![]() |
Vise ciudate - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Vise ciudate (/t-vise-ciudate) |
Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 21 Oct 2010 Wow. Mersi ca m-ai lamurit, chiar nu stiam cum de eram intr-un fel constienta, si auzeam zumzete. Am fost atat de obosita, incat adormeam cateva secunde,apoi tresaream,apoi iar adormeam ![]() Re: Vise ciudate - Katya Sokorov - 22 Oct 2010 Eu cand eram mica aveam mai des vise din-astea, lucide ... tresaream si chestii din astea fiindca incercam sa ma dau din fata unui obstacol din vis, si chestii din astea ... si bunica mea se uita uneori ciudat la mine acum mai am vise lucide dar care ... s-ar spune, majoritatea le creez eu . Si ma detasez intr-un fel de lumea reala insa sunt prezenta in ambele lumi ... daca puteti intelege xD Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 23 Oct 2010 Da, ceva de genul mi se intampla si mie. Dar sunt tare ciudate visele astea :-s Re: Vise ciudate - Alice Morris - 23 Oct 2010 Ashlyn Meester Wrote:Bella, de vis.. nu stiu ce sa spun, insa durerea de spate, probabil ca te-ai lovit in timpul somnului cand te-ai zbatut.Ash, e imposibil sa te zbati in somn, creierul e indeajuns de destept incat sa ne blocheze muschii si sa nu ne accidentam in cazul in care am avea vise de genul visului Bellei Eu am mereu vise ciudate, si lucide, doar ca pe unele le uit imediat ce ma trezesc, si visez cam in fiecare noapte, asta daca sunt linistita, in noptile cand sunt suparata, sau prea obosita nu visez. Mereu am un vis cam cu cateva zile inainte sa inceapa scoala, la sfarsitul oricarei vacante, si visez prima zi de scoala de dupa vacanta. Nu le mai tin minte pe toate, doar pe unul care l'am avut cam cu 2 saptamani inainte sa incep clasa a 8a. Stiu ca era foarte cald si toate fetele veniseram la scoala imbracate in haine de iarna Nush ce m'a facut sa visez asta, doar stiu ca dintr'un motiv sau altul nu ne puteam da gecile jos Primul meu cosmar din viata l'am avut cand eram mica, de ma uitam la vacanta mare, si fusese un episod din Leana si Costel cu varcolaci, si zombi, si cu mama Leanei, si am visat'o si eu si acum imi amintesc, chiar daca au trecut vreo 6-7 ani de atunci Si cel mai groaznic vis pe care l'am avut, a fost acum ceva timp, la cateva luni dupa moartea unei verisoare, si am visat ca eram din nou la o inmormantare, doar ca in sicriu era tata si mai tarziu in vis era zombi, si eu l'am intrebat daca e murit din cauza tigarilor [probabil cu o seara in urma avusesem din nou o discutie fiindca tata fumeaza si mie nu imi place lucrul asta] si mi'a zis ca da fara niciun regret pe fata. Cand m'am trezit am plans o gramada, dar nu am zis nimanui de visul asta, o sa'i zic tatei de el doar daca chiar vreau sa il conving ca fumatul nu face bine. Si, daca tot am zis mai sus de verisoara mea, care a murit in februarie 2009, cand avea 9 ani am avut odata un vis si cu ea. Visam ca eram la tara, acolo unde stau unchii mei si bunicii, si imi zisese bunica ce defapt Ioana[verisoara mea] e in viata, si char am intrat pe poarta si am vazut'o intrand in casa, fiind imbracata cu hainele ei preferate, o pereche de pantaloni scurti si un maieu, si avea parul impletit spic, asa cum i'l impletea matusa mea. Dar a intrat in casa si imi doream in vis sa intru si eu in casa sa o imbratisez dar mereu ma punea ori bunica cori matusa mea sa fac ceva treaba prin curte si nu am mai apucat. Probabil a simbolizat ca nu se va mai intoarce inapoi, si oricat mi'as dori nu pot ajunge la ea, cel putin nu in viata asta. Re: Vise ciudate - Rosalie Vivienne Alden - 23 Oct 2010 Alice,visele tale sunt ciudate:-s Imi pare rau pentru verisoara ta. si eu am uneori vise ciudateX_x Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 23 Oct 2010 Alice, imi pare foarte rau pentru verisoara ta. Doar 9 ani .. M-ai intristat si pe mine ![]() Si eu am avut vise cu strabunica mea care a murit, am visat ca dormeam in pat, si am deschis ochii si am vazut-o ca ma privea insistent. Si am inceput sa urlu. Alt vis am avut cu bunicul meu care a murit de cancer ![]() ![]() Si cam atata, n-am