![]() |
The beauty of the lake - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul) +---- Thread: The beauty of the lake (/t-the-beauty-of-the-lake) |
Re: The beauty of the lake - Desiree Rose Goth - 10 Apr 2010 Atentia le fu distrasa de un peste ce sari jucaus in apa lacului,lasand cercuri mici de apa la atingere.Fetele se uitara timp de cateva clipe la jocul lui,pana ce Desiree intrerupse tacerea: "-Credeam ca s-a inecat pisica lui Filch.Doamne-ajuta." Fetele au inceput sa rada,gandindu-se la o asemenea scena haioasa. "-Ma intreb unde s-au dus Filch cu pisica lui",zise Bellatrix ganditoare. "-Poate s-au ratacit in Padurea Interzisa",spuse Desiree incantata. Dar chiar atunci se auzi un sunet ciudat in spatele lor,iar fetele observara... Re: The beauty of the lake - Bella Emily Rose - 10 Apr 2010 [...]..Iar fetele observara cum pisica domnului Filch, Doamna Norris se strecura printre tufisuri,parand incantata la vederea celor doua fete. Bellatrix isi duse mana spre buzunarul robei, scotand instantaneu bagheta,desi nici ea nu stia de ce . Dintr-o data auzi glasul cristalin al lui Desiree : "- Hai..trebuie sa plecam pana nu vine Filch in persoana ! " Bellatrix mai privi odata pisica apoi o lua la fuga urmandu-si prietena. Abia ajunsera dupa cativa copaci,cand glasul inconfundabil al lui Filch se auzi : "- Stiu ca sunteti aici si va voi gasi. Daca nu iesiti acum ve-ti fi exmatriculate, pramatiilor !!! " Cele doua fete abia mai puteau sa respire. Bellatrix isi drese glasul si spuse : "- Acum ce vom face ? " Re: The beauty of the lake - Desiree Rose Goth - 28 Apr 2010 Desiree privi agitata in jurul ei.Nu mai aveau mult timp la dispozitie. "-Singurul lucru rational.Hai sa fugim!"sopti Desiree. Fetele s-au inghesuit printre tufisuri ca sa nu dea cu ochii de Filch si de pisica lui. "-Hai in coliba lui Hagrid!"zise Bellatrix."Nu cred ca ar avea curajul sa intre acolo!" Intre timp,Filch injura furios,deoarece nu le gasea pe cele doua fete.Desiree si Bellatrix au mai pasit incet printre ierburi timp de doua minute,pana ce au ajuns in coliba.Ajunse acolo,au rasuflat usurate. "-Hagrid nu este aici",observa Bellatrix. Chiar asa si era;canile de marimea unor galeti stateau abandonate pe masa,iar patul era nefacut.Totusi,un foc vesel ardea in coliba cu sclipiri aurii. "-Cred ca tocmai a plecat in Padurea Interzisa,avand in vedere ca e Paznic al Vanatului.Mai bine asteptam aici pana pleaca Filch",raspunse Desiree. Fetele s-au asezat pe scaune si au privit absente prin coliba,cand intra.... OOC:Mai vrea cineva sa intre in RPG-ul nostru? Re: The beauty of the lake - Bell Evans - 28 Apr 2010 OOC: Daca ma primiti si pe mine Cand Bell intra pe usa masiva de stejar. "-Buna Hagrid" saluta ea, observandu'le mai apoi pe cele doua cercetase. "-Heyy, ce faci Bell?" o intreba Desiree, zambind. "-Aa, buna" raspunse Bell, usor stanjenita ca nu le observase. "Am venit in vizita la Hagrid, voi?". "-Si noi la fel, am stat un timp pe malul lacului si ne'am bucurat de frumusetea lui, iar acum am venit sa vedem ce face Hagrid, doar ca nu e acasa" minti Bellatrix. Bell observa atunci ca uriasul nu era pe nicaieri. Se pare ca era mult prea adormita ca sa distinga lucrurile evidente. "-Dar ce faci in toiul noptii aici?" intreba curioasa Desiree. "-Am avut un cosmar destul de groaznic, si am vazut ca nu sunteti in pat, apoi m'am uitat pe fereastra si am vazut