![]() |
Casa de vacanta Andrews! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Vacante in Vacante, concedii si afaceri (https://www.darkmark.ro/f-vacante-in-vacante-concedii-si-afaceri) +--- Thread: Casa de vacanta Andrews! (/t-casa-de-vacanta-andrews) |
Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 -Am spus ca ma duc doar cu SORA mea,am raspuns deja nervoasa rau... Mark a ramas uimit si nu a fost in stare sa zica decat un ,,Bine,, sec si speriat ...Mai aveam putin si aruncam o vraja pe el ,daca nu cea mai puternica cu siguranta ca macar ,,Petrificus Toatalus,, as fi aruncat,atat eram de nervoasa... -Kate,ti-am citit gandul si sa stii mereu si sa iti fie foarrte clar ca nu te consider un trofeu,esti sora mea si punct ..Doar ca aveam de nevoie de un pretext sa te iau de acolo si sa iti spun ca m-a enervat ca s-a luat de Tom... Adica totusi el era vecinul nostru ,dar pe Mark il vedeam din trei in trei ani... Kate a observat ca ma enervasem...Apoi am observat cu surpindere ca nu puteam sa deschid usa ..Si mai nervoasa am spus: -Alohamora,iar usa se deschise parca mai nervoasa decat mine... Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 28 Sep 2010 - Nu te mai lua de Mark, bine? Adica are si el dreptate, Tom e fraier, si nu te mai purta ca si cum esti mama! Si cand gandesc ceva e treba mea, BINE? Am tipat eu la Rose. Nu mai suportam, deja se credea cea mai tare, iar eu nu puteam sa sufar asta. Nu am stat sa ii mai astept raspunsul si m-am dus sus la mine in camera, si am incuiat usa. Ma simteam foarte prost. Din cauza lui Mark ma certasem cu Rose, noi care nu ne mai certasem de... de fapt nu ne certasem niciodata, si mai ales jurasem ca nu ne vom certa din cauza niciunui baiat. Oricum, deja ma enervase, nu avea deloc incredere in mine, si mereu imi citea gandurile. Era deja prea mult! Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 M-am dus si eu la mine in camera...si am ramas suparata ,m-am pus sa scriu in jurnal.... Chiar ma simteam si eu cam prost acum,dar eu doar ascultasem de mama ..Ea imi spusese sa am grija de Kate din momentul in care va veni si ea la Hogwarts...Eu doar am luat in serios ce mi-a zis mama...Acum imi parea rau ca am enervat-o pe sora mea..M-am dus la usa ei la camera si am zis de dupa usa: -Hei,Kate stiu ca esti suparata pe mine ,dar sa stii ca mama mi-a zis sa am grija de tine si probabil ca am exagerat putin,dar mama mereu avea grija de noi ...Si imi e dor de casa acum...Si asa mai avem doua zile de stat aici...Daca esti suparata,scuze ... Am asteptat raspunsul sora-mii... Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 28 Sep 2010 Nu stiu ce s-a mai intamplat in seara aia acasa, dar eu plecasem, nu mai suportam tot ce se intampla. Desigur, vroiam sa ma impac cu Rose, dar ea trebuia sa vina sa isi ceara scuze, si stiam ca sasta nu se va intampla azi, asa ca am plecat. Eram pe plaja si ma gandeam la tot, ma gandeam la Tom, la Mark, la vacanta, la cum va fi in Viena, cand mi-a sunat telefonul. La naiba, de ce il luasem cu mine? M-am uitat cine era si era tata. Imi era frica. Oatre stia ce se intamplase azi? - Da tati? am raspuns eu cu o voce de ingeras. - Ce mai faci draga mea? mi-a raspuns cu o voce ce nu parea suparat. Deci nu stia nimic despre azi. Asta era bine. - Bine, sunt pe plaja, astept sa vina si Rose ca sa mergem sa ne plimbam un pic. Tu ce faci? Imi e dor de tine, tati. Chiar imi era, aveam nevoie de cineva care era mereu de partea mea. Tata nu imi zicea niciodata ca nu am voia ceva, pe cand lui Rose ii zicea mereu asta, cam cum facea mama cu mine. - Si mie imi e dor de tine scump-o. Si cum te distrezi in Miami? - E foarte bine tati, mersi ca ne-ai lasat sa stam aici. - Oricand,scumpo. A zis asta dupa care am auzit un tipat...nu stiu ce era.... Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 -Auuuuuuuuuu!,am strigat eu incepand sa plang! Am alunecat ,deoarece langa piscina era apa ,mi-am rupt piciorul si nu aveam voie sa fac nicii-o vraja aici care sa mi-l vindece! Ma durea din ce in ce mai tare,am vrut sa calc pe picior dar nu am putut,singurul lucru care am reusit sa il fac a fost sa strig mai tare din cauza durerii! Deci voiam acasa,nu mai suportam!...Imi amintisem de telefonul tatei in care mi-a spus ca mai avem voie inca doua zile sa stam aici..Atunci eram fericita ca l-am convins ,dar de fapt el a avut ideea asta...Voia sa ne faca fericite pe amandoua ,observase cat de entuziasmate eram datorita calatoriei ,dar el se simtea ciudat ca nu putea sa se simta si el intr-un fel de vacanta cu familia,asa ca voia sa ne faca pe noi sa ne simtim bine! Mi-am dat seama cu regret ca mai aveam sa stau inca doua zile aici,nu stiu daca mai putea,durerea de la picior devenea insuportabila,nu stiu cum de nu m-am uitat pe unde calc... -AAuci,am strigat eu din nou! Mi se umflase rau de tot... Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 28 Sep 2010 - Auuu, am auzit din nou dupa ce am inchis telefonul. Parea ca vine dinspre casa noastra...ce s-o fi intamplat? M-am indreptat in directia sunetului care era din ce in ce mai aprins. - Rose, tu esti? am zis cand am vazut-o pe sora mea sctand pe jos langa piscina, plangand. - Mda... a raspuns ea nu prea vesela. Cand am auzit acea voce, am dat sa plaec, dar am auzit-o din nou pe Rose zicand: Kate, stai aici, te rog! Imi pare rau ca m-am purtat asa, imi pare rau daca m-am dat mare, sau am fost prea autoritara, scuze, am facut-o dar ca sa o fac mandra pe mama, nu am vrut sa te supar. Parea ca ii pare sincer rau. asa ca am zis: - Nu e nimic, stiu ca nu ai vrut. Acum, tu de ce stai pe jos si plangi? - C...C...Cred ca mi-am rupt piciorul, a zis Rose printre suspine Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 -Aauuu,am zis din nou! Pur si simplu nu puteam sa ma abtin ,desi voiam sa fac acest lucru! Mi se umfla piciorul tot mai tare....Nu stiam ce sa mai fac.. -Kate,imi poti aduce putina gheata,te rog frumos? Sora mea se uita la mine nedumerita... -Te rog,am repetat din nou printre suspine..Abia mai respiram ,mi se facuse si rau...Niciodata nu m-am mai lovit atat de rau... Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 13 Oct 2010 M-am dus repede in bucatarie, unde am dat de Mark. I-am dat un mic sarut pe buze si am luat compresa pentru Rose, alergand prin noaptea argintie. Nu Stiam daca si-a rupt sau nu piciorul asa ca i-am dus compresa si i-am zis: - Merg sa vorbesc cu Sam si Tom sa te duca la spital sa vedem ce are piciorul tau. Rose zambea, parea oarecum mandra de mine ca stiu ce sa fac in astfel de situatii Am intrat din nou in casa, iar prin multimea de oameni l-am zarit pe Tom cu o tipa blonda. Se pare ca nu ii place de mine, ci ii plac blondele in general. - Scuza-ma, dar iti voi rapii un pic partenerul, am zis eu zambind catre acea blonda. - Ce e, Kate? m-a intrebat Tom cu o voce acra. - Rose... cred ca si--a rupt piciorul. Cauta-l te rog pe Sam si duceti-o la spital. eu voi ramane aici, bine? Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 13 Oct 2010 Inca stateam afara cu piciorul meu probabil rupt. Tom si Sam au venit afara panicati ,m-au dus la doctor. Cand am ajuns acolo m-a uns cu nu stiu ce unguent apoi mi l-a pansat. Doctorul a spus ca nu este rupt ,insa va trebui sa stau toata noaptea intinsa in pat,acasa ,fara sa fac miscari bruste cu piciorul. Ma enervasem,in gandul meu era o ciuda fiindca organizasem o petrecere super-tare si eu nu mai puteam face parte din ea. Nervoasa,suparata,iritata...Tom si Sam abia m-au convins sa cobor din masina cand am ajuns inapoi la casa de vara din Miami. Kate observase ca am venit acasa si... Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 18 Oct 2010 - Hei! am zis eu zambind cand am ajuns langa Rose. Esti bine? - Da, mi-a raspuns sora mea cu raceala. Cred ca e suparata pe mine deoarece ii trimisesem pe baieti cu ea si nu mersesem eu, dar eu trebuise sa vorbesc ceva cu Mark, si va trebui sa vorbesc si cu Tom, desi imi era frica. - Adica piciorul e rupt sau nu? - Nu, imi raspunse Rose pe acelasi ton indiferent. - Hai Rose, vrei sa te ducem sus? intreba Tom uitandu-se la fel de urat la mine. |