Darkmark RPG Forum
Limbi straine - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Limbi straine (/t-limbi-straine)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Re: Limbi straine - Hermione Anne Granger - 27 Sep 2007

pai vorbesc engleza cred k de cand ma stiuHappywideprofa mea ma ia ambasadoare a copiilor la intalnirile cu strainii(asta k sa ma laud si eu asa:->:->)

pe langa engleza mai vorbesc spaniola si portugheza,pe care le-am prins din zbor de la telenoveleFinna

facem si franceza la scoala dar sincer o urascSmile

ador germana(nu stiu de ce,imi place cum suna)dar nu ma pricep la ea..e mult prea compliciata:mi-as dori sa invat

Re: Limbi straine - Lyra Dust - 29 Sep 2007

Eu urasc germana! Suna oribil si este si foarte greu de invatzat! Nu te sfatuiesc sa incepi s afaci germana HermioneWeasley. Chiar nu merita... mai bine te apuci de o limba mai dragutza...

Re: Limbi straine - Rosana Álgor - 14 Oct 2007

off:weeee!!!am revenit!!!
fac engleza si spaniola....si vreau sa va spun tutoror cara vor sa invete spniola de la telenovele....sa o lase balta....aia nici nu este spaniola....si intradevar si eu am inceput acolo dar spaniola este mult mai mult decat telenovele.
mai faceam si franceza dar cand am avut de ales am lasato....suna ff frumos dar nu este pt mine
italiana este ffff frumoasa...poate intro buna zii voi invata..who knows??!!!

Re: Limbi straine - Aida-chan - 21 Oct 2007

mi-ar placea sa studiez japoneza,dar ma rezum la spaniola k ma pricep mai bn...japoneza e mai faina,dar e prea grea pt mn...[/b]

Re: Limbi straine - Miranda Portilla - 26 Oct 2007

Peeeyy...am fost in ungaria 3 ani..3 ani acolo locuiam...si am invat limba la perfectie..cu engelza ma descurcd super,si mai stiu germana!

Re: Limbi straine - Cristina Black - 07 Nov 2007

ah..eu momentan nu fac decat engleza(pe care o studiez de la gradinita...)si franceza...insa franceza mi se pare cea mai oribila limba straina...imi place atat de mult germana...si o inteleg atat de bine...

Re: Limbi straine - Charlizze Di Rino - 19 Nov 2007

ce limbi stiu...

In primul rand ENGLEZA, is my favourite... apoi greaca... E alt alfabet, si asta m-a facut sa vreau sa o invat..., stiu si ceva italiana, ceva spaniola... a da... si franceza... O URASC!

si ce-as vrea sa fac:

1. chineza
2. germana

Re: Limbi straine - Black Rose - 23 Dec 2007

Eu am invatat engleza de la gradinita, franceza dintr-a 5a, si am facut unpic de germana un an, da m'am lasat... era grea . Aaa am invatat si alfabetul rusesc... si cateva poezii in rusa... si cam atat .Sad

aaaaa.... stiu la perfectie lb. romana

Re: Limbi straine - Hermione Potter - 29 Dec 2007

eu :
- engleza
- japoneza
-rusa
-spaniola
engleza .. fac meditatii
japoneza invat dupa niste carti
rusa ma invata bunica
spaniola tot dupa niste carti

Re: Limbi straine - Gemini Andre - 18 Jan 2008