Darkmark RPG Forum
Bella Emily Rose - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Bella Emily Rose (/t-bella-emily-rose)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 08 Nov 2009

Duminica,8 noiembrie

Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Astazi m-am trezit cu un chef nebun de distractie,dar nu stiu de ce...M-am ridicat din pat,am luat micul dejun,iar apoi m-am schimbat si m-am apucat din nou de citit..."Eclipsa" de Stephanie Meyer...Ador cartea asta....
M-am gandit sa pun cateva citate:

"Dacã totul ar pieri ºi n-ar rãmâne decât el, eu aº continua sã exist; iar dacã totul ar rãmâne ºi el ar fi nimicit, universul s-ar transforma într-o uriaºã lume strãinã mie ºi mi s-ar pãrea cã nu mai fac parte dintr-însa!"

“L-am simtit pe Edward incordandu-se.Mi-am ridicat privirea spre el si i-am vazut fata contorsionata de durere.Pentru o clipa ingrozitoare mi-am amintit de dupa-amiaza petrecuta in Italia in camera macabra a familiei Volturi,cand Jane l-a torturat pe Edward cu darul ei diabolic,arzandu-l doar cu gandurile ei…
Amintirea aceasta ma smulse din amaraciunea mea si puse totul in alta perspectiva.Pentru ca mai degraba as lasa-o pe Victoria sa ma ucida de o suta de ori decat sa-l mai vad pe Edward suferind in felul acela.”

Am mai spus ca ador cartea asta?..daca da..atunci o repet...ma atrage...si nici macar nu stiu de ce..

Am de gand sa imi petrec dupa-amiaza plimbandu-ma pe aleei intunecate cu Alice si Kate...sau poate chiar cu fratele meu,Edward...imi este atat de dor de el..
Uneori chiar mi-e frica ca relatia dintre frate si sora sa nu se transforme in altfel de relatie...deoarece suntem foarte apropiati....
As vrea sa il vad si pe El...dar nu stiu daca va fii posibil..ieri a trecut pe langa mine si abia daca m-a salutat...incearca ma uite..incearca sa se indeparteze de mine...si ma doare...in aceasi masura cum il doare si pe el..sau chiar mai tare...nu il pot lasa sa se indeparteze de mine..cel putin..nu acum...inca e confuz..si nu stie cu adevarat daca a reusit sa ma uite...
Eu sunt sigura ca nu am reusit sa il uit...si nu stiu daca voi putea vreodata sa il uit...
In fine..sper ca lucrurile sa se imbunatateasca azi...dar nu stiu de ce cred in continuare ca azi e o zi speciala...am un chef de viata nebun...dar totusi de ce?...sper ca voi afla mai tarziu....

Mda..ce pot sa spun?.."o zi minunata"...
Asa zisa mea prietena,Kate il place pe B.C....pe acelasi baiat pe care eu il iubesc cu tot sufletul...la care ma gandesc in fiecare clipa...
Nu imi vine sa cred ca a putut sa imi faca una ca asta...dar nu pot sa renunt...il iubesc...si nu ma voi la o parte...
Il iubesc mult prea mult...as face orice pentru el...nu pot renunta...

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 08 Nov 2009

Special

Draga jurnalule,

[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

M-am gandit sa postez mai multe citate din cartile mele preferate...
-"Amurg" de Stephanie Meyer
-"Luna noua" de Stephanie Meyer
-"Eclipsa" de Stephanie Meyer
-"Zori de zi" de Stephanie Meyer

„Era numai labirintul nesfârºit al copacilor acoperiþi cu muºchi, unde era atât de liniºte încât îmi þiuiau urechile. Era întuneric ca în amurgul unei zile înnorate, cât sã vezi cã nu era numic de vãzut. Alergam prin întuneric fãrã þintã, cãutând, cãutând ºi iar cãutând, devenind din ce în ce mai înverºunatã odatã cu trecerea timpului, încercând sã mã miºc mai repede, deºi viteza mã fãcea mai împiedicatã... Apoi visul meu ajungea într-un punct - simþeam cã urmeazã acel moment, dar nu reuºeam niciodatã sã mã trezesc înainte sã înceapã - în care nu-mi mai aminteam ce anume cãutam. Atunci înþelegeam cã nu era nimic de cãutat ºi nimic de gãsit, cã nu existase nimic altceva în afarã de pãdurea acasta goalã ºi înfricoºãtoare, ºi cã nu va mai exista niciodatã nimic pentru mine.”

