Darkmark RPG Forum
Bine-am venit la .. Viperini ! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Bine-am venit la .. Viperini ! (/t-bine-am-venit-la-viperini)

Pages: 1 2 3

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Scarlett Soul - 20 Sep 2010

Stiam ca asa se va termina... Niste spurcituri, niste, niste....
Ii venea sa explodeze in interiorul ei, dar era aparent calma, avand o infatisare demna. Acum ca totul se terminase, sau asa parea, trebuia sa afle ce vroia de fapt Victoria...
'Sa vedem...', isi zise ea...'Victoria Maxemus Salverin ...Nu-mi zicea nimic cunoscut, dar trebuia sa aiba ceva legatura cu cineva sau ceva de aici. Imposibil ca ea sa fie atat de rea si manipulatoare doar asa, trebuie sa aiba un scop...'
Nu rosti nici o vorba, doar se gandi la toata situatia, apoi in cele din urma gasi o cale de scapare:
"Victoria, cred ca am uitat sa-ti spun un mic secret", incepu Cryss.
"Secret.. ce secret?", tresari fata.
"Haide, vin-o mai aproape, nu trebuie sa auda toata sala.", se auzi vocea lingusitoare a cercetasei.
Banuitoare, Victoria se apropie . Crystal lua paharul de pe masa si il ascunse in spate, caci avea niste planuri nu foarte colorate.O facu pe Vicky sa nu fie atenta, povestindu-i despre Demontori, despre magia neagra,astfel stand la un pas de ea. Cand nimeni nu era interesata sa se uite la ele, ii turna lichidul din pahar in buzunarul robei. Fata tipa, parca arsa. Problema nu era cu ea, ci cu ce se afla in roba, isi dadu seama Cryss. In acele momente de suspans maxim, isi vari mana in roba viperinei si scoase ceva. Erau doar niste hartii.
Se pregatea sa le arunce, cand observa numele... Ashlyn Meester...
Era socata. Nu mai intelegea nimic, insa lua actele si le baga in propria-i roba, apoi disparu...

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010

Ohh, Vicky, cum ai putut sa fii atat proasta?Cum am putut sa ma las pacalita de idioata aia de cercetasa ? Oricum, speram ca nu vazuse nimic ceea ce era pe foile alea.Incercam sa-mi amintesc ce se afla acolo.. Nu reuseam. Probabil ca erau niste teme.''Ohh, fir-ar!''am gandit, nervoasa, in timp ce-mi amintisem ce era acolo. pe acele foi se aflau date despre sora'mea, biologica, Ashlyn. Speram ca cercetasa nu avea sa spuna nimic, dar .. Trebuia sa fiu mai precauta,si sa-mi repar greseala.Am urmat-o pe hol, alergand. Aveam noroc. Nu era nimeni prin preajma, numai Ronnie, care ma urmase.
''Crucio !'',am spus, indreptandu-mi bagheta spre Crystal.
O priveam pe cercetasa, intinsa pe jos, urland si tipand de durere.Se tavalea pe jos, ca o baba posedata, insa ma simteam bine, facand-o sa sufere. Trebuia sa stie ca nu are voie sa fure ceva de la o viperina.
''Victoria, opreste-te!'',spuse Ronnie zambind.''Poate vine vre-un profesor!''.
''Sectumsempra!'',am spus, urland, fericita, imprastiind pe jos toate cartile.
Ronnie ma impinse la o parte, observand ca cativa oameni erau destul de departe de noi, dar puteau sa-si dea seama ce faceam.
''Vulnera Sanetur!'',soptii Ronnie, apoi toate ranile lui Crystal s-au vindecat.
''Daca spui cuiva, ceva, stii ce te asteapta!'',am spus, zambind.
''Hai sa plecam !'',spuse Ronnie, privind in jur.

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Veronique A. Dupont - 20 Sep 2010

'Cam temepramentala. Asta este bine, dar totusi parea a avea o personalitate puternica. Asta clar nu este bine. Devoratorii nu au nevoie de oameni care pot gandi' reflecta Ronnie conducand-o pe Vicky in una din toaletele fetelor aflata la acel etaj
Intrata in toaleta si se sprijini de o chiuveta si incepu s-o priveasca intens pe Vicky. Fata avea o expresie mandra intiparita pe fata.
"- Ce-ai facut acolo a fost o prostie" spuse Ronnie pe un ton foarte sec
La auzul acelor cuvinte Vicky isi pierdu expresia mandra. Acum parea doar nedumerita.
"- Dar..." incepu ea
"- Niciun dar. Suntem intr-o scoala. Daca continui sa arunci blesteme de neuitata asupra elevilor vei fi exmatriculata, iar Devoratorii doresc ca noi sa ramanem in scoala pentru ca la momentul potrivit sa putem ataca din interior" ii explica Ronnie

