Darkmark RPG Forum
Pierdere de timp - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: Pierdere de timp (/t-pierdere-de-timp)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Pierdere de timp - Shayera Holl - 13 May 2010

Pai...sunt din noduri Smile
Adica am inceput cu cele normale...in linii si in V Smile Dupa care am continuat cu mai grele,si tot asa..pana am ajuns sa fac bratari foarte late sau chiar cureluse [din ata ] pentru diferite plicuri sau genti.Recunosc...trebuie multa rabdare si foarteeee mult timp liber Si multa ata [dar asta nu e o problema ].De exemplu la aia cu Metallica am stat...stai sa ma gandesc In prima zi am stat 3 ore,dupa care 5...si in ultima zi am facut retusul inca o ora si jumatate Smile Deci trebuie rabdare si mult timp liber.Am calculat cu o prietena si au iesit 6800 de noduri Poate pare greu...dar nu este.Si mie imi place sa fac asta.Asa ma relaxez Thinking?
Si da...o sa incerc sa fac si cu Dami...si cu DarkMark Smilenumai sa ma gandesc la un model.Asta fiindca...partea grea nu incepe atunci cand ma apuc de bratara,ci atunci cand o pregatesc Deci inainte de a incepe.Asta fiindca eu imi fac modelul,mai ales la bratari Alfa.Adica la cele cu litere Smile Fiindca trebuie sa stau inca vreo trei ore in paint ca sa imi fac modelul asa cum imi vine mie Sa dea bine...alea,alea
Nu este asa roz...dar este superb Mie chiar imi place Smile

Re: Pierdere de timp - Sophia Mason - 13 May 2010

oricum sunt foarte frumoase si daca se poate vreau si eu una tot nu inteleg metoda cu care le faci da un artist nu'si dezvaluie niciodata secretele

Nu-i nici un secret Si eu am invatat la radul meu...de la altii Smile

Re: Pierdere de timp - Alice Morris - 13 May 2010

Sunt super tari bratarile imi place mult cea cu Metallieca(sper ca am scris bine)
Iei si comenzi? pentru ca as vrea vreo 12 cu numele meu, vreo....[Glumeam dar pe bune, iei comenzi?]

Metallica*
Pai...iau comenzi...dar problema e cu trimisu'

am realizat si eu dupa ce am scris ca e o priblema cu trimisul
poti sa le trimiti prin posta

OFF:nush de unde a apraut litera E pe acolo eu nu am vrut sa o scriu, gandeste tastatura singura

Lasa
Pai da...ar trebui sa imi scriu adresele intr-un carnetel...stii...Alice-10 bratari cu numele ei si inca 98097 cu JB si altii

glumeam la faya cu o duzina cu numele meu pe ele
Mie imi ajunge una pe care sa scrie GEORGA-porecla mea sau Georgiana, numele meu
dar nu mai multe
nu te suprasolicit
doar asa putin

Stai ca mi-a venit o idee!Care vrea sa faca impreuna cu mine o firma de bratari din ata? Stii...eu fac bratarile,celalalt ia banii [faza e ca mie nu imi place sa iau bani pe ele ]

Cunosc eu o fata care i-a facut o bratara din noduri Sophiei. Poate va punem in legatura ce zici?
vedem peste tot branduri de genul: Shery&Geo(tot georgiana o cheama si e mai nebuna decat mine si vorbeste la fel de repede ca si mine)(eu si restul georgianelor pe care le cunosc vorbim destul de repede)