„Ochii lui erau ca topazul - limpezi ºi foarte profunzi. Parcã puteam vedea în ei adâncimi de kilometri întregi, ºi totuºi în profunzimea interminabilã nu gãseam nicãieri o contrazicere a ceea ce tocmai rostise.”

„Nu eram amorþitã - simþurile mele erau neobiºnuit de intense dupã atâtea luni de ceaþã -, dar ceea ce simþeam nu era o durere normalã. Singura durere era provocatã de dezamãgirea cã nu-i mai puteam auzi vocea.”

„Frunzele unui vlãstar de arþar tremurarã de la vântul blând al tãcerii lui”

„Ochii îi erau mai duri... ca ºi cum aurul lichid din privirea lui ar fi îngheþat.”

„Cum þi-a supt moartea mierea rãsuflãrii, dar ai rãmas în ciuda îngropãrii cu divina frumuseþe întipãritã pe chipul tãu.”

„Eterntatea cu Edward este ca un drog pentru mine ºi cu cât luam mai mult din el deveneam dependentã cu fiecare zi care trece.”

„Nu trebuia sã mã întoc sã vãd cine era - era o voce pe care aº fi recunoscut-o oriunde - aº fi recunoscut-o ºi i-aº fi rãspuns indiferent dacã eram treazã sau adormitã... sau chiar moartã, pariez. Vocea pentru care aº trece prin foc, sau, mai puþin dramatic, aº trece prin bãlþi în fiecare zi, prin ploaia rece ºi neîncetatã.”

„Pentru cã era un singur lucru în care trebuia sã cred pentru a putea trãi - trebuia sã ºtiu cã el existã. Asta era tot. Puteam sã suport tot restul. Atâta timp cât el exista.”

„Atunci când iubeºti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poþi sã fugi, cum poþi sã lupþi, când asta i-ar face rãu persoanei iubite? Dacã viaþa ta ar fi tot ce ai putea sã-i dãruieºti celui iubit, cum ai putea sã nu i-o dai?”

„Legãtura formatã între noi nu era una care sã poatã fi ruptã de absenþã, distanþã sau timp. ªi oricât de deosebit, de frumos ºi de deºtept sau de desãvârºit era el, spre deosebire de mine, era tot atât de implicat ca ºi mine în mod ireversibil. Aºa cum eu îi voi aparþine lui pentru totdeauna, tot astfel ºi el îmi va aparþine mie pentru totdeauna.”

„Dacã totul ar pieri ºi n-ar rãmâne decât el, eu aº continua sã exist; iar dacã totul ar rãmâne ºi el ar fi nimicit, universul s-ar transforma într-o uriaºã lume strãinã mie ºi mi s-ar pãrea cã nu mai fac parte dintr-însa!”

Sper ca voi putea posta si cateva citate din "Harry Potter.."...dar nu astazi..Happywide

Re: Bella Emily Rose - Rachel von Precieux - 09 Nov 2009

Super jurnal,pwp.
P.S.:Sa continui Happywide

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 09 Nov 2009

Special

Draga jurnalule,

M-am gandit sa scriu o amintire placuta.....desi stiu ca pentru a o intelege ...ar trebui sa traiesti acea amintire...sa simiti acele sentimente pe care eu le-am simtit si inca le mai simt...dar...nu mai conteaza...

Era o zi de octombrie...Razele palide ale soarelui se reflectau pe suprafata lacului.
Frunzele moarte formau un covor ruginiu ce se asternuse pe intreg domeniul.
M-am sculat din pat cu greu.Ma priveam in oglinda....si ce vedeam...o fata plina de sperante...care avea atata dragoste de oferit...imi trecuse prin minte diferite ganduri..ma gandeam si la el...oare cand aveam sa il revad?...oare era posibil sa fug de la Hogwarts...sa abandonez tot pentru el....nu..stiam ca nu pot face asta..parintii mei ar fi fost dezamagiti de mine...

