![]() |
Facebook - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Facebook (/t-facebook) |
Re: Facebook - Alice Morris - 28 Aug 2010 Eu mi'am sters contul si mi'au trimis un mail in portugheza in care imi ziceau ca sunt foarte dezamagiti ca parasesc site'ul sau ceva de genul bine ca stiu si putina portugheza, spaniola iar apoi mi'am scris e'mail'ul si parola [inca mai stiam parola ![]() Re: Facebook - Michaela Weigel - 28 Aug 2010 ce tampenie Re: Facebook - Helena Daphne Rose - 28 Aug 2010 ^Poti sa numai postezi de-a aiurea? Sau ma rog , sa fii mai explicita in mesaje. Cont de facebook am , dar nu-mi este asa util. Poze zero , cativa prieteni si atat. xD Dar imi place sa joc FarmVille Re: Facebook - Alice Morris - 28 Aug 2010 pai, ca sa stii cum functioneaza lucrurile, in primul rand, faci off-topic, in al doilea rand, daca ai citit regulile ai vazut ca nu se accepta mesaje scurte, sunt considerate spam, trebuie sa dai argumente, daca esti de acord cu ce a scris cel de mai sus, sau nu, sper ca te'am lamurit scz de off, dar eu chiar nu mai am ce sa zic despre facebook PS ![]() Re: Facebook - Briana Brighton - 28 Aug 2010 Si nu mai folosi limbajul de pe mess,Michaela! Ca sa nu fiu chiar offtopic... Am si eu profil pe facebook pentru ca deja incepusem sa ma enerveze sa aud prin clasa: "ce poza tare din paris are x pe facebook". Nu il folosesc pentru jocuri, nu am deschis in viata mea FarmVille x_X si nici nu am de gand. Mai dau comentarii la pozele unor cunoscuti si cam atat... Re: Facebook - Veronique A. Dupont - 30 Aug 2010 ^nimeni n-ar nimic cu tine. Toti sunt foarte prietenosi pe foum, dar inainte de a te apuca sa postezi ar trebui sa citesti REGULILE. Incearca sa fi mai atenta cand postezi si te vei integra perfect ON: Imi place destul d emult facebook-ul, dar nu la fel cum ii place prietenei fratelui meu, care e obsedata. Eu prima data mi-am facut facebook ca sa ma pot juca, dar apoi am inceput sa pun poze, sa-mi actualizez imformatiile si incetul cu incetul m-a prins. Re: Facebook - Raizen Isildur - 30 Aug 2010 Veronica C. Rose Wrote:^nimeni n-ar nimic cu tine. Toti sunt foarte prietenosi pe foum, dar inainte de a te apuca sa postezi ar trebui sa citesti REGULILE. Incearca sa fi mai atenta cand postezi si te vei integra perfect > Ah ce pacat ca nu mai are sansa ![]() Asaaa, si ca tot am dat si eu pe la topicu asta, am Facebook. Si e misto ![]() Re: Facebook - Valentino Gaunt - 31 Aug 2010 se pot da linkurile pt facebook sau hi5 aici? sau trebuie pm? Re: Facebook - Isabella River - 31 Aug 2010 Mhh.. si eu am Facebook.. E destul de calumea, dar il folosesc mai mult ca sa vorbesc cu prietenii.. Nu am intrat la jocuri si nici nu prea am chef momentan. Dar.. e tare.. \m/ Re: Facebook - Kennya Allen - 12 Sep 2010 Cine are FB si vrea sa fim friends, un mesaj privat e de ajuns. O sa va trimit emailul meu sa-mi dati voi add pentru ca nu pot sa dau friend requesturi=)))) |