Ravenclaw - 24 Dec 2008 Eu stau acasa de Craciun ![]() Si eu am bradut artificial, dar am cumarat un fel de parfum pentru el. L-am impodobit cu albastru si argintiu. Eu abia astept ziua de maine, sa pot oferi tuturor cadourile pe care le-am pregatit pentru ei. Ah, da, si sa primesc si eu cadouri ![]() Mary, si eu am vrut sa fie unul natural in ghiveci si sa fie cghiveci roz cu galben Re: Christmaaaaas - Ada McNair - 24 Dec 2008 Eu sunt la Munte ![]() ![]() ![]() Adica.. mna.. si bradul meu este artificial.. alb e cam tut da mna Re: Christmaaaaas - Chloe Wai - 24 Dec 2008 eu acuma am termiant bradul este super!e mov ![]() pisicile deja nu mai pot deja o rasturnat vreo 3 globuri .Pun pariu ca o sa darame bradul ![]() ![]() |