Darkmark RPG Forum
va lipseste scoala - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: va lipseste scoala (/t-va-lipseste-scoala)

Pages: 1 2

Re: va lipseste scoala - Mylene Lycoris OddCat - 17 Jul 2010

Nu mi-e dor de scoala, poate doar de glumele colegului meu de banca, dar in rest, nimic. Prea prosti in clasa, prosti, proaste, muste mari, mici, pitzi pitzi, cocalari, manelare, manelari, idioti, idioate. Nu mi-e dor cel mai mult si mai mult de PROSTIA infernala din clasa, mai ales la ora de mate, si de anumite proaste si anumiti prosti care se trezesc sa se ia de proiectul tau la istorie, sa se joace baseball sau alte chestii stupide si neinteresante.
Totusi.. mie mi-au placut orele de geografie si romana, dar si franceza, engleza.. si desen, desigur... Sportul mai putin, dar totusi ador orele de sport in care joc fotbal cu baietii. Heart Matematica e moarta de mult in capul meu, iar eu si prietena mea cea mai buna (Rossette, aici prezenta) suntem ciudatele din clasa noastra de prosti.. desi stiu ca toata clasa 6B are o reputatie proasta, ca trantim usa si facem galagie cand nu vine profesorul sau profesoara, suntem pitici misto, desigur. Heart Trei copii sunt cu Harry Potter, eu, colegu' meu de banca, adica Razvan, si Rossette... mai ales eu.
Pot sa spun ca urasc fetele din clasa pentru ca poarta ROZ, o culoare ORIBILA, si mai asculta si manele si cantece d'alea, mamasita sau cum mama dracu'.. in fine, e o clasa stupid de fraiera, desi doar cativa sunt normali. Ah, da, si urasc si conflictele dintre fetele din clasa, majoritatea lor, care se cearta ca nu stiu io ce.. ma rog, prostia umana e infinita.
In concluzie.. Fetele din clasa mea sunt niste pitzipoance idioate si stupide, inafara de prietena mea cea mai buna, la dracu'-n praznic, si baietii sunt majoritatea cocalari prosti, si normal. Asa ca, nu mi-e dor de scoala si nu-mi lipseste. Poate sa si arda si sa fie distrusa de tornade, ca si unii colegi.

Re: va lipseste scoala - Briana Brighton - 17 Jul 2010

Nu imi vine sa cred ca o spun, dar mie nu imi lipseste scoala... E mult prea bine in vacanta pentru a imi fi dor de scoala.

Nu imi este dor de:
- colegi pentru ca oricum prietenii mei nu sunt din clasa si nu prea ma distrez la scoala, ci mai mult in afara ei;
- profesori pentru ca pur si simplu i-am vazut destul un an;
- materii pentru ca ceea ce imi place, adica info si mate fac si in vacanta...

Cand eram mai mica imi placea la scoala, nu pot sa zic ca acum nu e ok pentru ca am doar medii de 10, profesorii sunt ok cu o singura exceptie [Crying ] pe care, slava Domnului, nu o vom mai avea ca profa, doar ca nu ma simt chiar extraordinar la scoala, desi e destul de amuzant in unele ore Wink)

Chiar nu vreau sa vina scoala... Sad Nu, nu, nu... Doar cand ma gandesc ca trebuie sa revad o anumita persoana [de ce trebuie se fie coleg cu mine? ]...