![]() |
Soarta cruda - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Soarta cruda (/t-soarta-cruda) Pages:
1
2
|
Re: Soarta cruda - Ashlyn Meester - 07 Sep 2010 Da, dar ma gandeam ca v-a fii o scapare pt ea. Chiar v-a murii ?:| :-s Re: Soarta cruda - Ashlee Dust - 07 Sep 2010 Asteapta sa vezi sfarsitul ^^ doar de-asta lucrez la fic, nu?! Re: Soarta cruda - Ashlyn Meester - 07 Sep 2010 Astept, astept^^ Dar sper sa postezi cat mai repede ![]() Re: Soarta cruda - Ashton Blake Lively - 07 Sep 2010 Ma asteptam la o alta continuare.insa,m-ai surprins. imi place tare mult personajul Scarlett Re: Soarta cruda - Ashlee Dust - 07 Sep 2010 sper ca nu te-am surprins intr-un mod rau... ![]() Re: Soarta cruda - Ashton Blake Lively - 07 Sep 2010 Nuu nuu o.O.Stai linistita. mi-a placut Re: Soarta cruda - Ashlee Dust - 20 Sep 2010 Scuzati daca n-am mai postat nimic in ultima vreme pe aici sper sa va placa continuarea Capitolul II.
O noapte ciudata Christie era gata. Parfumul dulce si totusi provocator mirosea in toata casa. Se indrepta cu picioarele tremurandu-i spre masina, la volan fiind Scarlett, din fericire. -Ah, Scarlett, daca poti, sa conduci cat mai incet... Simt ca nu pot sa fac asta... Scarlett o privi mirata, dar parca mai incetini din mersul ei cu 70 km/h. In cateva minute ajunsera in fata unui restaurant impresionant de mare, elegant, parca prea elegant. Christie se indrepta impleticindu-se spre usa de la intrare, unde arata biletul de rezervare si intra intr-un loc imens cu o multime de mese pe care se afla numai mancare selecta. Andrew o astepta la una dintre acele mese, imbracat intr-un frac elegant, sorbind-o pe Christie din priviri, care era pe cale sa lesine. Se aseza la acea masa, dupa ce il saluta pe Andrew politicos, dupa acel loc. Dupa ce comandara mancarea, cei doi nu mai spusera nimic, ci doar se priveau unul pe altul. Mai trecura vreo 20 de minute de liniste in timp ce mancau. Era ciudat ca amandoi pastrau tacerea, de parca aveau mii de secrete de impartasit si asteptau momentul potrivit. Apoi Andrew rupse acea tacere enervant de lunga: -Vrei sa dansezi? -Desigur... se balbai Christie. Cei doi se indreptara spre ringul de dans, si incepura sa se miste monoton, dupa melodia aceea lenta. -Andrew... Trebuie sa-ti spun ceva... sopti Christie. -Ce? o intreba bland Andrew. -Te iubesc, aproape ca ingaima Christie. -Stiam asta deja, rase Andrew. Si eu te iubesc. O saruta tandru pe Christie, taindu-i rasuflarea. Apoi Christie nu-si mai aminti nimic, de parca totul ar fi fost un vis, ceva nereal. Tot ce stia era ca se trezise in dimineata urmatoare cu Andrew in pat cu ea. ![]() Re: Soarta cruda - Bella Emily Rose - 21 Sep 2010 Sper sa ma ierti ca nu am citit primul capitol . Nu stu de ce , dar mereu intarzii la ficuri Am citit si capitolul al doilea acum Mi'a placut foarte mult , desi finalul capitolului a fost foarte . interesant Abia astept nextul . Aici suna putin cam ciudat , dar nu e mare chestie : Quote:Se aseza la acea masa, dupa ce il saluta pe Andrew politicos, dupa acel loc. Poti sa lasi asa . Oricium , capitolul mi'a placut ![]() |