![]() |
Before the storm - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: Before the storm (/t-before-the-storm) |
Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010 Dupa mult timp, aici la Hogwarts, ma simteam din nou libera. Simteam ca nu am niciun sef, ca nu existau profesori, ca nu existau reguli, ca nu existau pericole. Simteam ca totul era ok, ca tot ceea ce faceam, era ... obisnuit. Nu, respingeam gandul ca aceasta seara putea sa fie deranjata de ceva , sau cineva, Toate trei meritam un pic de liniste. Meritam sa ne detasam de stresul de zii cu zii din Hogwarts. Uitasem cum e sa ma simt asa. In al IIlea an avusesem o experienta de genul, in In Biblioteca, in Sectorul Interzis, insa de atunci ma cumtinisem. De doi ani, fusesem numai cu burta pe carte, numai la invatat imi statea gandul. Ei bine, aveam nevoie de o pauza bine meritata. Mi-am spart gandurile, si le-am privit pe cele doua fete, si am realizat ca eram in urma, asa ca am inceput sa alerg tot mai repede, intr-un final le-am ajuns. Erau fericite, si se simteau la fel ca mine. Se putea vedea asta pe chipul lor. Re: Before the storm - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 Simteam aerul rece mangaindu'mi fata . Era o atmosfera placuta . Nu mai avusesem parte de o astfel de noapte de ceva timp . Totul parea magic . Am incetinit dintr'o data . Simteam ca piciorul mi se agatase de ceva . Noroc ca Bell m'a prins de mana , inainte sa ating pamantul . Era cat pe ce sa cad . " - Esti bine ? " intreba aceasta ingrijorata . " - Da. Cred ca da . " am raspuns eu . Ashlyn ne ajunse din urma si se opri si ea speriata . " - Ce ai patit ? " intreba ea . " - Nimic grav , doar ca nu pot sa imi scot piciorul . " Fata s'a apropiat de mine si a soptit : " Lumos " , iar din varful baghetei sale tasni un val cald de lumina . Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010 M-am speriat foarte tare cand am vazut piciorul Bellei intepenit intr-o gaura foarte ingusta. Nu stiam ce sa fac, cum sa i-l scot.Bella cand a vazut s-a speriat si ea la randul ei, si a inceput sa tremure, spunand ''Scoate-ti-mi piciorul de-aici !''. I-am aruncat o privire ingrijoarata lui Bell, care m-a privea la fel. ''- Te scoatem noi de aici!'', am spus incercand sa par linisitita. Si cred ca functionase. Bella se linistise si ne privii zambind. ''- Nu stiti ceva vraja ?'', a intrebat Bell. ''- In acest moment nu-mi trece nimic prin minte!'', am spus exasperata.''De fapt...'' I-am inmanat bagheta mea, lui Bell, si am incercat sa-i trag piciorul Bellei, incet, incercand sa n-o speriu, insa am observat ca ii curgea sange. Macar ea nu observase, asta era bine. ''- Bella descalta-te!'',am tipat. ''- Ce?Cum?'', a intrebat speriata. ''- Da-ti pantoful jos, si lasa-l in groapa. Fa tu cumva !'', am urlat, dand din maini nervoasa. '' - Ok,ok!''a soptit.''Dar nu pot'', s-a milogit Bells. '' - Incearca!'', a soptit Bell. '' - Da, trebuie sa reusesti. Pantoful iti tine piciorul blocat acolo !'',am raspuns, privind-o cum se chinuia. Re: Before the storm - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 Imi era atat de greu sa imi scot pantoful ala nenorocit . Vroiam sa scap de el cu orice pret . Nu mai conta deloc pentru mine in momentul asta . Imi simteam piciorul arzand de durere . Simteam cum panica punea stapanire pe mine , pana cand Ashlyn si Bell incercau sa ma linisteasca . Am simtit dintr'o data cum papucul mi'a cazut , iar apoi Ashlyn a tras atat de tare , incat am reusit sa imi simt din nou piciorul , dar cand l'am privit mi s'a facut rau . Banuiesc ca m'am facut palida la fata . Daca era ceva ce uram pe lumea asta , acel ceva era sangele . Mi se facea rau . Am simtit cum ametesc . Am auzit vag strigatele celor doua fete , apoi mi'am revenit in fire. " - Sunt bine acum . " " - Esti sigura ? " intreba Bell ingrijorata . " - Da . Haideti sa continuam sa mergem . Inca nu am ajuns suficient de departe . " Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010 Am privit-o mirata pe Bella. Fata asta chiar devenise dependenta de adrenalina. Piciorul banuiam ca-i ardea de durere, insa ea nu avea nicio problema. Nu aveam de gand s-o las sa inainteze, mai ales cu piciorul ranit. Trebuia s-o ducem in Aripa Spitalului, neaparat, putea sa se infecteze, sau cine stie ce avea bagat in picior ,pentru ca ii curgea mult sange. Am privit-o, si eu si Bell, era sigura pe ea ca vroia sa mearga mai departe. Insa, m-am impotrivit, si am tras-o de-o-parte: '' - Bella, nu poti inainta. Esti ranita!'', am spus tinand-o de umeri. '' - De ce,nu ?Nu ma doare!'', a spus indiferenta. '' - Bells, te simti bine?'', a intrebat Bell, mirata fiind de atitudinea Bellei. '' - Normal'', a spus, privindu-si picioarele, unul incaltat, si unul descult. '' - Asa vrei sa inaintezi ?'', am spus amuzata, si in acelasi timp ingrijorata. '' - Bells, te ducem in Aripa Spitalului!'', a spus Bell speriata. Re: Before the storm - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 " - Nici