Am lasat oglinda la o parte...si am inceput sa ma schimb...nu stiu de ce...dar simteam pe fiecare parte a corpului un sentiment ciudat...o emotie...Am incercat sa ma linistesc...crezand ca totul era in mintea mea...M-am asezat pe pat..si am inceput sa citesc.....deja era ora amiezei..Bella intra in camera si ma intreba:
"-De ce esti asa de trista ...de melancolica astazi?..Nici la micul dejun nu ai venit...ai stat de cand te-ai trezit inchisa in camera asta citind..."
"-Mda..asa e...stii..uneori ma inchid in lumea mea...si incerc sa uit de mine...as prefera sa traiesc intr-o carte...sa fiu un personaj care joaca dupa regulile autorului..dar cand inchid cartea..revin in lumea reala..si toate visele mele se spulbera...nu mai suport...nici macar nu stiu cand o sa il mai vad...asta daca o sa il mai vad vreodata..."am raspuns eu...incercand sa imi opresc lacrimile si inrosindu-ma la fata ca de fiecare data cand vorbeam despre el..
"-Nu stiu ce sa zic...sper sa te simti mai bine...ar trebui sa iesi putin...sa te plimbi pe domeniu..poate iti face bine..."zise Bella rugator,iar ochii ei albastrii sclipeau.
"Ai dreptate,Bells...Mersi..."
Bella pleca...Ma ridicasem din pat...si pusesem cartea de o parte...am iesit pe usa camerei mele si am coborat scarile spre camera de zi...acolo era o agitatie de nemaintalnit...am iesit repede prin gaura portretului zambindu-i Bellei.
Pe domeniu nu era nimeni...Banuiam ca toti erau in camere si se distrau..organizau tot felul de petreceri alaturi de prietenii lor si avea dispozitia necesara pentru asa ceva...in schimb eu..abia ma puteam tine pe picioare...

Vantul care adia usor imi mangaia chipul cu o atingere suava...Am mers spre lac...Priveam reflectia mea in apa..apoi dintr-o data...in reflectie a mai aparut cineva...era El....M-am intors...Era in spatele meu..isi puse mainile in jurul taliei mele si ma imbratisa...Eram atat de fericita si de satisfacuta in bratele lui..Ma simteam protejata...L-am intrebat apoi ce cauta la Hogwart...la care mi-a raspuns zambind strengareste ca un copil:
"-Am venit sa te vad...imi era dor de tine...si de inima mea..pe care am lasat-o la tine cand ne-am vazut ultima data.."
M-a luat de mana si am inceput sa ne plimbam pe domeniu..Bella ne privea pe fereastra si imi zambi...
Am mers asa cel putin jumatate de ora,vorbind despre tot felul de lucruri..Era glumet ca intotdeauna si reusea sa imi aduca zambetul pe chipul pe care azi dimineata erau doar lacrimi amare...
Eram fericita..ne-am intors inapoi la lac...Vantul batea din ce in ce mai tare...pe lac se formeau unde,care facea ca reflectia noastra sa fie neclara..sa dispara..stiam ca asta va urma...ma intrebam chiar daca nu visam..dat totusi eram acolo...
Se facuse tarziu...imi era frig...ma tinea in bratele lui incercand sa ma incalzeasca....Apoi dintr-o data spuse cu un glas domol:
"-Ar cam trebui sa plec...pana cand ne vom revedea nu uita ca iti las in grija inima mea..."...dupa ce isi termina propozitia in ochii lui aparu o scanteie...ii parea rau ca trebuia sa plece...
Ma imbratisa,apoi ma saruta asa cum numai el stia sa o faca..Pasional,suav...dar in acelasi timp placut si calduros..
M-am intors in camera mea...si m-am pus pe pat..ma intrebam daca totusi nu ma trezisem dintr-un vis...nu stiam cand aveam sa il revad...si sa ii inapoiez inima..Ma apucasem din nou sa citesc...apoi adormisem cu gandul la el...in timp ce pe domeniu se asternea ploaia...cu stropi marunti...si gingasi....

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 10 Nov 2009

Luni,9 noiembrie

Astazi m-am trezis de dimineata cu o senzatie de tristete care mi-a cuprins tot corpul..simteam ca mor..parca nu mai puteam respira...simteam cum prin vene sangele imi curge cu putere...simteam cum inima pulsa fara incetinire...simteam o durere de stomac...si nu era de la nici un fel de mancare...era din cauza evenimentelor neasteptate care se petrecusera....
Incercam sa nu ma mai gandesc la el...trebuia sa trec si peste asta..sa il uit...sa sa imi limpezesc mintea...trebuia sa ma maturizez...sa trec si peste asta...

