![]() |
Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cluburi magice (https://www.darkmark.ro/f-cluburi-magice) +---- Forum: S.P.A.S - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor (https://www.darkmark.ro/f-s-p-a-s-societatea-pentru-ajutorarea-spiridusilor) +---- Thread: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] (/t-reunirea-s-p-a-s-se-intoarce) |
Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Sharma Sanara - 25 Aug 2009 -Ella, ca tot ai adus vorba despre potiuni si avantajul de a fi bun la potiuni as putea sa iti spun un lucru: Potiunile e matria mea preferata, insa la cat de al naibii e Snape, chiar daca invvat si ma straduiesc atat de bine, daca nu as face pregatire cu el nu mi-ar pune notele pe care le merit. E 25 de galeoni sedinta de 2 ore, si se face 1 data pe saptamana si chiar si in timpul vacantei. La una din sedinte mi-a spus ca i-as putea calca pe urme, la cat de priceputa sunt. . Si ce vreau sa va spun, e ca stiu o potiune care are aceeasi culoare si din toate punctele de vedere seamana cu sangele de incuiat. Efectul ei este ca transforma pe cel ce o bea in spiridus. Insa nu am de gand sa o folosesc vreodata, am spus asta doar ca fapt divers. Spuse Sanara. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Ginny Anne Alden - 25 Aug 2009 -Da ca tot veni vorba de potiuni....Snape ma uraste pur si simplu de cand am gresit o potiune si i-am marit lui nasul....de atumnci oricta ma-s stradui sa invat ca lumea si sa fac potiunele perfecte el tot nu imi da nota maxima.dar revenind la subiect...ce facem in legatura cu clibul advers daca Snape e in spatele lui??? -Pai una dintre noi trebuie sa incerce sa vorbeasca cu Snape sau cine o fi profesorul din spatele acestei magarii! afirma si Yara -Daca e vorbesc eu cu profesorul care e in spatele acestiu club!cat de greu poate fii?intreba Ella incercamd sa faca ce e mai bine pentru spiridusii de casa. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Ella Tamashi - 25 Aug 2009 Ella le asculta pe fete si o bufni rasul gandindu-se la nasul urias pe care il avea Snape din cauza potiunii lui Ginny Blackfire. "Fetelor, uitati, el nu e in spatele prostiei asteia. iar pe mine nu ma uraste pentru ca se simte dator intr-un fel. Vedeti voi, in timp ce el era Devorator sub acoperire, iar parintii mei in Ordin, au colaborat foarte bine. Din pacate, cand parintii mei au fost ucisi de tampitul ala de Voldemort, el era acolo, dar nu a putut face nimic. De atunci, se considera dator pentru ca nu a intervenit si e uimit ca nu-l urasc. Ma rog .. am trecut peste asta asa ca nu are sens sa mai aducem subiectul in discutie. Cat depspre potiunea ta Sanara, cred ca te referi la Blodios Bluspor. E destul de usoara din punctul meu de vedere, dar cred ca e putin cam prea dur sa facem asta. Iar in spatele grupului e profesoara de transfigurare, Ginny di Hahalina. Chiar credeti ca exista cea mai mica sansa de a o convinge sa renunte la grup?" Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Sharma Sanara - 25 Aug 2009 -Giny, profesoara de transfigurari? O profesoara de la Astropufi? Chiar nu ma asteptam la asa ceva. mai ales nu ma asteptam ca Ginny sa faca asa ceva. Nu stiu cat de greu va fi sa o facem sa renunte, dar pariu ca nu e ea de vina ci a fost corupta de un viperin. Si banuiesc ca Kennya e de fapt capul. Spuse Sanara. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Ella Tamashi - 25 Aug 2009 "Nu stiu ce sa zic. Ele chiar considera ca este bine ceea ce fac. La fel ca si multi alti vrajitori, considera ca spiridusii de casa sunt sclavi, iar daca sunt sclavi, nu conteaza daca sunt mancati sau nu. Cred totusi ca exagereaza putin cu sangele de incuiat si mancarea de spiridus. Oricum, nu prea cred ca avem sanse sa le convingem de egalitatea in drepturi intre spiridusi s i rajitori." spuse Ella ganditoare, uitandu-se la celelalte fete din sala. Fata se duse si se uita pe geam, spre turnul in care se afla sediul Kenyei, al lui Ginny si al membrilor grupului lor. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Ginny Anne Alden - 25 Aug 2009 -Nu stiu poate reusim sa ne opunem cumva...spridusii de casa nu trebuie tratati astfel...sunt si ele niste fiinte pentru numele lui Dumnezeu!!!Exclama Ginny B invesunata. -Da si cum vrei sa ne opunem...daca Kenya si Ginny sunt implicate in asta?is spuse Mary punctul de vedere apoi se duse la geam langa Ella uitandu-se cu ura catre sediu de "torturare a spiridusilor". -Gasim noi o cale!chiar daca trebuie sa ne punem prost cu profesoara de transfigurare!ibterveni si Yara. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Ella Tamashi - 25 Aug 2009 'Haideti fetelor. Nu sunt asa malefice cum le descrieti voi. Daca am putea sa le demonstram in vre-un fel ca spiridusii sunt egali, ca au si ei suflet... sunt sigura ca daca ar intelege s-ar comporta altfel." Ella se urca pe pervaz, uitandu-se la ploaia care spala totul, atat lucrurile rele, cat si cele bune. Ella se gandea la potiunea de care ii amintise Sanara, dar stia ca nici Ginny, nici Kenya nu s-ar lasa usor pacalite de o astfel de potiune. Si se intreba daca chiar ar face o asemenea potiune pentru prietenele ei. "As putea incerca sa vorbesc cu ele, sa vedem ce parere au" Chiar atunci trei bufnite isi facura aparitia in camera, aducand ceea ce parea a fi o friptura de pui si niste vin rosu. "A comandat cineva ceva de mancare?" le intreba Ella pe fete, dar acestea dadura din cap in semn ca nu. Ella deschise sticla de vin, dar cand mirosi nu se putu abtine si o arunca la cativa metri de ea. 'Nu pot sa cred ca au facut asa ceva." urla ea. "Asta e sange de incuiat si sunt sigura ca aia e friptura de spiridus" spuse fata, ingrozita de idea ca cineva chiar ar putea manca si bea asa ceva. Ella facu o vraja si aduna sangele inapoi in sticla, curatand totul, dupa care o sigila si o trimise in levitatie langa restul pachetelor, in timp ce incerca sa stea cat mai departe de ele. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Briana Brighton - 25 Aug 2009 "Ingrozitor!" striga Mary privind socata punga cu friptura de spiridus.Nu putea suporta asta...Era prea mult! Cateva lacrimi i se scursera pe obraji, le sterse apoi se duse in cel mai indepartat colt al camerei pentru a se gandi. Mary stia ca trebuie sa gaseasca impreuna o solutie pentru a ii ajuta pe spiridusi, insa nu era atat de usor.I se parea strigator la cer sa priveasca cum zeci de spiridusi sunt ucisi fara mila si sa nu faca nimic.Pentru o secunda ii trecu prin minte o imagine oribila, insa o alunga imediat din minte. 