sa nu va ganditi . Am spus nu , si nu ramane . Mergem mai departe . " Le'am privit pe cele doua fete , care pareau mirate de atitudinea mea . Chiar imi doream sa merg mai departe . Daca am mers atata drum , ce mai conta inca jumatate de ora de mers pe jos . Era o nimica toata . Am inceput sa inaintez , dar imi era greu sa merg incaltata doar cu un papuc , asa ca m'am enervat si l'am aruncat cat de tare am putut , la cativa metri distanta . Ashlyn ma privi amuzata de gestul meu , iar Bell chicoti putin . Eram aproape de o poienita . Acolo era un loc perfect unde puteai sa te relaxezi . Nu fusesem niciodata noaptea acolo , dar stiam ca urma sa fie bine . Nimic rau nu se putea intampla . Ma simteam mult prea bine , exceptand piciorul meu , care inca mai sangera putin . Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010 Am privit-o pe Bella cum se chinuia sa ia o atitudine autoritara, stapana pe ea. Mi-am dat ochii peste cap, iar Bell a chicotit din nou, amuzata de gestul meu. I-am aruncat o privire care spunea ''N-o sa mai dureze mult, pana sa vrea sa plecam'', iar cercetasa mi-a aprobat. Bella, era in fata noastra ,tipand sa venim mai repede, si sa nu lenevim.Eram amandoua amuzate de ea, si de faptul ca era desculta. '' - Bella, poate racesti !'', am spus, incercand sa par convingatoare. '' - Nu racesc !'', a spus. ''Sunt extraordinar de bine.Nu va mai faceti griji pentru mine, si mariti pasul'' '' - Bells, hai mai bine sa ne intoarcem '', a spus Bell, plictisita. '' - De ce? Ne distram de minune, nu?'',a intrebat. '' - Cu siguranta '', am spus eu si Bell deodata. Apoi am privit-o pe Bella cum se misca incet, aproape ametita catre poienita. Si dintr-odata a disparut. ''Unde este ?'', am soptit. Ne-am apropiat cu pasi grabiti catre locul unde a disparut Bella. Era tot acolo, intinsa pe jos, se impiedicase de bocancul pe care-l aruncase mainainte. Amandoua i-ama runcat niste priviri amuzate. '' - Ce?'', ne-a raspuns suparata, facand bot. OOC: ''facand bot'' =))) Re: Before the storm - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 OOC : Numai tu puteai sa scrii asa ceva Eram nervoasa . Pur si simplu , de ce naiba papucul ala afurisit a trebuit sa imi stea in cale . L'am apucat cu toata mana si l'am aruncat din nou . De data asta am reusit sa il arunc mai departe . Speram sa nu mai dau de el prea curand . Mi'am intors apoi privirea fugara spre cele doua fete care se prapadeau de ras . " - Si voi ce stati acolo si chicotiti ? Credeti ca nu va vad ? " Ashlyn izbucni mai tare in ras , apoi s'a apropiat de mine si m'a ajutat sa ma ridic . " - Sigur vrei sa mergem mai departe ? " " - Bineinteles ca da . Mai avem doar 10 minute de mers . Si sper ca de data asta sa nu ma mai impiedic . " Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010 Ehh, aventura asta nu avea sa fie una plina de adrenalina, sau cine stie ce pericole, ci avea sa fie plina de hohote de ras. Eu cu Bell,incontinuu ne aruncam priviri amuzate. Bella se prefacea suparata. Ii se intamplase atatea lucruri in aceasta seara, si avea de ce sa fie asa. Mai intai groapa,apoi papucul pierdul,apoi sangerarea,ceea ce nu era chiar un lucru amuzant, apoi,descaltarea,iar acum gasirea faimosului papuc.Am incetat sa mai par amuzata, numai de dragul Bellei, ca sa nu se supere pe mine. Bell inca mai chicotea, insa s-a linistit cand a vazut ca nimeni nu mai radea. Am ajuns intr-un sfarsit in poienita, si toate trei ne-am asezat, obosite pe pamantul uscat. Era ora 4 dimineata, aproape ca incepea sa se lumineze, asa ca nu aveam de gand sa ramanem prea mult pe-acolo. Am privit-o pe Bella, care acum era linistita. '' - Bine, fie, n-o sa ramanem mult pe-aici'',a spus dandu-si ochii peste cap. '' - Da,dar cand ajungem la castel vom merg la infirmerie, ok ?'', am intrebat.''Vom spune ca te-ai accidentat in camera.'' '' - Sper sa nu para suspect'', a aprobat Bell. OOC: Eu si imaginatia mea =]]] Re: Before the storm - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010 " - Cum as putea sa spun ca m'am lovit in camera Ashlyn ? " Fata ma privi cu repros , apoi spuse : " - Nu e o idee atat de rea . Si oricum .. la cat de impiedicata esti ... " spuse aceasta , dar nu mai continua , apoi imi scoase limba . In acel moment aveam chef de alergat . Vroiam sa o fugaresc 4534 de kilometri , si apoi sa o trantesc pe pamant si sa o murdaresc , dar acest gand mi'a trecut repede din minte . " - Nu stiu cum sa va spun , dar cred ca ar trebui sa plecam , pentru ca se pare ca va ploua . " zise Bell , parand putin ingrijorata , si intr'adevar avea si de ce . Dintr'o data , vantul a inceput sa bata cu putere , iar cativa stropi reci de ploaie imi cazusera pe fata . Picioarele mele erau reci ca gheata , dar nu asta conta acum . " - Haideti sa mergem ! " am spus eu , incercand sa par cat de cat autoritara , si se pare ca de data asta functionase . Doar Ashlyn mai chicotise putin , dar totusi incepu si ea sa alerge . OOC : Fugi ca vine ploaia dupa noi Furtuna |