![]() |
Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Pride goin' down [ Draco x Harry ] (/t-pride-goin-down-draco-x-harry) |
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Julia Lilith Potter - 01 Jul 2010 <<Ce e, Malfoy, ti-ai pierdut si neuronu' ramas si ai uitat cum sa respiri? i-am spus, apoi mi-am dat ochii peste cap. Bineinteles ca si l-a pierdut - din nastere.>> Potter ar fi avut un mare noroc daca eram surd in momentul acela.. Dar nu am fost. Nu stiu sigur daca as fi vrut sa fiu, dar cu siguranta vedeam rosu in fata ochilor. Am facut un mic gest ca si cand m-as fi cautat de resturi intre dinti, insa de fapt scrasneam puternic si imi muscam obrazul. Am mai scrasnit o data, dar de data asta era evident ce faceam. Am decis sa ma abtin de la comentarii pe moment... In schimb, mi-am intors privirea catre Harry si i-am oferit cu drag cea mai rautacioasa si infuriata grimasa pe care si-ar putea-o inchipui cineva vreodata, cam ca aceea pe care taica-miu mi-o dadea cand eram mic de ma facea sa plang in mai putin de 2 secunde, speriat, cu umerii tremurandu-mi de la fiorii ce-mi curgeau in galop pe sira spinarii. Hm, bizare creaturi, amintirile, probabil mai puternice decat orice vraja... de ce oare tremur chiar si acum? Potter si-o va lua rau de tot, in stil barbar. Adica nu neaparat, dar am sa-l invat o lectie. Goyle se intoarse la banca, uitandu-se putin la mine. Cred ca a observat stralucirea malitioasa din ochii mei, caci mi-a zambit. Nu i-am raspuns la zambet, nu aveam puterea. Chiar atunci a trecut Potter pe langa noi si mi-a luat cutitul de pe masa, era remarcabil ce fel mi-am mentinut calmul. Nici nu l-am privit. Ma uitam in gol, ingustam ochii si ii aduceam din nou la normal, scrasnind din dinti incontinuu. <<Potter, Potter, iar ai facut potiunea gresit.>> M-am saturat pana si eu de cate ori am auzit asta, daramite el... eh, n-aveam cum sa fiu milos, nici n-aveam de ce, in momentul acela, ma uitam la el si mi se facuse sila. <<Am facut potiunea bine.>> Dolofanii mei complici incepusera sa rada, eu m-am uitat putin la Plesneala, aratand inspre ceaunul meu, ca si cand l-as fi intrebat daca eu facusem bine. Mi-a zambit, mi-era clar. Era de gasca Plesneala... cu mine. Nu prea-mi venea sa rad... ...Asta pana cand l-a saltat cu capu-n jos, eh, atunci am mai lasat si eu un zambet sa-mi fluture pe buze. L-am sagetat iar cu ochii reci, insipizi, parca speram sa-l doara cumva. De ce speram asta?... Inainte sa-mi raspund la intrebare, se sunase, ah, sosise clipa. Harry fu coborat de-acolo, amenintat putin, in fine, treburi obisnuite. L-am vazut strangandu-si lucrurile rapid, se indrepta catre usa. Am trantit si eu totul in ghiozdan, am dat politicos 'buna ziua', si am zbughit-o dupa el. L-am urmarit cam un minut, am asteptat sa se evapore toti colegii mei. Si atunci... L-am impins de un perete cu blandete, apropiindu-ma incet de el. Mi-am proptit mana pe fruntea lui, mangaindu-l incet, ah, pot fi si dragut uneori... dar nu-mi explic de ce-mi facea placere de data asta. Era ciudat. - Potter... i-am soptit eu in ureche senzual si sacadat in acelasi timp, sufland pentru a indeparta firele rebele, vreau... sa... Parea foarte pervers, sincer, parea a fi cam altceva, dar urmarea a fost in stilul meu caracteristic si a limpezit apele. L-am izbit cu capul de perete ca sa-mi tina bine minte vorbele, parea ca in capatana aia a lui, informatia patrundea putin mai greu... - ... Iti tii dracului gura, daca nu cumva vrei sa ti-o inchid eu cu forta, sa te aduc mai aproape de maica-ta... Am fost crud, dar in zilele noastre, e o necesitate. L-am privit putin, am ridicat rapid din sprancene, apoi am iesit. Mi-era foame... si atat. Altceva nu mai simteam. Pe bune, nimic. Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Mylene Lycoris OddCat - 01 Jul 2010 =P~ _____________ << Potter... i-am soptit eu in ureche senzual si sacadat in acelasi timp, sufland pentru a indeparta firele rebele, vreau... sa...>> Am clipit de brusca apropiere a lui Draco, de mana lui pe fruntea mea. Puteam sa jur ca ma va blestema in gura mare si ma va pietrifica, dar n-a fost deloc asa. Am tremurat, desi nu voiam. Mi-am lipit spatele de perete, uitandu-ma in sus la el, strangandu-mi palmele in pumni automat. In loc sa protestez si sa-l dau dracului, mi-am inchis ochii pentru o clipa, inainte de a-l privi din nou pe Draco, fara sa ma misc. << L-am izbit cu capul de perete ca sa-mi tina bine minte vorbele, parea ca in capatana aia a lui, informatia patrundea putin mai greu... - ... Iti tii dracului gura, daca nu cumva vrei sa ti-o inchid eu cu forta, sa te aduc mai aproape de maica-ta... >> Tresarind, l-am privit cum se indeparta, apoi m-am indepartat la randul meu, injurand in soapta. Am continuat sa tremur si am deschis usa baii baietilor cu un scartait, apoi am trantit-o si am sfichiuit bagheta, soptind o vraja pentru a inchide usa. Ghiozdanul mi-a cazut pe podea, eu sprijinindu-ma de chiuveta. Am ridicat pumnul si l-am privit, vazand cuvintele din piele iesind in relief: Nu o sa spun minciuni. Si nici nu aveam de gand sa spun asa ceva. Vroiam sa strangulez pe cineva, sa omor, sa sparg, sa zdrobesc, iar furia imi alimenta elanul. Fortandu-ma, aproape impotrivindu-ma, am incercat sa ma opresc, dar n-am putut. Lasandu-ma pagubas, m-am infuriat si mai tare si am inceput sa iau la pumni oglinda din fata mea, crapaturi aparand de fiecare data cand imi zdrobeam pumnul de suprafata acesteia. Scrasnind din dinti, am continuat, de fiecare data izbind sticla mai tare. S-a spart cu un zgomot stupid de enervant, dar parca ma calmase durerea, atunci cand cioburile mi s-au infipt in carne si sangele mi-a tasnit din acesta. Putin socat, m-am dat in spate, ametit, lovindu-ma de peretele baii. - Cat pot sa te urasc, Draco! Rastindu-ma nimanui, m-am lasat moale, alunecand cu spatele lipit de zid. Mi-am strans genunchii la piept si i-am cuprins cu bratele, inchizandu-mi ochii aproape de tot. Mi-am lasat capul in jos si mi-am inchis ochii, lasandu-mi parul sa-mi cada pe lateralele fetei. N-am facut nimic, doar m-am gandit la ce s-a intamplat, simtind un fior rece pe sina spinarii, si mi-am dat seama ca tremur violent. Nu-mi pasa, sincer sa fiu, doar meditam la ceea ce s-a intamplat.Mi-am atins cicatricea care ma ardea, dar am ignorat-o fara succes. Capul parca-mi crapa, da' lu' dracu' ii mai pasa. Mi-era frig. Foarte frig. Tresaream frecvent, respirand greoi, si mi-am rezemat ceafa de zidul din spatele meu, fiindu-mi ba frig, ba cald. - La dracu' cu Draco, cu cicatricea, cu TOT! Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Julia Lilith Potter - 01 Jul 2010 Acum ca terminasem cu Potter, puteam sa-mi vad si eu de treburile mele. Cu adevarat, aveam treaba. Multa treaba. Vedeti dumneavoastra, in calitate de top model al viperinilor, aveam foarte multa treaba. Din cand in cand, ma mai opreau boboace pe holuri si salivau dupa mine, uneori ma mai apuca de brat Pansy, complotam cu Crabbe si Goyle, mai ardeam cate-un Vajhat, si multe, multe altele. Desi se pare ca abia acum realizez cat de banala imi poate fi viata. Mi-am prins din urma gasca (mai degraba satra) si am mers impreuna in Sala Mare. Pansy ma tinea de mana. Nu am avut nicio reactie. Dar absolut niciuna. M-am asezat la masa langa ea, tot ma tinea de mana, dar pe mine nici ca ma interesa. Uneori, chiar ma miram de cat de nepasator pot fi. Nu am schitat niciun gest, mi-am luat o pulpa de pui si niste cartofi... dar am realizat ca acum nu-mi mai era foame. Sa-mi explice si mie cineva ce dracu' am, tot drummul de la subsol pana sus ma durea stomacul de foame, si acum imi venea totul inapoi! Extraordinar! Mi-am tinut capul intr-o mana si am ridicat rapid din sprancene, nu voiam sa ma mai gandesc la asta. - Esti bine? Glasul lui Pansy ma zgaria pe timpane in momentele acelea. Am dat scurt afirmativ din cap. Intr-un sfarsit, mi-a dat drumul de la mana si a inceput sa manance. Am avut cateva scurte clipe de liniste, de stare zen, capul gol, nu auzeam nimic in jurul meu. ...Dar au fost doar cateva minute, probabil cele mai frumoase din viata mea. Atat. M-a izbit realitatea mai crunt decat m-as fi asteptat. Ramasesem cu privirea atintita asupra sucului de dovleac, gura mi-era pe jumatate deschisa, gandurile mi se invarteau cu o rapiditate incredibila in minte, imi tremurau mainile, picioarele, intreg trupul, mi-a luat alte cateva pretioase minute de rascruce sa realizez ca totul gravita si se concentra intr-un singur punct, un singur cuvant, un singur nume. Nu, categoric nu, refuz sa cred asta. M-am ridicat fara sa spun nimic si m-am indreptat catre baia baietilor, presimteam ca tot ce simteam avea sa explodeze cat de curand in mine si nu voiam ca altii sa asiste la asta. Uneori trebuia sa fiu singur,in clipele acelea, mi-am dat seama ca eram o adevarata bestie. Mi-era teama de ochii celorlalti, de inima asta ce nu inceta sa bata, de ceea ce simteam, gandeam, de eu. Nu o observasem pe Pansy, care in mod surprinzator se tinea dupa coada mea. Ce Dumnezeu mai voia acum? Eram chiar in pragul usii de la baie, si tot ce am putut vedea au fost cioburi de oglinda si stropi de sange. Atunci m-a prins Pansy de mana. M-am apropiat putin de ea, actionam incontrolabil. M-a sarutat... si n-as putea spune ca nu a fost placut, dar in loc sa ma umple de senzatii, asa cum ar fi trebuit, am fost golit complet de orice fel de simtamant. Si pentru asta cred ca ar trebui sa-i multumesc, macar mintal. Nu am tinut seama de durata sarutului, tot ce stiu e ca dupa aceea s-a indreptat catre gatul meu. Am lasat-o o vreme, apoi, cand am simtit-o incercand sa-mi dea jos roba, am impins-o de pe mine. - Ce dracu' faci? - N-nimic, ce crezi ca... - Sari asa pe mine ca la circ, unde te crezi? - Stai, nu am sarit pe tine, ai vrut asta! - Am vrut asta? - Da, ai vrut, de-asta ai venit inspre mine! De-asta suntem impreuna! - ... Suntem impreuna? - D-Draco! O facusem lata, incepuse sa planga. Si ghinionul era ca atunci cand am incercat s-o consolez, a fugit pe scari. M-am rezemat cu spatele de prag. Aveam urme de buze rosii pe gulerul camasii. Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Bella Emily Rose - 02 Jul 2010 E superb Tot ceea ce faceti Ador ideea voastra . Felicitari Julia Felicitari Seeree ![]() Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Mylene Lycoris OddCat - 02 Jul 2010 Na, postare lunga, 1023 de cuvinte. Happy? D< ________ << Ce dracu' faci? >> M-am incruntat, apasandu-mi pumnul pe bagheta, uitandu-ma pe furis la usa baii, care era deschisa. Inima mi-a sarit cateva batai si a continuat tot asa, sarind peste nenumarate alte batai, palpitand intr-un mod enervant. Putea sa nu fie el? Am dat din umeri si am ales un ciob de pe podea, un ciob ceva mai mare, si am inceput sa-l invart intre degetul mare si cel aratator, cu grija. Tacanit, tacanit, respiratie greoaie, tacanit, tacanit. Nu stiam a cui era tacanitul, nici respiratia greoaie. Ciulindu-mi urechile, am continuat sa invart aschia din oglinda, calm, chiar daca nu vroiam sa aud ce va spune animalul tacanitor in continuare. Trebuia sa-mi pese chiar atat de mult? Da, trebuia. Cu mintea impaienjenita de ganduri, mi-am inchis ochii inca odata, ritmul rotirii oglinzii mici fiind alert, automat. Mi-am lasat fruntea intr-o mana si am intredeschis ochii, vazand ca prin ceata fragmentul de oglinda si reflexia mea, putin deformata din cauza marginilor inegale. << N-nimic, ce crezi ca... >> Am tresarit destul de tare ca sa-mi izbesc ceafa de perete si in mod automat, mi-am strans pumnul in jurul ciobului care s-a spart cu un mic pocnet, aschiile din acesta intrandu-mi in carne, sangele presarandu-se apoi peste gresia sau marmura sau ce era si aia de pe podea. Mi s-a pus un nod in gat, si am inghitit in sec, cu greutate, inainte de a decide ca nu-mi pasa... decat foarte mult. Ce mama dracu', eram si nervos, mai nervos decat eram cand am spart oglinda. Vocea nu mai era a lui Draco, era stupida, ciudat de ascutita, si m-am intrebat de ce ar fi o fata in fata baii baietilor, care era cu totul in alta parte fata de cea a fetelor si fata de orice alta clasa. Injurand printre dinti, am apucat un alt ciob, de data acesta zdrobindu-l, faramitandu-l in ambii pumni, repezit, fara sa-mi pese de eventualele pagube. Atunci mi-am dat seama cine era animalu' ala tacanitor, era idioata aia de Pansy, care era intotdeauna cu Draco si co., dar de ce-mi pasa? Sincer, nici eu nu stiam. Dar imi pasa. << Sari asa pe mine ca la circ, unde te crezi? >> Bineinteles ca era ca la circ, numai mintea bolnava si in putrefactie a lu' Pansy ar fi vrut s-o faca pe aceasta sa se arunce pe Draco. Ma mai linistisem, dar tot urma s-o urasc pe Pansy din adancul sufletului, si mai tare decat faceam anii trecuti din scoala. Desigur, va puteti imagina ce era in capul meu cand am realizat de ce era tacanitoarea aia dupa Draco. Am inghetat si, injurand, m-am ridicat, cu bagheta in mana, strangand-o pana cand cateva stelute rosii au iesit din varful acesteia si au disparut la fel de repede cum au si aparut. Sprijinit inca de perete, am sfichiuit bagheta fara sa se intample nimic. Am inghitit in sec inca odata si m-am incrunat, scrasnind din dinti automat. Baga-mi-as. Mai bine ma lua mama naibii decat sa asist la nu stiu eu ce declaratie siropoasa de dragoste de la Pansy catre Draco. Bleah. << Stai, nu am sarit pe tine, ai vrut