Darkmark RPG Forum
Un Nou Inceput... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross)
+--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4)
+--- Thread: Un Nou Inceput... (/t-un-nou-inceput--2717)

Pages: 1 2 3

Re: Un Nou Inceput... - Veronique A. Dupont - 24 May 2010

"- Foarte interesanta scoala asta" zise Zoya zambind, dar zambetul acela ascundea o mare frica
"- Da, e cea mai buna" raspunse Ginny
"- Oare cat va dura drumul acesta?" intreba roscata
"- Destul, dar nu-ti fa griji, vom gasi ceva de facut ca timpul sa treaca mai repede" zise Helena
"- Mereu ne distram in tren" completa Bell

Re: Un Nou Inceput... - Bell Evans - 30 May 2010

Expresul de Hogwarts se indrepta in viteza spre castel, lasand peisajul tomnatic in urma pentru a face loc pajistilor de smarald.
"-Frumos peisaj" murmura Ani, trezind'o pe Bell din admiratie.
"-Dap, in fiecare an parca e mai frumos" sopti cercetasa, cu gandurile inca departe.
"-Deci, ce vreti sa facem?" intreba Helena, zambind.
"-Pai, ce'ar fi sa'mi mai povestiti si mie despre Hogwarts" propuse Zoya, timida.
"-Sigur" se entuziasma Anaella.
"-Bell, poti sa incepi tu?" intreba Zoya.
"-Sigur, despre ce vrei sa povestesc mai intai??" raspunse fata, cu un zambet.
"-E adevarat ca sunt portrete miscatoare? Si fantome?" zise Zoya, curioasa.
"-Da, portretele de la castel sunt magice. Locuitorii lor se pot deplasa dintr'un tablou in altul. Isi fac vizite cateodata" chicoti Bell.
"-Si fantomele? Sunt rele?" intreba Zoya, tensionata.
"-Nu, doar Peeves e nesuferit. Dar Baronul Sangeros il aranjeaza" spuse Helena, razand.
"-Asa este, fiecare casa are fantoma ei. De exemplu, Cercetasii il au pe Nik Aproape Far' de Cap. Astropufii i, au pe Calugarul Dolofan, sau Pustnicul, Ochi-de-Soimii pe Dna Gri iar Viperinii pe Baronul Sangeros, a carui moarte e foarte suspecta" zise Bell.
"-Da, umbla cu niste lanturi dupa el, iar hainele ii sunt patate de sange" completa Anaella.
"-Abia astept sa ajung la scoala!" sopti Zoya, entuziasmata.

Re: Un Nou Inceput... - Helena Daphne Rose - 30 May 2010

Zoya asculta cu interes ce zicea Bell.
"-Precis o sa-ti placa la Hogwarts!"zise Bell.
"-Si asta nu e tot...Avem si un ingrijitor pe nume Argus Filch , un Non. Cred ca de aceea e asa ofticat pe elevi , pentru ca nu poate face vraji.O mai are pe D-na Norris , o pisica nesuferita ca si el , care daca ne prinde pe holuri , coridoare secrete etc imediat se duce la Filch si ne spune. Si inca ceva , daca noaptea te hotarasti sa te plimbi prin castel trebuie sa-ti iei masuri de mari precautie.."zise Helena privind spre Bell.
"-Mereu apar la momentul nepotrivit!"spuse Bell.
"-Dar hai sa mai trecem si la partile bune , fetelor. De exemplu , pentru ca esti in primul an , trebuie sa fii sortata. Sunt patru case : Cercetasi , Astropufi , Ochi-de-Soim si Viperinii. Trebuie sa ai anumite caracteristici ca sa intri in unele case...In Viperini trebuie sa fii siret si istet , in Astropufi prietenos si muncitor , in Ochi-de-Soimi pregatit de carte si inteligent iar in Cercetasi curajos si loial. Tu unde crezi ca vei fii repartizata?"spuse Anaella.
"-Hmm...pai cred ca la Viperini."zise Zoya .
Fetele continuara sa rada si sa glumeasca mai tot drumul. Afara , norii se apropiau de soarele auriu cum o cortina inchide spectacolul personajului principal...