lumina la coliba paznicului" zise Bell. "-Te'ai gandit bine" murmura Bellatrix, zambind. Usa se deschise cu un scartait incetisor.. Re: The beauty of the lake - Desiree Rose Goth - 28 Apr 2010 OOC:Nu are nimic,Bell BIC:Cele trei fete au privit speriate usa,crezand ca venea Filch.Dupa cateva secunde de tacere apasata,in coliba intra Hagrid. Uriasul s-a uitat pentru cateva clipe uimit la ele pana cand izbucni: "-Asta-i buna!Acum imi jefuiti coliba!" Desiree a inceput sa rada.Cuvintele lui Hagrid nu au fost aspre,ci au fost spuse pe un ton ironic. "-Nu am luat nimic,Hagrid",chicoti Bellatrix. "-Deocamdata",adauga Bell. Hagrid rase impreuna cu ele si le servi niste prajituri. "-Ei,bine,ce cautati aici?"intreba uriasul. "-Ne ascundeam de Filch",spuse Desiree repede."Bantuia dupa noi,asa ca ne-am gandit sa intram in coliba ta." "-Scuze daca te-am luat prin surprindere,Hagrid",zise Bell. "-Nu-i nimic",le raspunse el,ridicand o mana mare in aer."Dar ar fi bine sa va duceti inapoi la Castel imediat ce pleaca." "-Daca pleaca",zise Bellatrix."Probabil ca inca bantuie pe aici." Re: The beauty of the lake - Bell Evans - 29 Apr 2010 Bell se ridica de la masa, incercand sa evite a doua prajitura pe care vroia Hagrid sa i'o ofere si merse la fereastra. Castelul Hogwarts dormea linistit sub o mantie de intuneric, iar cateva ferestre erau inca slab luminate. Arunca o privire spre scarile de marmura de la intrare si observa o mica silueta cocosata, insotita de un animal ce semana cu o pisica. "-Hey, Filch a plecat in castel" anunta ea. "-Ura, hai sa mergem!" rasufla Bellatrix usurata. "-Multumim de servire, Hagrid" murmura Desiree, dupa care se ridica si se indrepta spre usa. Pasira impreuna in vesmantul cenusiu al noptii, indreptandu'se cu pasi domoli spre castelul ce dormita in liniste. Ajunsera curand pe scarile de la intrare si deschisera usa masiva. Intrara si dadura fata in fata cu nimeni altul decat Peeves, care era la fel de surprins ca ele. "-Ooo, copii care nu dorm la ora asta!!!!" urla el. "-Te rugam, taci!! Nu mai tipa asa, trezesti tot castelul!!!" il implora Desiree. "-Bombarda!" murmura Bell, vraja invatata de la Stefan fiind de mare ajutor in astfel de situatii. Strigoiul era acum intr'o alta vizita nepoftita la calamar, in lacul de pe domenii. "-Super! Acum sa mergem" sopti Bellatrix, zambind in lumina palida a tortelor de pe hol, dar un zgomot de pasi intrerupse linistea mormantala.. Re: The beauty of the lake - Desiree Rose Goth - 30 Apr 2010 Filch veni bucuros spre sursa zgomotului,avand bagheta aprinsa. "-Ah,Peeves!Ce ai mai spart acum?" "-Repede,aici!"sopti Bell,tragandu-le pe celelalte doua fete intr-o debara de maturi. Desiree,care era prea ocupata sa injure in gand,se impiedica de tocul usii si darama cateva maturi.Bellatrix,agitata,inchise usa dupa ele si o incuie cu obisnuita vraja "Colloportus".Din pacate,ingrijitorul a auzit zgomotele. "-Ah...unde te-ai mai ascuns acum,Peeves?" Filch trecu chiar prin fata usii unde erau ele ascunse.Desiree inceta sa mai respire,infricosata de faptul ca respiratia ei putea fi auzita. Insa ingrijitorul trecu mai departe. "-Cat de mult ne-am fortat norocul seara asta!"bombani Desiree. "-Da,hai sa nu-l fortam mai mult de atat",rase Bell,deschizand usa cu atentie. "-Fetelor...cred ca norocul ne forteaza pe noi",sopti Bellatrix. "-De ce?"intreba amuzata Desiree. "-Pai...nu auziti??" Cele