asta! >> Ce pisici?! Inghetand, mi-am izbit cotul de perete si am injurat de toti sfintii posibili si imposibili, de toate macaroanele sfinte din lume.. Credeam ca Draco nu era tipu' cel mai social si credeam ca e prea ocupat cu nu stiu eu ce vraji si chestiute ca si astea. Mi-am aranjat ochelarii ca sa am si eu o ocupatie, neintentionat zdrobind cateva cioburi de pe jos, cu sunete ciudate si diverse. Ce simteam eu era ca si atunci cand am simtit coltul Basiliskului ala in mana mea si tot veninul imprastiindu-se in corpul meu, dar acum nu eram in pericol sa mor...poate. Nodul in gat devenea din ce in ce mai dureros, da' lui dracu' ii pasa, nu mie. Cand aveam s-o vad pe Pansy, avea s-o transfigurez intr-un sconcs si s-o arunc din turnul cercetasilor fara nici o remuscare. M-am incordat si am continuat sa ascult, dornic sa stiu ce se v-a intampla. << Am vrut asta? >> << Da, ai vrut, de-asta ai venit inspre mine! De-asta suntem impreuna! >> Inima si-a scapat din ritm si parca mi s-a oprit pentru n minute, inainte de a incepe iar sa functioneze, cu minimul batailor admise. Calm, calm, calm, calm, calm. Desi ultima replica imi rasuna inca in minte, m-am decis s-o ignor si sa jur pe pantalonii lui Merlin ca nu-mi pasa. Am jurat, si asa am si incalcat juramantul, peste nici.. doua milisecunde. Ce mama naibii?! Acu' chiar trebuia sa-i trag un sut la Draco, plan ce avea sa se implineasca cat de curand posibil. Asa, un sut, mic si dragut in spatele lui, ce o sa-l proiecteze in perete. Am varat bagheta inapoi in buzunarul hainei, apoi am asteptat, caci auzeam suspine de la Pansy si oftari de puteau sa-ti rupa sufletul, daca iti pasa de bocelile fetelor. Eh, eh, eh. Ce se aseamana se aduna, nu-i asa? Tot ce aveam de facut era sa astept naibii, intepenit langa perete, si sa-mi bag picioarele in orele de curs. << ... Suntem impreuna? >> << D-Draco! >> Am auzit-o pe Pansy fugind, plangand, pe scari, si l-am vazut pe Draco rezemandu-se de pragul usii. Am ranjit rautacios pentru o clipa, inainte ca sa-mi dau o palma foarte, foarte tare, mental, desigur, de mi s-a sters zambetul si bucuria ca Pansy plangea ca o proasta ce era. M-am apropiat de Draco si am deschis usa ceva mai larg, apoi i-am dat un sut in spate, de a zburat fix in peretele opus. Am ridicat bagheta si am atintit-o asupra lui, ramanand nemiscat, desi nu vroiam sa-l blestem prea curand. Daca jucam fotbal, ca Incuiatii, poate puteam sa devin un golgheter destul de renumit. Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Julia Lilith Potter - 02 Jul 2010 Trecusera doar cateva secunde de cand plecase Pansy, dar pentru mine erau ore. De chin. Incepusem sa regret serios ce-i facusem, fusesem un dobitoc, ar fi trebuit macar sa-i spun motivul pentru care ma comportam asa. Da,asta ar fi fost bine sa fac. Astfel, poate lucrurile stateau altfel... Pai,si stai putin, ar fi fost o conversatie draguta, nu? 