Darkmark RPG Forum
Primul weekend in Hogsmeade - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade)
+--- Thread: Primul weekend in Hogsmeade (/t-primul-weekend-in-hogsmeade)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Bell Evans - 01 May 2010

"-Eu le'am ales pe toate trei, mi s'au parut la fel de interesante" raspunse Bell.
"-Wow, si nu ti'a fost greu??" se mira Alice.
"-Ba da, dar Hermione din trecut mi'a dat solutia-clepsidra timpului. Asa ca am vornbit cu McGonagall si a fost de acord ca o eleva model ca mine merita un asmenea beneficiu. Oricum, am folosit'o doar la ore" spuse cercetasa, zambind.
"-Si, cum era Astronomia cu vechiul profesor? Pentru ca cel de acum ne'a spus ca s'a schimbat de multe ori" intreba Alice, curioasa.
"-Pai, imi placea foarte mult. Era de treaba, nu ne dadea prea multe teme iar orele erau o adevarata placere" raspunse Bell, cu privirile indreptate spre oceanul trecutului.
"-Deci, o sa fie interesant, nu?" zise astropufa.
"-Iti va placea, ai sa vezi. Acum, ce materii iti plac cel mai mult?? Pentru ca preferatele mele sunt Transfigurarea, Apararea contra Magiei Negre, Farmecele si Potiunile" murmura Bell, asteptand curioasa raspunsul prietenei sale..

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Alice Morris - 03 May 2010

-Acum îmi plac foarte mult Apãrarea contra magiei negre, Grija faþã de craturile magice ºi Transfigurare. Îmi plac ºi Poþiunile dar e mai greu.
-ªi ai note bune?
-Da. Efoarte greu sã înveþi pentru cã nu-þi mai rãmâne mult timp liber. Eu îmi petrec majoritatea timpului la bibliotecã, fãcând referate. Dar cred cã tu ºtii, corect?
-Da, mai ales cã la sfârºitul anului am examenele alea...
-T.V.E.E., o întrerupse Alice pe prietena ei.
-Exact, continuã aceasta. ªi vreau sã iau note cât mai mari. Remarcabil ºi Peste Aºteptãri.
-Sunt sigurã cã o sã reuºeºti. ªi la N.O.V.-uri ai avut rezultate bune nu?
-Da, am avut Peste aºteptãri la Preziceri despre viitor ºi la Istoria Magiei unde am încurcat câteva date. În rest am luat remarcabil.
-Bravo! Aº vrea ºi eu sã iau rezultate mari la N.O.V.-uri ºi la T.V.E.E.
-Pãi, dacã continui sã înveþi, sigur vei reuºi!
Ninsoarea se potoli aºa cã cele douã fete plãtirã ciocolãþile calde ºi ieºirã. Vântul nu mai bãtea atât de tare iar temperatura scãzutã era mai uºor de suportat. Alþi câþiva elevi ieºirã de la Trei mãturi evident daþi afarã de îmbulzeala care era înãuntru. Plimbarea pe strada principalã continuã...

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Bell Evans - 03 May 2010

Bell mergea prin troienele mari, incercand sa nu se impiedice si sa cada. Sorele palid iesise de dupa norii inghetati, incurajand pamantul adormit. Fulgii de nea se jucau in gerul mai moale, in timp ce strazile din Hogsmeade erau pline de elevi de la Hogwarts.
"-Si, ce ai de gand sa faci dupa ce termini scoala? Esti in ultimul an" intreba Alice, zambitoare.
"-Pai, cred ca voi ramane ca profesoara la Hogwarts, de Transfigurari. Ador materia asta. Dar m'ar tenta si o cariera de auror, ca cea a mamei mele. Mai am ceva timp sa ma hotarasc" raspunse cercetasa, cu privirile indreptate spre conacul "Urlet in Noapte".
"-Wow, ar fi tare daca ai ramane profesoara la castel" surase Alice.
"-Da, si mie mi'ar placea. Cred ca Hogwarts este a doua mea casa, deoarece este cel mai magic loc pe care l'am cunoscut in toata viata mea" spuse cercetasa.
"-Eu mai am pana termin" ofta astropufa, incetisor.
"-Lasa , timpul trece repede, vei vedea!" o incuraja Bell, zambindu'i.
"-Dar tot nu te voi intrece" se planse fata. Bell rase, dupa care o intreba:
"-Tu ce vrei sa faci dupa terminarea scolii?"

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Alice Morris - 03 May 2010

-ªi eu tot profesoarã aº vrea sã mã fac. ªi aº vrea sã predau Apãrare contra magiei negre. Îmi place foarte mult materia asta. ªi mi-ar plãcea sã fac orice legat de aceastã materie. Alice era foarte surprinsã sã vadã câte lucruri are în comun cu Bell.
-ªi tu ai putea sã te faci Auror nu? Tot Apãrare împotriva magiei negre implicã.
-Da, zise Alice amuzatã, dar tot profesoarã vreau sã mã fac. Dacã devii profesoarã cât mai sunt eu la ºcoalã, voi fi cea mai bunã elevã a ta.
-ªi eu voi fi cea mai bunã profesoarã! zise Bell râzând. Promit!
-ªi eu promit! zise Alice la rândul ei râzând.
Câþiva dintre elevii care mergeau pe stradã se uitau un pic ciudat cãtre cele douã fete, probabil gândindu-se cum de pot sã râdã pe o temperaturã ca asta. Fetelor nu le pãsa. Se distrau, uitând de ºcoalã pentru o zi, ºi asta era tot ce conta.