'Nu, eu nu as putea niciodata sa ranesc pe cineva, nici chiar pe acele creaturi fara inima care tortureaza bietii spiridusi.Trebuie sa existe o cale mai pasnica de a rezolva totul' isi spuse Mary, in timp ce se indeparta de fereastra, analizand diferite posibile solutii.Zambetul ii reveni pe chip si, bucuroasa, iuti pasul si ajunse langa Yara.Ii sopti ceva, iar apoi incepu sa le vorbeasca celorlalte fete: "Aceasta situatie pare sa nu aiba nicio cale de iesire, insa nu este chiar asa.Cu putin timp in urma, majoritatea vrajitorilor avea spiridusi de casa care se ocupau de treburile casnice.Da, erau sclavii lor pe viata, insa niciunul nu isi ucidea sclavul.Exista desigur si exceptii, iar cateva dintre ele se afla in clubul advers. Nu avem sanse sa le convingem ca ceea ce fac este un mare rau, lor nu le pasa, nu au inima, sunt fiinte care se gandesc doar la propriul beneficiu." Pentru o clipa Cercetasa se opri si o privi pe Ella, care avea prietene in celalalt club.Nu dorea sa ii jigneasca prietenii, insa acesta era adevarul.Ce om normal putea ucide niste fiinte care pot gandi singure, pot face vraji, pot iubi, pot avea prieteni?Doar niste... monstri... "Si atunci ce putem sa facem?Nu putem sa suportam situatia aceasta!!!" intreba Ginny furioasa. "Da, nu putem suporta... Atatea victime..." completa Sanara, gandindu-se si ea la o solutie. "Mie nu imi pasa cu cine trebuie sa ne punem.Nu imi pasa ca una dintre membrele celuilalt club este profesoara de Transfigurari... Eu nu am nevoie de orele ei si in plus doamna profesoara McGonagall ar fi bucuroasa sa ne ofere chiar ea lectii.Este bunica unei foarte bune prietene." continua Mary, amintindu-si de vechea ei prietena Hermione McGonagall, care era plecata in Japonia pentru schimb de experienta."Sper ca si voi sunteti pregatite sa faceti orice sacrificiu pentru spiridusi pana cand nu va fi prea tarziu." "Bineinteles", "Sigur" se auzira voci din camera, Mary intelese ca grupul lor era mai unit ca oricand.Ideea Sanarei de a oferi bani celor care doreau sa se inscrie in S.P.A.S. era de prisos.Nu aveau nevoie de membri falsi, ci doar de persoane cu adevarat devotate acestui scop. Dupa o pauza de cateva secunde, Mary continua: "Planurile noastre nu pot fi expuse in vazul lor.Stiu o modalitate prin care doar voi veti afla la ce m-am gandit, fara ca membrele din celalalt grup sa poata face vreo miscare." Cercetasa o privi pe Yara, care stia deja despre ce era vorba si ii inmana un bilet.Acelasi bilet il inmana si celorlalte fete, Sanara, Ginny si Ella. "Ops.Am uitat sa va spun ca biletul se va autodistruge intr-un minut.Cititi-l repede!Si sa nu uit, am aplicat o vraja asa ca nimeni din aceasta camera nu poate dezvalui continutul biletului altor persoane, nici macar sub efectul vrajii Imperio!" spunand acestea, Mary zambi gandindu-se ca spionajul nu le va mai folosi la nimic mebrelor din clubul condumatorilor de carne de spiridus:'Fara sa spioneze nu sunt nimic....Saracii!' Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Sharma Sanara - 25 Aug 2009 Sanara citi biletul si imediat ce il termina de citit, biletul ii explodase in mana, fara sa aiba timp sa il arunce. Isi dadu seama ca fusese aruncate vraji asupra biletului, ceea ce o facu multumita. Si era mai fericita ca oricand pentru ideea lui Mary. Era singura idee care parea ca va tine dar poate totusi mai greu de realizat, dar incercarea sigur merita. -E foarte buna ideea ta, Mary. Si sper ca iti place si ideea mea cu zvonul, pe care se pare ca au muscat-o. Spuse Sanara. Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - Ella Tamashi - 25 Aug 2009 Ella observa ca Mary o privise, asa ca ii zambi si ii spuse: "Stai linistita. La urma urmelor, chiar si prietenii au uneori opinii diferite, nu?" Cand Mary ii dadu biletul, Ella il citi rapid si il arunca inainte sa arda. ideea nu era rea, dar foarte greu de realizat. "Chiar crezi ca o sa reusim chestia asta?" o intreba ea pe Mary, dupa care spuse, mai mult pentru ea: "Hmm...macar putem incerca...cine stie, sortiii ar putea sa fie de partea nioastra." |