Am incercat sa imi ocup timpul cu tot felul de prostii...bineinteles..cum nu am reusit m-am inchis din nou in lumea mea...cartea...incepusem sa citesc...personajele din saga Twilight ma atrag enorm..ador cartea aia...si in plus...cand citesc ma inchid intr-o lume a mea..unde nimeni nu ma poate rani..unde nimeni nu imi poate lua visele...unde nimeni nu poate intra...dar trebuia sa revin la cruda realitate...Am iesit afara...simteam nevoie sa il vad pe fratele meu..Edward...cand l-am vazut nu m-am putut abtine si l-am imbratisat..imi era asa de dor de el...desi nu trecuse decat o zi de cand nu il vazusem...in ultimul timp eram asa de sentimentala...asa de prostuta...dar poate ca erau ultimele zile ale copilariei mele...

Venise si El ca deobicei...cand il vazusem incepusem sa ma rusinez...dar incercam sa nu ma inrosesc...incepuse sa ma ciufuleasca..suvitele mele castanii erau in toate partile...am inceput sa ma port copilareste si sa ii trag palme...ii simteam bratele atat de aproape...ii simteam trupul lipit de al meu...ma simteam in siguranta...pana cand Kate s-a hotarat sa ne intrerupa momentul...(inca nu uitasem ca ea il place..)..si ma simteam si mai rau...am plecat in casa..abia abtinandu-mi lacrimile..nu mai suportam...era prea mult pentru mine...nu stiu daca voi mai putea fii un om normal...

P.S.: Love you,my BrotheR...EdwardLoveLove....

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 10 Nov 2009

Special

Draga jurnalule,

[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Mi-e frica...uneori cred ca o sa ajung sa il iubesc pe asa zisul meu frate mai mult decat un prieten...imi este frate de cruce...nu de sange...dar...totusi..nu pot face asta...imi este si cel mai bun prieten...nu ma pot indragosti de el...nu pot face una ca asta...gandul acesta ma macina in fiecare secunda....oricum trebuie sa il uit pe B.C....dar nu stiu ce sa fac....

Atunci cand il imbratisez pe Edward ma simt atat de sigura pe mine..stiu ca va fii mereu acolo pentru mine...ca ma va ajuta cand voi avea nevoie....stiu ca e cel mai bun frate pe care il poate avea cineva....

Dar atunci cand in imbratisez pe B.C. ma simt altfel....Ii simt respiratia atat de aproape de mine...e diferit...nu stiu ce o sa fac....Buzele lui sunt atat de suave...iar cand imi ating pielea simt cum mai am putin si ma topesc in bratele lui puternice...in care ma simt in siguranta...Cand ma ia de mana stiu ca nimeni nu se poate apropia de mine..nimeni nu imi poate ruina sperantele...nimeni nu imi poate distruge visele...in acele clipe cand sunt alaturi de el...

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 11 Nov 2009

Marti,10 noiembrie

Draga jurnalule,

[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Azi a fost o zi destul de amuzanta....m-am trezit cu greu...apoi m-am pregatit sa merg in Marea Sala pentru a lua micul dejun alaturi de Isabella,Luna,Elizabeth,Anna si Ginny B....dupa ce am terminat m-am intors in camera si am cotrobait prin dulap...cautam aparatul de fotografiat...care statea sub niste haine...l-am scos repede si l-am pus in buzunarul de la palton..apoi am mers impreuna cu Luna..Bella si Elizabeth sa ne plimbam...am mai facut si niste poze...cred eu...destul de reusite...

Cand ne-am intors am jucat in camera de zi Adevar si Provocare...si tot feluri de jocuri...ne-am distrat destul de bine...:-)

Spre seara m-am dus in camera...m-am facut comoda pe pat..si m-am apucat din nou sa citesc...ceea ce fac in fiecare seara...
Trecuse deja de miezul noptii si nu puteam sa inchid un ochi...ma foiam pe toate partile si tot nu reuseam sa atipesc...
Am inceput sa ma gandesc din nou la el...gandul ca era atat de departe de mine ma tine mereu treaza....si apoi ma gandeam si la fratele meu...de care imi era dor...stiam mai mult ca oricand ca aveam nevoie de el...aveam nevoie ca cineva sa ma sustina si sa ma ajute sa trec si de pasa asta proasta...care deja cred ca a implinit doua saptamani...doua saptamani fara somn...cu stres..nu stiu cat mai rezist....