'Stii, Pansy, m-am indragostit de Harry Potter.' Era prima oara cand mi se infiripa in minte acel cuvant dificil, cel pe care l-am evitat si de care am fost evitat multa vreme, acel cuvant care ma tinea acum ca pe ace, care ma speria, ma infiora, ma omora si ma ajuta sa renasc. Dar se pare ca renasterea mea intarzia serios, pe moment, ma simteam terminat, mort. Tot ce ma tinea in picioare, tot ce ma facea sa zambesc disparuse din mine. Ramasese doar o vibratie ce palpita in intregul meu eu, mi-a ajuns pana in creier si m-a facut sa izbucnesc in plans. Nu facusem asa ceva niciodata cu un asemenea sentiment. Si ceea ce a urmat mi-a provocat o durere incredibila, de nu-mi explicam cum de mai traiam, cum de imi mai rezista inima la atata suferinta. De ce facuse asta?... Am cazut in genunchi si am reactionat dupa primul instinct. Mi-am scos bagheta incet, lasand materialul robei sa fosneasca incet, am strans din ochi si m-am intors catre el. Plangeam in hohote. Am indreptat bagheta catre el si am urlat: - Everte Statum! L-am privit invartindu-se in gol, apoi am mers cu pasi hotarati catre el, lacrimile prelingandu-mi-se pe obraji intr-una. - Potter, ti se pare amuzant, huh? Da? Serios? Hai sa ne duelam, Potter, hai, Potter, care-i mai tare dintre noi, care pe care, Potter? Hai, in picioare, Potter... am sa te distrug, o sa-ti revezi scumpii parinti, hai sus, Potter, te calc in picioare... Nici ca puteam sa ma opresc. Continuam sa plang ca boul. Si el nici ca banuia de ce... Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Mylene Lycoris OddCat - 02 Jul 2010 << - Potter, ti se pare amuzant, huh? Da? Serios? Hai sa ne duelam, Potter, hai, Potter, care-i mai tare dintre noi, care pe care, Potter? Hai, in picioare, Potter... am sa te distrug, o sa-ti revezi scumpii parinti, hai sus, Potter, te calc in picioare... >> M-am ridicat si m-am dat in spate, lipindu-ma de zid. Nu stiu de ce, dar imi era frica de ceea ce spusese Draco, si de lacrimile acestuia. Imi doream sa nu-i fi dat un sut, asa ca mi-am ridicat mana si am sfichiuit bagheta. - Expelliarmus! Bagheta lui Draco zbura in spatele lui, iar eu continuam sa fiu speriat, desi niciodata nu fusesem. Fara sa ma gandesc, am lasat furia sa ma controleze, in timp ce ma rasteam la Draco si sfichiuiam aerul cu bagheta incontinuu, fulgerandu-l cu privirea. Am scrasnit din dinti, mintea mea fiind acum plina de ura, la fel si sufletul meu. Uram cand cineva se lega de parintii mei, uram, uram din toata inimea asemenea lucru, doream ca acel cineva care indraznise sa-i insulte sa moara, sa fie chinuit la fel cum erau si sentimentele mele in acele momente, fara sa-mi pese de consecinte! - Sa nu-i mai insulti pe parintii mei niciodata, Reacredinta, sau o sa mergi la dracu' in Iad! Crucio! Flacari verzui au iesit din capatul baghetei si s-au infasurat in jurul lui Draco, facandu-l sa cada si sa se contorsioneze sub vraja, chiar daca nu era mortala. Incruntandu-ma, am continuat sa-l chinui cu acea vraja, fara ca mintea mea sa ma opreasca, sa ma faca sa reactionez, nici macar constiinta mea nu a indraznit sa intervina. Mintea-mi era plina de ura in timp ce-l priveam satisfacut pe Draco, si nu am reactionat la urletele de durere. Nu-mi pasa absolut deloc, pana cand m-am oprit, gafaind, ca dupa o fuga, si am incetat sa arunc blestemul de neiertat asupra lui. Mi-am dat seama ce am facut si am injurat, apoiam alunecat pe cioburi inspre corpul lui Draco si am cazut in genunchi langa el, teama, confuzia, tristetea, furia, combinandu-se intr-un vacarm de nedescris in mintea mea. Nu stiam ce sa fac, si am lasat lacrimile sa-mi cada, terorizat de faptul ca... nu, nu putea ca Draco sa fie m-mort, doar nu era un blestem fatal... - Imi pare rau... Am soptit cuvintele si am suspinat, aplecandu-ma asupra