![]() |
Copiat - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Copiat (/t-copiat) |
Re: Copiat - Ginny Malfoy - 29 Mar 2009 Ei ![]() De fapt, imi amintesc ca odata, in clasa I [ da da, stiu cum suna ] , doamna ne invatase nush ce metoda de rezolvare , si pe la sfarsitul orei ne'a dat lucrare cu o alta problema de genu ' . Si eu , cum invatam bine de tot in clasele primare , dar desigur ca ma pregateam de acasa pentru a doua zi , si mai stateam si prost cu memoria [ ] nu mi'am amintit decat juma' prin problema . Apoi deschideam frumusel caietul cand nu se uita doamna si am copiat linistita restul partea nasoala a fost ca am copiat si raspunsurile de la problema facuta in clasa , si nu raspunsurile care trebuiau sa imi dea la lucrare , dar tot FB am luat Daca se considera copiat atunci cand profa de romana pune intrebari din lectia de zi , iar tu nu ai invatat si deschizi din cand in cand caietul cand nu esti vazut sa mai citesti , atunci eu copiez zilnic mrg , nici chiar=]] dar mi s'a intamplat de vreo 4 - 5 ori . Nu ca nu invatasem , dar nu imi aminteam tot . Ma uitam la unele chestii ![]() Pana la urma, este absolut logic sa copiem, la varsta asta =]] Re: Copiat - Black Rose - 29 Mar 2009 Exact, Ginny! Cine mai sta sa toceasca acasa la anumite materii inutile cum ar fi geografia?! [eu dau teza la istorie]. Am copiat la fiecare test de la geogra anul asta si mereu am luat 10 [modestie... modestie.. stiu, stiu]. Eu zic ca e mai bine sa fi un pic mai perspicace si sa copiezi decat sa-ti irosesti dupamiezele invatand ceva care oricum vei uita repede. Aceasta parerea mea. Re: Copiat - Merenwen Siran - 05 Nov 2009 Mai, mi'e rusine sa spun, dar eu cam le am intr'ale copiatului. Nu m'a prins niciodata si nici nu rosesc sau par suspicioasa. Sunt chiar foarte naturala si nu prea bat la ochi. Saptamana trecuta am dat test la religie, neanuntat. Ne'a pus sa scriem tot ce stiam despre una din cele trei persoane ale Sfintei Treimi. Eu, om ca tot omul, nu'mi invat pentru religie. Nu o consider o materie prea importanta. La sfarsitul lectiei am rupt foaia din caiet, mi'am scris numele, "Test" si am schimbat foaia. Azi ne'a adus foaia si am fost singura din clasa care a luat 10. La matematica de obicei circula cate o foita prin clasa cu rezolvarile, deci nu prea imi bat capul cu copiatul. In general nu prea invat la materii ca tehnologia. Nu vreau sa ma fac inginer. Re: Copiat - Bella Emily Rose - 05 Nov 2009 In clasa a-5-a nu am copiat deloc... dar apoi am inceput sa copi la unele teste de la biologie..... in rest nu prea copi....motto-ul meu este:"cat stiu atata scriu"....macar iau nota pe meritele mele... uneori imi mai fac copiute..dar nu le folosesc... ![]() Re: Copiat - Rachel von Precieux - 06 Nov 2009 Nooo...nici nu se pune problema,cum adica,eu?Sa copii? Ce-ar fi viata fara copiat? ![]() Sau mai bine spus...care-ar fi notele fara copiat? ![]() Re: Copiat - Ginny Malfoy - 06 Nov 2009 acum cand stau sa recitesc imi amintesc cat de tare era anul trecut..toti profii dadeau numa' 10 :-s ma rog, as fi vrut eu, dar in general luam note mari pe merit.. acum copiatul e ceva esential o_o parca e prea simplu..nici nu ma mai chinui sa fac toate strategiile alea, chiar e super simplu. cred ca pot sa ma ridic in picioare in mijlocul testului si sa urlu raspunsul la o intrebare si profii nu s'ar prinde:-j [ bine.nici chiar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce mai e ![]() ![]() asa. mi s'a facut somn ![]() Re: Copiat - Isabella River - 07 Nov 2009 Ooo Doamne..pai la noi se copiaza la greu.. ![]() Toti eram disperati, pentru ca nu invatasem nimic.. Asa ca o fata din clasa a luat un manual si a xeroxat paginile pe care erau lectiile din care urmam sa dam test. A facut copii pentru toata clasa..Asa..ne-am prezentat in laboratorul de bio cu foile, in timp ce profu era in sala de materiale, le-am pus cu totii in maneci, in buzunare, pe unde apucam, si cand a inceput testul..dai la copiat.. ![]() Mi-aduc aminte ca am luat 9 la testul ala.. ![]() ![]() Re: Copiat - Rachel von Precieux - 07 Nov 2009 Eu am luat 10 Slava Domnului ca exista xerox in scoala ![]() Re: Copiat - Bella Emily Rose - 07 Nov 2009 si eu am luat 10...dar nu am copiat chiar tot...stiu ca saraca Cristina incerca sa imi dea si mie sa copi...si era sa o prinda proful de biologie...ce vremuri.... oricum media 10 la biologie in fiecare an...si cateva din note datorita copiatului...cateva la oral ![]() Re: Copiat - Ginny Anne Alden - 08 Nov 2009 ....ca tot veni vorba de copiat....tin minte in clasa a 8-a aveam un prof la Civica....zikeai ca e Ceausecu in persoana....de fiecare data cand urma ora lui noi incepeam sa cantam:"Se va se siemte,Ceausescu esta presente" ![]() ![]() ![]() |