Special..Love

Draga jurnalule..

M-am gandit sa faca o mica descrierea a mea si a fratelui meu...:

Eu :
-19 noiembrie,1995
-zodia:Scorpion
-love:B.C.

Edward:
-18 noiembrie,1994
-zodia:Scorpion
-love:Emily

Noi am devenit frati dintr-o data....pur si simplu...ne-a apropiat foarte mult secretul care il stia Edward despre mine...desi acel secret nu l-a aflat de la mine..ci doar a tras cu urechea pe la usi...in timp ce vorbeam cu Alice...

"-Niciodata nu am crezut ca vom deveni prieteni atat de apropiati...stiu ca acum tie pot sa iti spun orice..am incredere in tine..."...am zis eu..privindu-l in ochii sai verzi care imi inspirau mereu incredere...
"-Ma inteleg enorm de bine cu tine...de astazi imi esti ca o sora si nimeni nu te va face sa suferi sau sa versi vreo lacrima atata timp cat sunt eu prin preajma..."imi raspunse el,facandu-ma sa tremur putin..si sa spun niste cuvinte care nu credeam ca i le voi putea adresa vreodata:
"-Te iubesc mult,frate-miu Love"
"-Da..si eu sormea.. Love"

Edward ma lua in brate;acum eram frate si sora...Nimeni si nimic nu ne putea desparti...Love

Special

Draga jurnalule...

Avril Lavigne-Complicated♫

"Uh-huh,
Life's like this
Uh-huh, uh-huh
That's the way it is
'Cause life's like this
Uh-huh, uh-huh
That's the way it is

Chill out,
What you yellin' for?
Lay back, it's all been done before
And if you could only let it be
You will see

I like you the way you are
When we're, driving in my car
And you're talking to me
One on one
But you become

Somebody else
'Round everyone else
Watchin' your back
Like you can't relax
You're tryin' to be cool
You look like a fool
To me

Tell me

Why do you have to go and make things so complicated?
I see the way you're
Acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this, you
And you fall and you crawl
And you break and you take
What you get and you turn it into
Honesty Promise me I'm never gonna find you fake it

No, no, no

You come over unannounced
Dressed up like you're something else
Where you are and
Where you sat, you see
You're making me
Laugh out
When you strike a pose
Take off all your preppy clothes
You know
You're not fooling anyone
When you become

Somebody else
'Round everyone else
Watchin' your back
Like you can't relax
Tryin' to be cool
You look like a fool
To me

Tell me

I see the way you're
Life's like this, you
Honesty Promise me
I'm never gonna find you fake it

No, no, no...

Chill out,
What you yellin' for?
Lay back, it's all been done before
And if you could let it be
You will see

Somebody else
'Round everyone else
You're watchin' your back
Like you can't relax
You're tryin' to be cool
You look like a fool
To me, to me

I see the way you're
Life's like this, you
Honesty Promise me I'm never gonna find you fake it

No, no

I see the way you're
Life's like this, you
Honesty Promise me I'm never gonna find you fake it "

Miercuri,11 noiembrie

Draga jurnalule,

Astazi a fost cat de cat bine.Am avut o mica disputa cu Elizabeth Jojo Swann,dar sper ca totul se va rezolva.In rest..cam nimic.La ore a fost totul bine.Ne-am prostit si ne-am distrat.Noua noastra profesoara ne scoate din minti.E o "Vrajitoare" si ma refer in sensul rau al cuvantului..
Intre mine si Isabella s-a stabilit un fel de legatura daca o pot numi asa.Ne intelegem destul de bine...si simt ca ei ii pot spune orice.
Altceva...nu prea am avut timp sa citesc.
Deja s-a facut miezul noptii,iar eu nu am ce face..Nu pot inchide ochii deloc.Macar de as atipi pentru cateva clipe...
Daca tot nu am ce face...ma apuc de citit...O sa mai scriu maine in jurnal...Love