![]() |
Quidditch - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter) +--- Forum: Carti (https://www.darkmark.ro/f-carti) +---- Forum: Arhive (https://www.darkmark.ro/f-arhive--175) +---- Thread: Quidditch (/t-quidditch) Pages:
1
2
|
Re: Quidditch - Charlizze Di Rino - 05 Jan 2008 e interesant jocul, as vrea sa fiu inaintasa, postul de cautator nu mi se pare potrivit pentru o fata Re: Quidditch - Ioana Weasley - 25 Apr 2008 cred k este cel mai tare sport.. ![]() ![]() Re: Quidditch - Ginny Malfoy - 25 Apr 2008 Uite de unde mi se trage faza cu Cautatorul: 1. Cautatorul e cel mai valoros din echipa. El prinde hotoaica si sfarseste jocul. Apoi, presupun ca ar veni urmatorul clasament: 2 - Portari [cine apara fara ei?]; 3 - Inaintasi; 4 - Prinzatori [daca se pricep, jucatorii se pot feri de Baloanele-Ghiulea] 2. Ginny a fost cautatoare! Si o vad foarte bine in functia asta ![]() 3. Stiu ca si Cautatorii sunt cam lichidati de echipa adversa [Atentie: Valabil NUMAI in cazul Vipilor] dar deh.. ar insemna sa nu fiu din echipa daca nu as risca.. adica si Inaintasi sunt cam AAAA [Traducere: CINEVAAA SA MA AJUTE SA NU DAU CU CAPU` DE PAMAAANT] din cauza alora kre ii imping, se baga in ei etc.. si apoi portarul, membrii echipei adverse pot sa'i traga un Balon-Ghiulea sau chiar un Balon aruncat cu viteza luminii fix in nas.. Iar prinzatorii, poate nu reusesc sa arunce bine un Balon-Ghiulea si il trimit spre unul din coechipieri, sau se trezesc cu o bata`n cap : )) So, nici'un post nu e ferit de primejdii.. Re: Quidditch - Luna Lovegood - 11 May 2008 E destul de interesant. Autoarea a avut multa imaginatie atunci cand a creat acest sport... Mie mi'ar place sa fiu prinzator sau cautator ... Mi se pare cam dificil, insa cred ca as fi ok cu antrenament si munca... Re: Quidditch - Ioana Weasley - 15 May 2008 crek e cel mai original sport ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Quidditch - Iseult Cromwell - 02 Jun 2008 Mie imi place foarte mult Vajthatul! Si este foarte adevarat:autoarea a avut multa imaginatie cand a inventat acest sport. Senzatia ca plutesti...Oau! Ce pacat ca este doar o fantezie! Nu stiu exact unde am citit ca J.K. a inventat Vajthatul dupa o cearta cu un prieten!sper ca am citit corect![/img] Re: Quidditch - Luna Slytherin - 25 Jun 2010 mi-ar placea sa incerc jocul cautatoare - iti gasesc si cel mai mic punct pe perete daca ma pui sa il caut sau oricare e bun ... atancanti parca erau cei care loveau balonul Re: Quidditch - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010 Wow...mi-ar placea la nebunie sa joc Vajhat Senzatia ca plutesti , simti andrenalina si zburand in aer cu matura... ![]() Cred ca m-as pricepe ca Inaintasa si Cautatoare ![]() Re: Quidditch - Samantha Hawkins - 25 Jun 2010 Oh, ce imaginatie sa creezi asa ceva... Ati observat ca elevii de la Hogwarts stau tot timpul cu fundul pe ceva? jumatate de zi pe scaun la ore, cealalta jumatate pe scaun la birou, apoi, sportul national al vrajitorilor se joaca cu fundul pe matura... dar trecand peste observatiile mele demne de ignorat ( : ))), este un sport tare, pentru ca imbina mai multe chestii deodata asa cum a spus si lyra. Plus, sa poti zbura si sa fentezi cu matura la sute de metri deasupra pamantului... adrenalina, viteza, responsabilitatea ce sta pe umerii fiecarui membru... Mi s-ar potrivi ambele, postul de Cautator sau Prinzator (cei care paseaza cu "mingea", cred ca asa se numesc nu? xD) dat fiind faptul ca ma pot lauda cu reflexe bune, ceva rapiditate, si prezenta de spirit. Re: Quidditch - Mylene Lycoris OddCat - 04 Jul 2010 Mi-ar placea sa fiu prinzator, dar si portar sau cautator; portarii nu sunt loviti niciodata de catre baloanele-ghiulea, acest lucru fiind interzis, desi odata, in cartea Harry Potter si prizonierul din Azkaban, prinzatorii echipei Viperinilor l-au accidentat pe Baston, trimitand baloanele-ghiulea inspre el, lovindu-l in stomac. Prinzatorii nu sunt prea accidentati, si au un rol foarte important intr-un meci de Vajhat, protejand cautatorul si inaintasii. Este interzis ca prinzatorii sa loveasca inaintasii, cautatorii si cateodata portarii cu batele. Tot in cartea a III-a din seria Harry Potter, Katie Bell este accidentata intentionat de un prinzator al Viperinilor cu bata acestuia, care, spre spusele lui, "confundase capul lui Bell cu un balon-ghiulea". Cautatorii sunt cei mai accidentati si cei mai importanti in meciuri. N-as face prea mare branza ca un cautator, desi cred ca daca m-as concentra, as gasi hotoaica aurie fara nici o problema. Dintre marcile de matura, Comet 260, Maturin 7, Nimbus 2000, Nimbus 2001 si Fulger, as alege ultima marca de matura, desi m-ar costa mii de galioni. Nimbus 2000 nu as alege, deoarece dupa cativa ani de folosinta, trage spre dreapta si nici nu ofera prea mult echilibru. In schimb, Fulger ofera si echilibru si este intotdeauna perfecta, chiar daca este folosita zeci de ani. Are o forma aerodinamica si aduce cu Steaua Cazatoare, la maner, dupa cum zice Madam Hooch in cartea a III-a. :3 n-am copiat nimic. |