Re: Un Nou Inceput... - Bell Evans - 30 May 2010

Gandurile Bellei zburau departe, la varfurile castelului ce strapungeau norii si la misterele tacute ce salasluiau in inima lui.
"-Dar e adevarat ca fiecare casa are seful ei? La fel ca in scolile Incuiatilor?" intreba Zoya, curioasa.
"-Dap, e normal" spuse Helena, zambind.
"-De exemplu, Cercetasii o au pe profesoara de transfigurare, Minerva McGonagall, Viperinii il au pe Severus Plesneala, profesorul de potiuni, Ochi-de-Soimii pe Flitwick, proful de farmece iar Astropufii pe profesoara de Ierbologie, Pomona Sprout" spuse Bell, zambind.
"-Deci eu o sa'l am ca sef de casa pe Plesneala?!" intreba Zoya, dezgustata.
Anaella pufni in ras, la fel si celelalte fete.
"-Daca vei pica la Viperini, da" raspunse Helena, razand.
"-Si directorul, e Albus Dumbledore, nu?" intreba fata, cu aceeasi curiozitate.
"-Da, e cel mai mare vrajitor din toate timpurile. Mai puternic decat Voldemort" zise Bell.
Un zgomot se auzi de pe hol..

Re: Un Nou Inceput... - Veronique A. Dupont - 30 May 2010

Un baietel mic si pistruiat le avertiza pe fete ca sunt aproape de Hogwarts si ca ar trebui sa-si puna robele.
"- Arat atat de aiurea cu roba asta" zise Zoya dupa ce-o incerca
"- Nu mi se pare. Eu cred ca robele sunt chiar dragute" continua Bell
"- Si mie imi plac" adauga Helena
"- Mie mi s-au parut urate mereu, chiar de cand fratele meu mergea la scoala. Mereu ii ziceam ca-l face sa para gras, dar acum se pare ca a venit timpul meu s-arat urat" se planse Zoya

Re: Un Nou Inceput... - Bell Evans - 31 May 2010

"-Mie imi place cum arata" spuse Bell, privindu'si roba intunecata.
"-Dap, si mie" spuse Anaella, zambind.
"-Helena, tu ce crezi?" intreba Zoya.
"-Pai, si mie imi plac. Desi as fi preferat o culoare mai vie" chicoti fata.
"-Stiu ca Rose ma tachina in anii trecuti..ca roba ma face sa par si mai palida" spuse Bell, razand.
"-Sta bine" o linisti Anaella, care se aseza din nou pe bancheta.
"-Daca ni s'a spus sa ne imbracam de pe acum, inseamna ca mai avem putin pana ajungem la castel" spuse Helena, ganditoare.
"-Eu una, abia astept!" completa Bell, vesela.
"-Si eu vreau sa cunosc Hogwarts'ul!" zise Zoya, afisand un mic zambet.
"-Vei vedea ca iti va placea..foarte mult" spuse Anaella, razand.
"-Doar sa nu te pui rau cu Filch sau Dna Norris" zise Helena.
"-Sau cu Peeves" adauga Bell, chicotind..

Re: Un Nou Inceput... - Anaella L. Hathway - 31 May 2010

-Fantoma afurisita! murmur eu iar fetele pufnira in ras. Ce-i fantoma aia e foarte idioata odata a varsat pe mine suc de rosii amestecat cu gandaci vii.
-Nu-mi aminti, Anny... tu doar stii ca eu sunt preferata lui Peeves.
Eu, Helena si Bell am inceput sa chicotim dar Zoya parea putin nedumerita asa ca am lamurit-o spunandu-i:
-Bell l-a intalnit foarte des pe Peeves cele mai multe cazuri fiind foarte neplacute. Ce noroc ca exista Baronul Sangeros...
-Asta chiar ca a sunat cam ciudat... spuse Helena. Eu nu ma bucur ca exista fantoma casei Viperinilor.
-Dar de ce ? Viperini-s asa rai?
-Nici nu stii... adauga Bell. Mereu daca ne vad facand ceva rau ne zic la Snape si ne scade sin puncte.
-Eu nu ma prea inteleg cu Viperinii ma refer la unii idioti.
-Anny, deci nu l-ai uitat pe baiatul acela care ti-a pus un fierme pe spate in anul I in Marea Sala in prima zi.
-Viperin idiot bine macar ca a plecat.

