![]() |
Am nevoie de vechiile momente. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Am nevoie de vechiile momente. (/t-am-nevoie-de-vechiile-momente) |
Re: Am nevoie de vechiile momente. - Ashlyn Meester - 16 Sep 2010 ''Asa si trebuie!'',am soptit catre verisoara mea. Incercam sa o incurajez, s-o fac sa uite idiotul ala de Jake, care-i strica viata. Era un rahat, la fel ca toti ceilalti, si nu avea de ce sa se smiorcaie din cauza lui. I-am zambit incurajator, apoi i-am intins lui Rose o sticluta mica, in care se afla un lichid de culoare portocalie. ''Este suc de dovleac?'', ma intrebat Rose, apoi a luat o inghititura mare. ''Nuuu !''am tipat, apoi i-am insfacat sticluta din mana. ''Esti nebuna? Asta e potiunea Charolynei !'', am urlat. ''Si ce?'',a soptit fata, amuzata. Apoi am privit-o pe Rosalie cum se transforma incet, incet in MINE.Ma uitam mirata la Rosalie, care avea infatisarea mea.Eram socata! Nu-mi venea sa cred ca arata exact ca mine, era imposibil. '' Ce?'',a intrebat, apoi s-a uitat in oglinda.''Sunt tu.. , in oglinda,ce inseamna asta , Ashlyn ?'', intreba disperata.''Inseamna ca vreau sa fiu cum etsi tu?''. ''Nuu, prostanaco! Inseamna ca ai baut o doza mare din potiunea Charolynei !'', am zbierat. ''Era potiunea mea !'',am inceput sa ma plang. '' Ahh, dar arat destul de bine !''spuse Rose, amuzata, uitandu-se in oglinda. ''Termina!'', am spus lovind-o. ''Trebuie sa gasim antidot. '' ''Cand ai cumparat-o de la Drogheria Magica nu ti-a spus antidotul?'', ma intreba, facand ochii mari. '' Ba da.. Mdar, n-am prea fost atenta.!'' Re: Am nevoie de vechiile momente. - Rosalie Vivienne Alden - 16 Sep 2010 Eram chiar speriata ..... Adica vreau sa zic nu ne putea vedea nimeni asa! Mai ales pe mine! Wow, eram CA si Ashlyn...Aveam infatisarea ei..... Nu-mi venea sa cred! Eram confuza...Nu stiam inca despre potiunea aceea...Eram sigura ca nu o voi mai folosi ,doar in caz de extrema urgenta!!! ......... Si in caz ca vom gasi antidotul ! -Mda,perfect! Uitasem ,tu atenta la orice ce seamana cu o lectie?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img] Re: Am nevoie de vechiile momente. - Ashlyn Meester - 16 Sep 2010 Eram speriata, si nu-mi puteam amintii care era antidotul. Stateam sub masa, ignorand-o pe cealalta Ashlyn, incercand sa-mi amintesc. Dar.. De ce sa nu ramana asa?Putea fii amuzant. Era absolut copia mea perfecta, excluzand vocea, care ramasese tot a ei. Puteam sa derutam persoane, puteam sa mergem in dormitorul cercetaselor, si la se speriem. ''Am o idee!'',am soptit. ''Ai gasit antidot?'',a intrebat, speriata. ''Da-l dracu de antidot. Let`s have some fun !'',am spus, apoi am fugit din camera. Ashlyn 2 ma urmarea amuzata, repetand ''Ce facem?''. Nu o ascultam. Ma distram din nou cu verisoara mea, uitand de toate probleme scolii si ale vietii de zii cu zii. Am intrat in dormitorul cercetaselor. Le-am zarit acolo pe Bella pe Bell, si mai alte cateva cercetase. Am zambit, apoi am inceput sa tipam si sa dansam din buric OOC: Orice cercetasa e bine venita >;d< =))))))) Re: Am nevoie de vechiile momente. - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010 Doamne , eu ma gandeam la antidot ,iar verisoara mea avea chef de petreceri?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/10785.gif[/img] Deci.....M-a convins![img]/users/2212/45/60/95/smiles/138499.gif[/img] Puteam rezolva asta si mai incolo![img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img] Am ascultat ce zicea Ash si am inceput si eu sa dansez! Mintea imi spunea sa ma gandesc la rezolvarea acestei probleme ! Dar inima imi spunea sa ma distrez![img]/users/2212/45/60/95/smiles/548377.gif[/img] Si asa la inceput in primul an am vrut la cercetase! Acum aveam ocazia sa aflu cum e aici!....... Re: Am nevoie de vechiile momente. - Ashlyn Meester - 17 Sep 2010 ''Mai bine sa nu le sculam pe fete !'', am soptit. Apoi am inceput sa urlu prin camera, sa fac ca tarzan si sa sar din pat in pat. Degeaba, cercetasele erau prea obosite ca sa observe ca se intampla ceva. O boboaca care dormea cu noi in camera, se ridicase linistita, spunand ''Aceste e un cosmar idiot. Ce prostie!'',apoi iesii nervoasa din camera, trantind usa. Rose si eu am inceput sa radem in hohote, dar nicio fata nu se trezise. Am observat mai tarziu ca toate avea dopuri de urechi, si am renuntat la devastada. Ne-am asezat pe canapea in camera de zii a cercetasilor, si am urmarit la televizor. Era emisiunea ''Stirile Magice'', sonorul era la mut, si nu intelegeam ce vorbea. ''Aia e maica-ta !'', a soptit Rosalie , aratand cu degetul spre televizor. ''Ce?'',am