prea avut multe vise cu oameni morti. Cel mai mult visez cu oameni necunoscuti sau cu prietenii mei. Si in legatura cu asta, Alice: Quote:Ash, e imposibil sa te zbati in somn, creierul e indeajuns de destept incat sa ne blocheze muschii si sa nu ne accidentam in cazul in care am avea vise de genul visului BelleiO prietena de-a mea, vara asta a ajuns la spital pentru ca a facut atac de cord, stiu, foarte ciudat, la o varsta foarte frageda 15 ani Are cv probleme cu inima, si a stat internata 2 zile, si a adormit in spital, singura in salon, si a avut un cosmar si si-a rupt piciorul, pentru ca s-a zbatut prea tare, si a picat nu stiu cum. Deci va dati seama, sa iti rupi piciorul in timpul somnului. Oircum ea pateste tot timpul chestii de genul asta. Tot timpul isi rupe cate ceva. :-< Re: Vise ciudate - Helena Daphne Rose - 23 Oct 2010 Quote:Primul meu cosmar din viata l'am avut cand eram mica, de ma uitam la vacanta mare, si fusese un episod din Leana si Costel cu varcolaci, si zombi, si cu mama Leanei, si am visat'o si eu si acum imi amintesc, chiar daca au trecut vreo 6-7 ani de atunciHei, am mai citit asta undeva. Si nu e deja-vu Ah da..si imi pare rau de verisoara ta...stii doar Ultimul vis pe care l-am avut cu tata a fost Craciunul trecut, l-am visat cum cara un brad in spate Quote:Si eu am avut vise cu strabunica mea care a murit, am visat ca dormeam in pat, si am deschis ochii si am vazut-o ca ma privea insistent. Si am inceput sa urlu.Creepy ~.~ Si imi pare rau si de prietena ta Naspa sa ai probleme cu inima, mai ales sa faci atac de cord..si mai ciudat, sa isi rupa piciorul in timpul somnului O.o Cat despre vise ciudate, candva am visat cum ca eram intr-o casa unde era intuneric si doar televizorul din sufragerie era deschis..mda, si acolo nu era semnal..cand sa ajung la baza scarilor, brusc am vazut o persoana care isi scoate ochii =))) Deh, asta s-a intamplat acum doi ani...n-am urlat sau ceva de genul :-s Re: Vise ciudate - Ashlyn Meester - 23 Oct 2010 Iaiii Infricosator Eu tot timpul urlu. Foarte des, in somn, in realitate, cand vad pe cineva accidentat, sau cand vad ca pica ceva, sau cand ma uit la filme de groaza. Pur si simplu ma speriu atat de tare, incat incep sa urlu, si inima incepe sa-mi bata atat de tare, incat se vede prin bluza cum bate. :-s De exemplu, ieri m-am uitat cu o prietena mea doar la TRAILER-ul de la filmul Paranormal Activity, si m-am uitat atenta si-am urlat fara sa vreau. E ceva ce nu poti controla. :-s Oricum ,azi impreuna cu cateva prietene ne uitam la Paranormal Activity. Cred ca o sa se lase cu tipete ![]() Re: Vise ciudate - Helena Daphne Rose - 23 Oct 2010 Uff..eu pot Adica..imi place la nebunie sa simt andrenalina, daca pot spune asa Si iubesc filmele de groaza. Nu stiu, asa sunt eu, ma pot controla. (nu vreua sa crezi ca ma dau brava sau nu stiu ce...=]] ) Oricum..curajul nu e lipsa fricii ci infruntarea ei. Asa, sa revenim Ati avut vreodata vise despre hp? Eu da Lol, si l-am visat pe Voldy ca se barbierea (desi n-avea barba) si aveam vaga impresie ca baiguiam in somn niste replici din primul film "Who's Nicholas Flamel?" ![]() Re: Vise ciudate - Desiree Rose Goth - 23 Oct 2010 Ashlyn Meester Wrote:Are cv probleme cu inima, si a stat internata 2 zile, si a adormit in spital, singura in salon, si a avut un cosmar si si-a rupt piciorul, pentru ca s-a zbatut prea tare, si a picat nu stiu cum. This is really creepy Imi pare rau pentru prietena ta. Helena D. Rose Wrote:Lol, si l-am visat pe Voldy ca se barbierea (desi n-avea barba) si aveam vaga impresie ca baiguiam in somn niste replici din primul filmDeja mi-l imaginez pe Voldy cu barba si mustata (secsos O.o) Cred ca si eu am visat chestii din HP...dar I don't remember Sa vedem...vise ciudate Sincer, sunt chiar prea multe si nu le tin minte Am visat odata ca eram ingropata de vie Si altadata, un pic mai recent, am visat ca eram intr-un lift defect care a explodat Dar de cele mai multe ori visez sange si moarte, nu stiu de ce.Si incep sa fac planuri pentru crime in somn Ma consolez cu faptul ca nu sunt singura care are vise ciudate |