Re: Un Nou Inceput... - Helena Daphne Rose - 31 May 2010

-Da , era in anul sapte. Oricum , nu pot uita cand Bell l-a blestemat pe un alt afursit de Viperin cu Blestemul-Gogorita!"zise Anaella razand impreuna cu celelalte fete.
"-Imi amintesc cum alerga ca nebunul prin Marea Sala...Oricum , nu-mi pot explica cum de majoritatea baietilor prosti si tonti sunt la Viperini. Insa despre fete nu pot spune acelasi lucru. Sunt opusul lor. Saracele , trebuie sa indure duhoarea de prostie mereu cand sunt in Camera de Zi."spuse Bell.
"-Ca tot veni vorba de prostie , Will mi-a trimis cu o zi inainte de aniversarea mea o Urlatoare in care zicea ca ma place si tot felul de tampenii despre delfini si sirene. Dar cum era o Urlatoare si urla , familia mea a ramas muta. Le-am explicat , iar fratele meu numai putea de ras. Stiam sigur ca asta era o razbunarea din cauza vrajei Furunculus pe care am aplicat-o asupra lui de minim zece ori tot anul trecut. Insa cum trebuia sa fie si Razbunarea Helenei i-am trimis si lui o Urlatoare in miez de noapte in care..am zis sau poate urlat niste injuraturi foarte inventive!"spuse Helena iar fetele numai putura de ras. Zoya intreba intr-un sfarsit:
"-Cine e mai exact Will?"
"-Un baiat de la Cercetasi in acelasi an cu mine. Un idiot si jumatate..."zise Helena.

Re: Un Nou Inceput... - Veronique A. Dupont - 01 Jun 2010

"- Uitati, se vede castelul" tipa Ginny
"- Ce frumos e" ofta Zoya "- Nu l-am crezut niciodata pe Edward cand zicea de grandoarea castelului ca e inimaginabila"
"- Edward e fratele tau?" intreba Bell curioasa
"- Da, el e"
"- Se pare ca avea dreptate in legatura cu castelul" sopti Helena
Fetele continuara sa se uite pe geam, asteptand cu nerabdare sa coboare.
"- Deabia astepti sa vezi castelul, nu-i asa?" o intreba Bell pe Zoya
"- Da. Ce pacat ca acum il putem vedea doar putin"
"- Astepta sa traversam lacul, iar apoi vei putea vedea in intregime castelul" o consola Ginny

Re: Un Nou Inceput... - Bell Evans - 01 Jun 2010

Intr'adevar, soarele incepea deja sa scapete sageti de rubin, in timp ce imaginea involburata a castelului se profila la orizont.
"-Deci, noi cum ajungem la castel?" intreba Zoya, curioasa.
"-Cei din anul I traverseaza lacul cu barca, iar ceilalti merg in trasuri trase de Thestrali" raspunse Bell, zambind. Isi aminti perfect prima zi la Hogwarts, cand statea cu Rose in barca, temandu'se sa nu cada in apa rece. Auzise povestile despre calamarul urias ce traia dincolo de oglinda sticloasa a apei si nu vroia sa ajunga aperitiv in tentaculele lui.
"-Imi amintesc ca in anul cand am traversat eu lacul, un baiat din barca noastra a cazut in apa" spuse Helena, razand.
"-Si ce a patit?!" intreba Anni, speriata.
"-Nu a patit nimic, Hagrid l'a scos aproape instantaneu din apa" raspunse Helena.
"-Daca ajungea calamarul la el" chicoti Bell.
"-Saracul baiat, si acum tremura cand vine vorba de lac" spuse Helena, iar celelalte fete pufnira in ras.
"-Deci, Zoya, ziceai ca Edward e fratele tau!? In ce casa este?" o intreba Bell pe viperina..