Darkmark RPG Forum
Poemele unui suflet - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: Poemele unui suflet (/t-poemele-unui-suflet)

Pages: 1 2

Re: Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 30 Nov 2010

Partenere, eh? Daca spui tu...:-) Dar poate ca nu o sa fie toata lumea multumita ca ti-ai facut prietene noi...Si nu vorbesc despre mine acuma ci despre fata care sta pe scaunul de alaturi cam asa: E Cryss...Dar poti sta linistit(cred... ) Oricum mersi pentru apreciere ma bucur ca va plac...mai am cateva, mai postez...

Re: Poemele unui suflet - Rosalie Vivienne Alden - 30 Nov 2010

Deci,Aylee,nu imi vine sa cred ca nu am scris pana acum o.O
Sunt superbeLove
Si abia astept sa mai postezi!

Re: Poemele unui suflet - Ashlyn Meester - 30 Nov 2010

Quote:Sau doar stelele,
M-ar privi neputincioase?

~ Este pur si simplu .. incredibil.Fato, ma faci sa plang.

Quote:Pentru eliberarea aceea numita moartea.

~ Wow, raman cu gura cascata ..
Nu stiam pana acum ca imi plac genul de poezii. In timp ce citeam mi se facea pielea de gaina. Sunt geniale, Aylee. Continua sa nu uimesti !
Iti ador creatiile Love

Re: Poemele unui suflet - Scarlett Soul - 30 Nov 2010

Deci :

~ 1 ! Deci fiindca sunt o persoana dura iti voi spune verde in fata ceea ce cred : E SUPERB

~2~ Sunt cateva parti care le-am citit atat de incet pentru a prinde din zborul tau esenta pe care vrei ca lumea sa o inteleaga.
Si sincer mi-a placut ceea ce am inteles

Quote:Daca as cadea,
M-ar prinde cineva?

Daca as cadea,
De la geam, de sus,
M-ar prinde cineva
Inainte sa ma fi dus,
Pe lumea ailalta, unde mi-e locul,
Daca sar de la geam, incercandu-mi norocul?

Inceputul este la fel de interesant, lucru care ma face sa ma uit la urmatoarea strofa oricate pagini sau randuri ar fi, pur si simplu uimitor
Te iubesc iuta mea 2 ( Aici stiu ca numai Aylee si Layla pricep )

Quote:Sau doar stelele,
M-ar privi neputincioase?
Ar fi cu sutele,
Dar fara foloase.
Doar m-ar privi cum cad, cum zbor, cum ma prabusesc,
Inainte sa pot, macar pentru grija sa le multumesc.

Mereu am considerat stelele simbolul eternitatii, dar uneori si cruzimii, caci au mereu puterea sa straluceasca fara sa ne acorde nici macar putin din praful lor de vise.

Sa ma ia, sa ma duca in al ei tinut,
Trist, obscur, fara culoare, fara continut.

Asta asa e, sau asa consideram noi ca va fi, teoretic nimeni nu stie ce se va intampla cu noi, dar tu ai surprins asta foarte bine

Felicitari, iuta mea 2
LUW YA

PS : Nu am uiitat nici de "DE CE ?" ....

Quote:De ce calatorim peste mari si tari,
Sa aflam raspunsul la intrebari?
Secretul lumii ne e necunoscut,
Omul n-are nici o putere,
Doar se naste si piere,
Pasind intr-un pustiu absolut!
~ * ~ La titlul tau as da un raspuns cat se poate de simplu : Nu stiu si nimeni nu o face ....

In schimb recunosc ca de cele mai multe ori imi infloresc pe buze aceste cuvinte : De ce ?
Strofa scrisa de tine cuprinde tot ! Love

Re: Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 30 Nov 2010

Mersi frumos pentru comentariu SI EU TE AMO( daca tot vorbim de melodii) (Stiu ca nu vorbeam de melodii ) Deci mersi frumos ca iti place

Quote:
Quote:Sa ma ia, sa ma duca in al ei tinut,
Trist, obscur, fara culoare, fara continut.