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Bell Evans - 04 May 2010

Se facuse ora pranzului. Oceanul de ninsoare stralucea in lumina blanda a soarelui crud. Cerul se inseninase, iar ultimii fulgi rataciti se lasau pe pamantul argintiu.
Bell mergea alaturi de Alice pe strazile din Hogsmeade, cufundata in mii de ganduri. Hogwarts, ce va face dupa scoala, Rose, Nate, Stefan..chiar si Dragos. Se simtea foarte rau din cauza lui, dar era constienta ca o prietenie buna va fi cheia rezolvarii.
"-Bell?" murmura Alice, trezind'o din visare. Uitase ca astropufa mergea alaturi de ea. Isi petrecea majoritatea timpului singura, deoarece era o fire retrasa. Chiar daca Rose si Stefan puteau sa'i tina companie non-stop, prefera sa mai aiba si cateva clipe de singuratate.
"-Da, Alice. S'a intamplat ceva?" raspunse fata, ridicandu'si privirile de jos.
"-Mi s'a parut ca visezi cu ochii deschisi" spuse Alice, uitandu'se curios la ea.
"-Ma gandeam si eu.." sopti Bell, incercand sa nu se dea prea mult de gol. Nu vroia sa inceapa o discutie despre tot ce simte ea in momentul de fata, asa ca schimba brusc subiectul.
"-Unde vrei sa mergem acum??" intreba ea, pe un ton usor fortat.
...

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Alice Morris - 04 May 2010

-Pãi, ar mai fi ceva de vizitat? întrebã Alice.
-Nu din câte ºtiu eu. Am putea sã mergem din nou la "Trei mãturi" sã nu îngheþãm aici. Dacã vrei, zise Bell miºcându-ºi cu greu picioarele prin stratul de zãpadã.
Chiar dacã ninsoarea încetase, vântul îºi fãcuse simþitã apariþia dupã o scurtã absenþã. Dupã plecarea celor câþiva elevi, cafeneaua mai avea câteva mese libere. Fetele intrarã ºi aleserã una cât mai aproape de ºemineul aprins. Madam Rosmerta le aduse câte o berezero ºi fetele îºi vãzuserã fiecare de treaba ei. Bell continuã de citit carte pe care nu o putu citi de când se întâlni cu Alice iar aceasta luã un "Profet" de la bar ºi începu sã citeascã cele mai noi ºtiri din lumea magicienilor.
-Ce neinteresante sunt ºtirile din zilele noastre, exclamã ea. Iartã-mã! Am uitat cã citeºti.
-Nu-i nimic. Dar despre ce e vorba?
-Nimic interesant! zise Alice rãsfoind cele câteva pagini ale ziarului. Se pare cã cei de la Gringotts mãresc dobânda pentru depozitele mai vechi de doi ani, nu ºtiu ce ministru a plecat prin lume, de parcã ar interesa pe cineva asta. Ia te uitã! exclamã Alice, oprindu-se asupra unui articol.
-Despre ce e vorba? zise Bell, punând cartea la o parte.
-S-a lansat o nouã maturã, Nimbus 2019. Îþi dai seama cã e de vreo zece ori mai bunã decât Nimbus 2018.
-Joci Vâjthaþ? întrebã Bell vãzând entuziasmul prietenei sale.
-Doar în timpul liber, nu ºi în echipa Astropufilor. Dar tu?

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Bell Evans - 05 May 2010

"-Eu sunt cam paralela cu sportul asta" spuse Bell, incepand sa rada.
"-Da??" intreba Alice, curioasa.
"-Prefer sa joc voley mai bine" zise cercetasa, zambind.
"-Eu sunt fana a vajthat'ului, dar din pacate nu pot face parte din echipa casei mele" ofta astropufa incetisor.
"-Poate dupa ce mai cresti, vei face si tu parte din echipa" o consola Bell, intorcandu'se la cartea sa. Era chiar foarte interesanta, de fapt ei toate cartile i se pareau interesante. Avea impresia ca fiecare pagina citita te atrage intr'un univers propriu.
"-Uita'te la asta!!" sopti Alice, dar cercetasa tresari.
"-Uhmm?"
"-Cei doi evadati din Azkaban, Candin Black si Jordin Dall au fost prinsi. Li s'a aplicat sarutul dementorilor ca pedeapsa" cita Alice.
"-Ok, urat!! Sa te sarute un dementor, Bleahh!!!" zise Bell, infricosandu'se.
"-Mda, nu cred ca e prea placut" sopti Alice.
"-Ramai in viata, dar nui ai suflet. Ce chin poate fi mai mare? Nu cred ca exista o pedeapsa mai aspra" ofta Bell incetisor.
"-Hai sa vorbim despre lucruri mai vesele, observ ca te'am cam intristat cu stirea asta" murmura Alice.
"-M'ai speriat, mai bine spus" raspunse cercetasa, zambind..