doua fete au ascultat cu atentie.O muzica placuta plutea prin aer. "-Cred ca Filch s-a dus in directia muzicii!"exclama Bell. "-Mda....cine isi mai forteaza norocul ca sa vedem cine da petrecere?"chicoti Desiree curioasa. Re: The beauty of the lake - Bell Evans - 01 May 2010 "-Noi!" rostira Bellatrix si Bell in cor, razand. "-Sa mergem atunci" sopti Desiree, iesind din debaraua de maturi. Mergand in spatele lui Bell, observa pe spatele ei un paianjen. "-Bell, nu te misca!!!!" urla ea. "-Ce e?" spuse Bell, intorcandu'se speriata spre Desiree. "-Un paianjen..pe spatele tau!!!" balbai Bellatrix, ingrozita. Cercetasa incepu sa tipe, speriata. "-Dati'l jos de pe mine!!!!!" "-Stai linistita" murmura Bellatrix, aruncand paianjenul pe jos, cu un jet de aer caldut din bagheta. "Bell, gata, nu mai tipa ca trezesti tot castelul". "-Imi pare rau" sopti Bell, cu respiratia sacadata. Ura insectele, mai ales cand se urcau pe ea. "-Sa ne continuam drumul" zise Desiree, ascultand. Cateva note muzicale pluteau inca in intunericul scanteios ce poposea asupra coridorului. "-Pe aici" murmura Bellatrix. Urcara scarile, indreptandu'se spre sursa muzicii. Ajunsera in fata unei usi, care gazduia muzica in spatele ei. "-Ce credeti ca e aici?" intreba Bell, ganditoare. "-O sala de clasa, cred" raspunse Bellatrix. "-Ei bine, nu stim pana nu aflam" zise Desiree, deschizand usa, cu un scartait incetisor.. Re: The beauty of the lake - Desiree Rose Goth - 08 May 2010 "-Nu e posibil",spuse sec Desiree,uitandu-se in incapere. Se astepta la o petrecere.Dar asa ceva...? Sala de clasa era marita prin magie,probabil de aceea dimensiunile sale erau atat de mari.In fata intrarii era agatata o pancarda pe care scria "Ritualul mortilor vii".Peste tot in camera erau mese cu lumanari parfumate,a caror flacara tremura cu sclipiri rosiatice.Muzica venea de la un radio vechi de lemn asezat pe catedra. In mijlocul clasei era un cerc de fantome ce se uitau amuzate cum Filch il fugarea pe Peeves cu o matura in mana.Desiree il recunoscu pe Baronul Sangeros,care tuna peste toti: "-Destul!Pangariti un ritual sacru!" "-Oare ce fac acolo?"intreba Bell. "-Nu stiu,"zise ganditoare Desiree."Oare sa intram?" Re: The beauty of the lake - Bell Evans - 08 May 2010 "-Sincer, nu mi se pare o idee prea buna" zise Bellatrix. "-Dap, Baronul nu pare prea fericit, daca ne mai vede si pe noi s'ar putea sa faca o criza si sa moara a doua oara" chicoti Bell. "-Atunci sa mergem" spuse Desiree, inchizand usa cu un mic scartait, care provoca o liniste mormantala. "-Nu'i a bine" murmura Bellatrix, in timp ce usa se redeschise. Baronul Sangeros se uita piezis la ele, cu o privire sumbra, in timp ce hainele patate de sange se unduiau usor in bataia curentului. "-Vizitatori?!" mormai el. "-Nu vrem sa deranjam" sopti Bell, ingrozita. "-Atunci plecati de aici!! Pana nu ma duc la Peeves si il anunt ca nu sunteti in paturile voastre la ora asta tarzie!" tuna strigoiul. Cele trei fete incepura sa fuga cat le tineau picioarele, pana ajunsera din nou la iesirea din castel. "-Haideti afara, vreau aer curat" spuse Bellatrix, respirand greu. Pasira in lumina blanda a noptii, in timp ce se indreptau spre oglinda cenusie a lacului. Ajunsera la malul apei, si se trantira pe pamantul umed ce fremata in mireasma ierbii proaspete. "-Asta da sperietura!!" spuse Desiree. "-Dap, suficient pentru noaptea asta" zise Bell. |