lui, cu ochii impaienjeniti din cauza lacrimilor. De ce am facut asta? De ce mama dracului nu putuse nimeni sa-mi dea o palma sa-mi revin? Imi parea rau, nespus de rau, suspinand incontinuu, cu ochii larg deschisi. Nu stiam daca Draco mai respira sau nu, si remuscarea ma sfasia pe dinauntru, eram ingrijorat, nu vroiam ca Draco sa moara, absolut deloc, chiar daca mi-a fost dusman... Nu vroiam ca el sa moara, si punct! Grijile ma copleseau si se amestecau cu remuscarea, iar lacrimile mele continuau sa cada, asa cum eram aplecat asupra lui, stand in genunchi. Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Bella Emily Rose - 02 Jul 2010 Iar am intarziat Deci nu am mai vazut un asemenea fic . Incep sa ador ideea asta . Adica .. Draco & Harry ![]() Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Julia Lilith Potter - 03 Jul 2010 <<Expelliarmus!>> Privind ura ce continua sa creasca in ochii lui, puteam sa jur ca lucrurile nu aveau sa se opreasca aici. Dar in momentul acela, pentru mine nu mai conta nimic. Reusisem sa-mi infrunt cat de cat teama.. in primul rand, o descoperisem: il iubeam. Nu puteam sa pricep de ce, dar il iubeam, si doar sa recunosc asta imi sfasia inima, caci in clipele acelea, parea ca ceea ce simteam nu avea nicio sansa. Eram terminat, terorizat. Nu m-am protejat de vraja lui, am lasat bagheta sa-mi iasa din mana, am cazut in genunchi si am izbucnit mai tare in plans, lasand capul in jos. Mai bine ma omora. Pe bune. De mana lui voiam sa mor. <<Sa nu-i mai insulti pe parintii mei niciodata, Reacredinta, sau o sa mergi la dracu' in Iad!>> 'Da' trimite-ma odata.' <<Crucio!>> De ce n-a putut sa ma omoare? Ar fi fost economic din punct de vedere energetic, caci in momentul ala, m-am simtit de parca tocmai fusesem conectat la 2.20. - Aargh! Cred ca niciodata in viata mea n-am tipat in halul ala. Toate amintirile, toate durerile pe care putusem vreodata sa le am se acumulasera in mine, evoluand de la teama care o aveam pentru siguranta familiei mele si pana la...Harry. Am mai simtit inca o data tortura acelui Sectumsempra si cred ca pentru cateva secunde sau minute bune, nu am respirat si mi s-a oprit pulsul. Inca plangeam incontrolabil. Nu-mi explicam, dar auzeam pasi grabiti inspre mine, si deodata, caldura corpului lui Harry zvacnind deasupra mea. Nu-mi venea sa cred. El era? Am reusit sa deschid ochii abia dupa alte cateva secunde de concentrare. Aveam privirea incetosata, dar am putut sa-l vad, chiar el era. <<Imi pare rau...>> Plangea si el. - Harry... Atat am reusit sa spun. Nu-l strigasem in viata mea pe numele mic, dar nu ma simteam deloc ciudat pentru faptul ca o faceam acum. Am strans putin din ochi si, mai greu, am reusit sa ma ridic incet in coate. I-am sters lacrimile cu mana mea, mangaindu-i usor, tandru obrazul, in acelasi timp aducandu-l mai aproape de mine. - ... Stiam eu. Mi-am asezat mana in jurul gatului lui si mi-am apropiat chipul foarte incet de al sau. L-am sarutat lent. Stiam ca ar fi putut sa ma respinga, dar speram sa nu faca prostia asta. M-ar fi distrus. Pe bune... Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - Bella Emily Rose - 03 Jul 2010 Quote:Mi-am asezat mana in jurul gatului lui si mi-am apropiat chipul foarte incet de al sau. Scena asta e atat de profunda De abia astept continuarea , sa vad cum reactioneaza Harry ![]() |