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Alice Morris - 09 May 2010

-Iartã-mã, nu a fost cu intenþie. Deci, despre ce ai vrea sa vorbim?
-Nu ºtiu, am cam epuizat toate subiectele de discuþie, zise Bell, întorcând capul pe geam. Pervazul era acoperit de zãpadã iar geamul era invelit in flori de gheaþã. Nu se vedea mare lucru cãtre afarã dar, doar uitându-te la acel geam te fãcea sã visezi la o altã lume.
-Pot sã te mai întreb despre vrãji?
-Sigur, rãspunse Bell revenind la realitate. Ce vrei sã ºtii?
-Totul despre blestemul Abracadabra. ªi stai liniºtitã, nu am de gând sã-l folosesc, adãugã Alice vãzând privirea lui Bell.
-Ei bine, dupã cum ºtii este blestemul fatal, când este folosit, provoacã o luminã verde ºi nu are un contra-blestem. Altceva nu ºtiu ce ar mai fi de zis...ah, ºi doar douã persoane au supravieþuit în urma blestemului: Harry Potter ºi Cap-de-Mort.
-Practic douã, teoretic doar una, o contrazise Alice pe prietena ei.
-Ce vrei sã spui? întrebã ea miratã.
-Doar Harry a supravieþuit în urma blestemului. Cap de Mort a avut horcuxuri ºi de aia nu a murit. Mã rog, nici nu se poate spune cã trãia pentru cã nu se numea viaþã.
-Sã ºtii cã ai dreptate. Nu m-am gândit niciodatã din punctul ãsta de vedere. Dar e foarte ciudat felul în care funcþioneazã Horcruxurile.
-Eu ºtiu totul despre horcruxuri. Vrei sã-þi explic ceea ce nu ºtii?
-Pãi, ºtiu ce sunt, dar nu ºtiu cum pot fi distruse ºi dacã le distrugi, bucata de suflet nu se poate pur ºi simplu muta în altã parte?
-Pãi, din fericire nu poate. ªtiu cã pot fi distruse cu venin de basilisc, cu Focul blestemat, ºi cam atât.
-Si cu sabia lui Cercetaº-fondatorul casei mele nu putam sa uit, completã Bell.
-Da dar sabia a absorbit veninul de basilisc ºi de asta nu am mai menþionat-o, zise Alice dând din cap într-o parte ºi în alta...

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Bell Evans - 09 May 2010

Bell era cam satula ca Alice sa'i spuna lucruri pe care le stia deja, dar era nevoita sa se prefaca surprinsa. Intoarse capul spre usa si ramase asteptand, poate el venea in Hogsmeade. Fulgii mari se jucau in scanteia vazduhului, in timp ce soarele palid lumina straduta principala a satului.
"-Bell, tu ce fel de sange ai??" o intreba Alice dintr'o data.
"-Semi-pur, de ce?" raspunse cercetasa.
"-Intrebam, si cine e ce?" zise astropufa zambind.
"-Pai, mama e auror la Minister, e vrajitoare, iar tata e Incuiat, seful jandarmilor din oras. A iubit'o inca de la inceput pe mama, iar cand a aflat ca e vrajitoare s'a bucurat enorm. Mama se temea ca nu ar fi acceptat'o, dar el s'a dovedit a fi un adevarat sot iubitor" raspunse Bell.
"-Super" sopti Alice.
Bell revenise la ocupatia de a se holba pe geam, din moment ce zapada continua sa cada din inaltul cerului, acoperind Hogsmead'ul cu un strat argintiu ca diamantele. Nu se prea dadea in vant dupa iarna, deoarece ura frigul, dar stralucirea fulgilor de nea era un adevarat miracol al naturii.
"-Alice, dar tu ce fel de sange ai?" o intreba Bell, avand chef de conversatie..

Re: Primul weekend in Hogsmeade - Alice Morris - 09 May 2010

-Eu cred cã am sânge pur. Adicã tot sânge pur ai dacã unul din pãrinþi este nãscut din încuiaþi nu?
-Cred cã da, zise Bell absentã. Dar cine e nãscut din încuiaþi?
-Mama. Mie îmi convine pentru cã am avut ocazia sã vãd cum trãiesc încuiaþii.
-Îþi vizitai bunicii sã înþeleg.
-Da, aprobã Alice amintindu-ºi verile petrecute în casa bunicilor ei.
-ªi ce pãrere ai despre stilul de viaþã al încuiaþilor.
-Nu diferã foarte mult de al nostru. Doar cã fac totul fãrã magie. În schimb nu mi-a venit sã cred câte maºinãrii existã care sã le facã viaþa mai uºoarã.
-Da, asta cred cã e partea cea mai bunã, televizorul, zise Bell.
-Nu numai, dar bãnuiesc cã tu ºtii lucrurile astea datoritã tatãlui tãu. Dar cum e casa ta? În stil vrãjitoresc sau încuiat?