spus, dand sonorul la maxim. Quote: Si astfel, modelul Katherine Meester, in varsta de 30 de ani, si-a luxat amandoua picioarele, si si-a rupt mana dreapta pe podium in aceasta seara. Nimeni nu a aflat pana acuma, pentru ca familia Meester a dorit sa tina secret acest lucru. Max Meester este foarte ingrijorat pentru sanatatea sotiei sale. Oare fiica lor stie, oare ce spune ea despre incidentul mamei ei ?'''' Mama pe naiba.'',am soptit nervoasa. ''Ceee?'',a spus Rose, mirata. '' M-au adoptat, am aflat si eu de curand, insa asta nu e important, voi tot neamurile mele sunteti !'',am raspuns zambind catre copia mea, Rose, care inca mai avea infatisarea mea, din cauza potiunii Charolynei. ''Nu stiam, Ash. Insa asta nu e important acum. Mergem la spital?'', intreba Rose, ingrijoarata. ''Nu, nu m-au anuntat inca, asa ca nu ma duc. Astept pana maine dimineata.'', am raspuns oftand. Re: Am nevoie de vechiile momente. - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010 Eram uimita de ceea ce -mi zicea Ash ..... Sincer nici macar nu mi-a trecut prin gand vreodata CA EA nu ar fi....Verisoara mea! Dar exact cum zicea si ea: ,,Tot familia mea sunteti,, Iar eu oricum inca o vedeam ca pe o verisoara...Cea careia ii spuneam de toate ...Pana si de Jake... Care era subiect Tabu..... Desi nu voiam sa mai imi amintesc de el, nu puteam ! Offf,ce chin...[img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] Dar in acest moment tot ce voiam sa stiu era ce mai face matusa Kathe....Sper ca era bine! Totusi nu puteam sa nu-mi dau seama de vocea nervoasa pe care a rostit Ash: ,,Mama pe naiba,,... Oare s-au certat?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/925630.gif[/img] Ele mereu erau atat de apropiate!... Re: Am nevoie de vechiile momente. - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Eram trsita, stateam pe canapea, privind televizorul, si acel prezentator enervant care incontinuu vorbea, nu facea pauze de respiratie.''Da-i dracu pe toti !'', mi-am spus in gand, simtind cum o lacrima vroia patimasa sa iasa din mine, din ochiul meu, din sufletul meu, insa nu. Sunt puternica, trebuie sa fiu puternica. Nu as putea sa pic acum. Nu pot sa fiu o povara pentru ei, ohh. Dar imi lipsea Ashton, si mai avea o zii pana sa se intoarca. Imi era asa de dor de el, insa nu trebuia sa ma gandesc la asta. Principalul meu gand trebuia sa fie ''Oare cum e mama?'' Re: Am nevoie de vechiile momente. - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Am privit-o pe Ashlyn .... Voiam sa o intreb cand se simte,dar apoi m-am gandit mai bine si mi-am spus in gand:,, Doamne,cum sa se simta,cat de penibila ar fi intrebarea aceasta daca i-as adesa-o,,... Se vedea pe ea ca nu era tocmai bine..DAr ea e puternica,stiam ca va putea trece peste asta! Banuiam ca ii e dor de Ashton...El o putea sprijini oricand[img]/users/2212/45/60/95/smiles/677178.gif[/img] Din nou m-am uitat la Ash,iar de data aceasta am intrebat-o : -Ash,te gandesti la.....Ma..ma .... Ta adeva..rata?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/925630.gif[/img]...Sper ca nu se suparase ca am intrebat-o acest lucru!... Re: Am nevoie de vechiile momente. - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Nu, nu ma gandeam la mama mea adevarata, nici nu-mi trecuse prin minte niciun gand despre ea. Imi era ciudat cand Rosalie spunea cuvintele ''mama ta adevarata'', de parca aveam si o mama falsa. Ei bine, daca asa era sa fie, Katherine era mama mea adevarata,iar cealalta care ma parasise, era falsa.Am suspinat. Nu stiam de unde provin, ce ar trebui sa fiu eu de fapt. ''Cred ca tu trebuie sa fii tot asa cum esti, chiar daca-ti cunosti adevaratii parinti, Ashlyn..'', mi-a spus Rose, lunadu-ma de mana. '' Asa cred si eu ..'', am soptit. Re: Am nevoie de vechiile momente. - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Mda, ma gandeam eu ca voi regreta ca am intrebat-o de acea ,,mama,, daca ii puteam spune asa.... Tot matusa Katerine era mama ei ,iar pentru mine ramane verisoara mea . Si daca aflam acest lucru mai demult nu-mi pasa! Ea era si este verisoara mea,cea in care am incredere sa ii zic totul! Cea care stie toata povestea cu Jake, cea care a fost si este mereu alaturi de mine cand dau de greu! Si cred ca si ea ma considera inca verisoara,ca mereu ... Ma uitasem in ochii ei si simteam putina tristete,privirea o trada ,dar nu atat de mult deoarece se vedea cat de puternica e! Se simtea sigura pe ea ,asa a fost ea mereu! O fire foarte puternica... Am incurajat-o , am imbratisat-o ... Cand va aveni Ashton sunt sigura ca se va simti Ash mult mai bine! |