![]() |
Mda...plec...iar :-< - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri) +--- Thread: Mda...plec...iar :-< (/t-mda-plec-iar) |
Re: Mda...plec...iar :-< - Bella Emily Rose - 02 Jul 2010 Nu Eu ti'am zis ca esti paranoica =]] Dar cred ca este si o parte buna , fara Matt. Am ramas numai fete , exceptandu' l pe Raizen . Si pe cativa membrii noi ![]() Re: Mda...plec...iar :-< - Isabella River - 02 Jul 2010 In afara de partea cu telefonul, nu este nicio parte buna ca Matt nu e aici [sau Dragos, ca tot aia ] Cum sa fie ceva bun ca nu e aici? ![]() Re: Mda...plec...iar :-< - Bella Emily Rose - 02 Jul 2010 Hei hei hei Fiecare cu parerea lui Desi... imi lipsesc posturile lui si melodiile care le asculta. Chiar erau faine ![]() Re: Mda...plec...iar :-< - Isabella River - 02 Jul 2010 Da, le ascult eu acum. 8-> [ Love is for free, Pain.. Set the fire to the third bar.. etc. etc. ] Dar mai e putin si vine.. Si.. tu vezi ca facem off-topic? ![]() Re: Mda...plec...iar :-< - Bella Emily Rose - 02 Jul 2010 Da Adica ..totusi vorbim despre Matt =]] Si eu care eram impotriva off topicului Uite in ce hal m'ai adus Re: Mda...plec...iar :-< - Alice Morris - 02 Jul 2010 Isabella Luminita Carter Wrote:Macar maine sau duminica se intoarceee.ok, fraza asta ma trezit si pe mine eu am sarit peste ziua de vineri, si credeam ca azi a sambata si ca vine diseara sau maine ce face vacanta asta din om si repartizarea cu o zi mai devreme Re: Mda...plec...iar :-< - Isabella River - 02 Jul 2010 Nu mai vine.. De fapt, acum vorbesc cu el la telefon. Si a zis ca mai trebuie sa mai stea doua zile, deci abia marti se intoarce.. ![]() Re: Mda...plec...iar :-< - Alice Morris - 02 Jul 2010 god damn it i mean...[stiti voi continuarea ] eh, pacat, ca apoi plec si eu la tara cred Re: Mda...plec...iar :-< - Isabella River - 08 Jul 2010 Well.. Now he's back.. [Vorbim noi dupa ce mananci, Matt.. ; )) ![]() Re: Mda...plec...iar :-< - Matt I. River - 08 Jul 2010 Hey, hey, hey, Matt iz in da haus! ![]() ![]() ![]() Cargo ~ Ca o stea Pur si simplu ador melodia asta o.O "Pan' la luna si pan' la stele-as zbura Pan' la soare n-ar fi departe-n mintea mea Sa te mai zaresc macar o data as vrea Esti frumoasa ca o stea..." Cargo ~ Daca ploaia s-ar opri Omg, ce naiba m-a apucat? o.O ![]() Dan Balan (a.k.a Crazy Loop ~ Mm ma ma ![]() ![]() Dan Balan ~ Despre tine cant Stefan Banel Junioruu, Manelistu' Nambar Uan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smiley ~ Hooky Song Akcent ~ Love Stonned ![]() Oke, acum partea mai ritmata ![]() ![]() Something Corporate ~ Punk Rock Princess Bad Religion ~ American Jesus The Dead Milkmen ~ Punk Rock Girl Omg, melodia asta..depfat nu...videoclipul.. ![]() ![]() Social Distortion ~ I Was Wrong The Red Jumpsuit Apparatus ~ Face Down Pillar ~ Frontline Melodie super, videoclip la fel Ma rog, nu e chiar videoclipul melodiei dar merge Skillet ~ Comatose Bullet For My Valentine ~ Tears Don't Fall O Ador ![]() Bullet For My Valentine ~ Heart Burstst Into Fire No comment ![]() Si ar mai fi multe dar nu stau sa va plictisesc Sper ca ma iertati pentru ca am lipsit atat de mult ![]() ![]() ![]() |