![]() |
Abonament la biblioteca si abonati - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Abonament la biblioteca si abonati (/t-abonament-la-biblioteca-si-abonati) |
Re: Abonament la biblioteca si abonati - Katya Sokorov - 19 Aug 2010 Multumim pentru abonarea la biblioteca. Din acest moment puteti posta in orice loc din biblioteca. Va rugam nu intrati in Sectorul Interzis fara aprobarea unui profesor (fac acum topicul pentru permisele ptr. Sectorul Interzis). Deocamdata aveti aprobarea mea pentru topicul inceput in Sectorul Interzis insa data viitoare obtineti aprobarea unui cadru didactic. Cu stima, Bibliotecara Re: Abonament la biblioteca si abonati - Helena Daphne Rose - 19 Aug 2010 Nume si prenume intreg : Helena D. Rose Slujba : Vanzatoare la Robe și pelerine pentru toate ocaziile Interese : Orice e demn de citit Cat de des vizitati biblioteca? : De 3-4 ori pe saptamana Re: Abonament la biblioteca si abonati - Katya Sokorov - 19 Aug 2010 Multumim pentru abonarea la biblioteca. Din acest moment puteti posta in orice loc din biblioteca. Va rugam nu intrati in Sectorul Interzis fara aprobarea unui profesor (fac acum topicul pentru permisele ptr. Sectorul Interzis) Cu stima, Bibliotecara Re: Abonament la biblioteca si abonati - Guest - 19 Aug 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Zen Alexander Slujba : Elev Interese : Sa invat ca parintii mei magia intunecata! Cat de des vizitati biblioteca? : cand imi trebuie ceva! Re: Abonament la biblioteca si abonati - Jack Diggory - 19 Aug 2010 eh ne imultim pe zi ce trece,parca ieri eram 2-3 ce vremuri Edit by Sophie : Te rog sa nu mai faci off-topic prin biblioteca, totpicul este numai pentru formularele de inscriere. Re: Abonament la biblioteca si abonati - Jenny Spring - 20 Aug 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Aimi Rawkuro Slujba : Vanzator la Pete & Caligrafie Interese : Sa aflu cat mai multe cunostinte si sa citesc carti interesante. Ca orice om. Cat de des vizitati biblioteca? : Cat de des pot ![]() Re: Abonament la biblioteca si abonati - Kennya Allen - 20 Aug 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Kennya di Hahalina Slujba : Vanzatoare la Ollivander`s Interese : Dezvoltarea culturii generale in ceea ce priveste magia Cat de des vizitati biblioteca? : De obicei de doua, trei ori pe saptamana. Mai des doar in situatii speciale. Re: Abonament la biblioteca si abonati - Arwen Jade - 20 Aug 2010 Nume si prenume intreg : Arwen Evenstar Slujba : Profesoara de Transfiguare Interese : Informare pentru lectiile de la ore Cat de des vizitati biblioteca? : Cand am timp si nevoie Re: Abonament la biblioteca si abonati - Gera George Rybak - 20 Aug 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Gera Paeonia Slujba : Elev anul de studiu I Interese : Aparare contra magiei negre, Transfigurarile si cartile despre ocultism Cat de des vizitati biblioteca? : Cand am nevoie de ceva ori cand am o curiozitate Re: Abonament la biblioteca si abonati - Luna Slytherin - 20 Aug 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Luna Celine Slytherin Slujba : eleva Interese : cartile de diferite domenii Cat de des vizitati biblioteca : depinde |