Asta asa e, sau asa consideram noi ca va fi, teoretic nimeni nu stie ce se va intampla cu noi, dar tu ai surprins asta foarte bine

De fapt nu asa vedem noi ca va fi. Cel putin cei care cred in Dumnezeu cred ca "dincolo" este o chestie plina de lumina, soare si persoanele iubite care au murit inaintea nostra si ingeri si tot felul de chestii fericite...Eu nu cred ca este asa, iar aceste versuri simbolizeaza cel mai bine viziunea mea despre "lumea de apoi" O alta lume care e dupa cum vrem noi, intunecata sau luminoasa. Diferenta fiind ca cei care vor o lume doar cu soare o sa orbeasca la un moment dat, caci nimic nu il va acoperii...Dar cei ce vor fi in lumea cu nori vor putea fi si fericiti, caci in spatele norilor mereu e lumina, dar in spatele luminii nu sunt nici o data nori...

Re: Poemele unui suflet - Scarlett Soul - 30 Nov 2010

Si cei ce vor trai brazdati de nori, aceia nu vor fi prea bantuiti de intunericul ce le coboara pe sira spinarii, lasand o dunga uda de sange ?
Aceia nu vor fi inundati de suferinta ?
Cei ce vor oscila catre lumina nu tagaduiesc ca vor fi orbiti, in lumea lor prea perfecta ...
Cel mai groaznic Iad este Pamantul, cel mai frumos Rai este Pamantul, Pamantul este locul in care ziua se imbina cu noaptea, Pamantul este cel ce dimineata este uneori acoperit de norii ce-ti intuneca vederea, cel ce in miez de noapte este vrajit de luna ce-ti guverneaza starile.
Pamantul este singura imbinatie unde poti alege cum vrei tu sa traiesti, imbiand soarele sau respectand luna ?

Re: Poemele unui suflet - Kasumi Mikoto - 30 Nov 2010

caci in spatele norilor mereu e lumina, dar in spatele luminii nu sunt nici o data nori...
Pot fi si nori in spatele soarelui Dar nu ne ajuta.

Pe de alta parte si mai mult in paranteza, cel mai mare dusman al binelui e binele insusi.
Suntem atat de ocupati sa vrem mai mult incat ajunge sa ne fie rau...
In fine, nu suntem filosofi. Imi plac poeziile tale Aylee. In sepcial
acelea in care versurile au masura constanta pentru ca sunt usor de citit. Si mama ar spune ca trebuiesti dusa la psiholog. Nie mi-a facut figura cu replica asta.
Dar parerea mea difera total
Sa continui, da ?

Re: Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 01 Dec 2010

Jalea

Strazile sunt pustii,
Pe straji nimeni nu umbla,
Jalea se intinde peste tara,
Ca peste asfalt o umbra.

Noaptea e aici
Nici bufnitele nu vorbesc,
Noaptea-i plina de jale,
Si bufnitele jelesc.

Pe strazi au aparut oameni,
Imbracati in negru din cap pana-n picioare,
Unul spune ceva,
Cu o voce plina de tristete si jale.

OOC: Mersi pentru aprecieri, si pentru ce ati scris. Kasumi, asa sunt parintii, se gandesc mereu la ce e mai rau: daca copilul scrie poezii de genu', atunci e depresiv, daca e prea fericit, atunci se drogheza, etc. Dar astia sunt parintii nu avem ce sa le facem Happywide

Re: Poemele unui suflet - Layla Wong - 01 Dec 2010

Mica mea poaeta! >Happywide<
Tu nebun'o,ma mandresc ca eu am vazut astea pe un caiet
Si acum ma mandresc ca le vad si pe ecran
Inteligenta mea artificiala!
Sa continui tot asa!
Toata lumea a aflat cat esti de superba...!Love
Te iubesc!!!!