Darkmark RPG Forum
Briana Brighton - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Briana Brighton (/t-briana-brighton)

Pages: 1 2

Re: Briana Brighton - Briana Brighton - 13 Jun 2010

Samantha Hawkins Wrote:bine ai revenit desi eu, personal, chiar nu am avut cand sa te cunosc, in orice caz, sper sa fii activa, si, stii tu, nu mai repet faza cu respectatul regulilor si distractia pt ca au facut-o cei dinaintea mea xD

ia sa strecor si eu o intrebare:
Ceva pasiuni/hobby-uri?

Pasiuni, hobby-uri... Imi place sa citesc, sa ma plimb cu rolele, sa visez cu ochii deschisi, sa ascult muzica, sa scriu scrisori prietenilor. Imi place informatica, desi acum, avand in vedere ca s-a terminat olimpiada nu mai lucrez atat de mult timp, dar pot sa spun ca este o pasiune...

Sam[pot sa iti spun asa? ], stii ce e culmea? nimeni nu mi-a spus "Distractie placuta" sau ceva legat de reguli (ar fi fost cam ciudata ultima parte... ^^ cred ca le cunosc destul de bine )... cred ca ai vazut asta intr-un alt thread. >Happywide<

Re: Briana Brighton - Alice Morris - 13 Jun 2010

bine ai revenit
nu team cunoscut prea bine dar am citit cateva dintre vechile tale posturi, si speram sa revii
iti place Aghata Christie? si mie imi plac filmele si romanele politiste
am citit o care, scrisa de ea, numita "Crima din Mews" are vreo 100 si ceva de pagini, dar este super
as avea o intrebare
ai vazut vreun film cu "Miss Marple"?

Re: Briana Brighton - Anaella L. Hathway - 13 Jun 2010

Welcome back!
Suna ciudat deoarece eu nu te-am cunoscut asa la RPG doar am citit posturile tale (cateva) si imi place cum scrii imi place cu esti imi place descrierea personajului imi place ca-i place albul si bleu-ul imi place ca (,) cred ca nu-ti plac manelele [img]../users/2212/45/60/95/smiles/318486.gif[/img]si ma bucur ca-ti place pop-ul [img]../users/2212/45/60/95/smiles/659285.gif[/img] [img]../users/2212/45/60/95/smiles/183154.gif[/img]!
As vrea sa facem un Rpg noi doua (sau si altii) dar ca sa ne cunoastem.
Sper ca o sa ne intelegem bine.
Vezi ca ori ma ai ca prietena daca nu dau acum cerere de prietenie.
te iubesc pentru ca esti un membru S.P.A.S si ma bucur ca ii sustii pe spiridusi

Mama dar de cate lucruri ma bucur eu azi?

Re: Briana Brighton - Bella Emily Rose - 14 Jun 2010

Buna
Sper sa iti faci multi prieteni si sa ne intelegem bine
Have fun ! Love

Re: Briana Brighton - Samantha Hawkins - 14 Jun 2010

Briana Brighton Wrote:Sam[pot sa iti spun asa? ], stii ce e culmea? nimeni nu mi-a spus "Distractie placuta" sau ceva legat de reguli (ar fi fost cam ciudata ultima parte... ^^ cred ca le cunosc destul de bine )... cred ca ai vazut asta intr-un alt thread. >Happywide<

exact si nu tocmai. Pentru ca am realizat ca nu e prima oara cand vii pe forum. Dar doar mi-am aruncat o privire peste celelalte posturi si fiind prea lenesa sa le citesc ( xD ) am dat cu presupusul ca poate iti mai urase cineva distractie placuta. In fine, sunt mandra caci sunt prima care-ti zice
Da, imi poti spune Sam

Din ce oras esti?

Re: Briana Brighton - Briana Brighton - 14 Jun 2010

Alice Morris Wrote:iti place Aghata Christie? si mie imi plac filmele si romanele politiste
am citit o care, scrisa de ea, numita "Crima din Mews" are vreo 100 si ceva de pagini, dar este super
as avea o intrebare
ai vazut vreun film cu "Miss Marple"?

Alice, din pacate nu am vazut niciun film cu Miss Marple si nici nu am citit vreunul dintre romanele in care ea joaca rolul detectivului. Cele 2 carti pe care le-am mentionat mai sus sunt primele scrise de Agatha Christie pe care le-am citit.

Anaella Ginny Potter Wrote:Welcome back!
Suna ciudat deoarece eu nu te-am cunoscut asa la RPG doar am citit posturile tale (cateva) si imi place cum scrii imi place cu esti imi place descrierea personajului imi place ca-i place albul si bleu-ul imi place ca (,) cred ca nu-ti plac manelele [img]../users/2212/45/60/95/smiles/318486.gif[/img]si ma bucur ca-ti place pop-ul [img]../users/2212/45/60/95/smiles/659285.gif[/img] [img]../users/2212/45/60/95/smiles/183154.gif[/img]!
As vrea sa facem un Rpg noi doua (sau si altii) dar ca sa ne cunoastem.
Sper ca o sa ne intelegem bine.
Vezi ca ori ma ai ca prietena daca nu dau acum cerere de prietenie.
te iubesc pentru ca esti un membru S.P.A.S si ma bucur ca ii sustii pe spiridusi

Merci mult, Anaella >Happywide< Si NU, nu imi place manelele ^^
Chiar asa, ar trebui sa fac o vizita clubului S.P.A.S. Mi-e dor de spiridusii de casa.

Samantha Hawkins Wrote:Din ce oras esti?

Sunt din Ploiesti... Stiu, nu e un oras extraordinar, dar daca doriti vreodata sa il vizitati pot sa va fiu ghid ^^ >Happywide<

P.S. : Multumesc tuturor pentru primire! >Happywide< Cine zicea ca forumul este lipsit de viata?

Re: Briana Brighton - Kasumi Mikoto - 14 Jun 2010

NU am terminat
Welcome back, even if I didn`t meet you at all ever before. Everyone here is my friend, you too.(unlucky you, cuz i`m the clumsyest person i ever knew )
Mary Mistery was really a misteryous person. I didn`t see her verry often posting at rpg. Now i`m happy Briana will do it.

As you said, we have to tell anyone to obay the rules, but there`s no need to count ya Finna.

Re: Briana Brighton - Steve Wandcore - 14 Jun 2010

Welcome back!
Nici eu nu am avut ocazia sa te cunosc, dar sper din tot sufletul sa nu o ratez acum.
Sa stii ca si eu ma regasesc in desscrierea ta psihica!
Reintegreaza-te repede si, cel mai important, HAVE FUN!

PS: Ma bucur ca avem inca o admina activa.
PS2: Sper ca in curand sa revina si Kennya, dar nu cu alt nume.
PS3: Sincer... ma cam saturasem de Raizen, Raizen si iar Raizen...
PS4: Aualeu! Daca Raizen vede asta e vai de mine
PS5: Sherry nu a cerut inca drepturi de autor pe "PS-uri"
PS6: Ca sa fiu in ton: CATE PS-uri?!

Re: Briana Brighton - Rose Evans - 15 Jun 2010

Bine ai revenit!
Eu chiar ma bucur ca te-ai intors si ca, acum, fiind vacanata de vara o sa ai timp sa intri pe forum!
Nici eu nu te-am cunoscut foarte bine, insa ti-am citit unele posturi vechi si sper sa facem o data un RPG impreuna!
Oricum, distractie placuta!