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010

Nu realizasem acest lucru inainte, chiar daca mama imi spunea tot timpu sa stau departe de magia neagra in jurul scolii. Off, trebuia sa ma controlez, chiar daca ma infuriam foarte repede.Am privit-o speriata pe Ronnie, apoi am oftat, bagandu-mi capul sub chiuveta, apoi dand drumul apei rece sa curga.Ma linistisem, iar acum puteam sa discut normal, fara sa ma enervez.
''Nu va spune nimic.'',am spus, serioasa.
''Nu puteam sti sigur. Ne vom ocupa de ea daca spune ceva'', a raspuns ea, serioasa.
''A fost o prostie,ai dreptate, Ronnie. O sa incerc sa ma abtin !'',am oftat.
''Stiu ca iti este greu sa te abtii, insa trebuie sa ramai printre noi.Nu poti fii exmatriculata deja, ok?'',spuse Ronnie, sprijindu-si mana de umarul meu.
''Am inteles!'',am suspinat cu greu. ''Ce facem cu cercetasa?''am intrebat-o pe Ronnie, zambind satisfacuta.

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Veronique A. Dupont - 21 Sep 2010

"- Las-o in pace. Nu cred ca ne va para. Si daca o va face, nimeni n-o va crede" zise Ronnie scormonind cu unghia o bucata de faianta jumatate rupta
"- Eu zic ca ar trebui s-o convingem sa taca"
'Brutala. Asta e bine. Si da dovada si de multa putere. E aproape perfecta' se gandi Ronnie
"- Am convins-o deja. Stie ca daca ar vorbi noi am putea s-o ranim.

OOC: NU prea am inspiratie si ma grabesc

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 21 Sep 2010

Am zambit satisfacuta.''Pare convingatoare, imi place, cineva care in sfarsit are minte pe aici.''.Am dat drumul apei reci sa curga, si am privit-o pierduta-n spatiu.Cel mai important era acum ca stiam, si probabil ca si Ronnie stia ca nu aveam sa ma las batuta usor. Invatasem de mica sa fac fata oricarui lucru, si sa ma descurc cum pot, si mai presus de tot, nu puteam si nici nu vroiam sa refuz Ordinile.M-am intors cu fata spre Ronnie, care privea apa, curgand.
''Sunetul asta seamana cu ..'',a inceput ea.
''Sunetul apei ?'',am intrebat, sec.
''Da..''a oftat ea.
''Seamana cu sasaitul unui sarpe'',am soptit eu.''Esti reptomita?'',am intrebat-o.

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Scarlett Soul - 21 Sep 2010

Era epuizata. Transpiratia ii curgea de-alungul gatului, facand-o sa strambe din nas... Dar nu mai conta nimic, trebuie sa vorbeasca cu Ashlyn. Avea ea niste planuri...
Se ridica de pe podeaua rece, unde o lasasera fetele si se uita in jur, insa nimeni nu avea atata curaj incat sa intrebe ce se intamplase, doar priveau inmarmuriti. Impinse cativa colegi in laturi si fugi spre camera lui Ashlyn. Singurul obstacol ce le despartea era usa, dincolo de care probabil statea Ashlyn ascultand muzica, folosind tehnologia Incuiatilor, pe care inca o iubea, banuia Cryss...
Isi impinse mana puternic pe clanta si arunca o privire sumbra spre camera, dar nu zari nimic. Ashlyn nu era acolo...
"Off, doamne, cand am si eu odata nevoie de tine, de ce nu esti aici ?",tipa cercetasa.Apoi ofta din nou.
Isi limpezi mintea si incerca sa-si aduca aminte ce citise in jurnalul lui Ashlyn, cand aceasta era la baie.Era ceva acolo... ceva, ceva ce ii statea pe varful limbii.Acum stia... Padurea Interzisa...
Alerga cat o tineau picioarele, atragand destul de mult atentia, insa nu mai conta nimic, doar prietena ei. Stia ca acum toata lumea credea ca o tradase, dar de fapt ea tocmai aflase esenta lucrurilor.
Inainta pana la copacul unde se intalnisera pentru prima data, pe atunci era si Aylee acolo, dar acum nu era decat... decat ASHLYN ..
'Okay, Okay.... pot sa o fac', gandi cercetasa.
O prinse de brat, iar aceasta tresari. Isi dadu seama ca plangea, insa ii sterse lacrimile si ii spuse ca acum nu avea timp de nimic altceva.
"Ai o sora", ii zise scurt.
"Sora, sora, ce vrei sa spui ?", paru Ashlyn uluita.
"Ai o sora", repeta Crystal contiincioasa si scoase actele din buzunarul robei, apoi i le inmana.
Ceva le intrerupse, era....

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Ashlyn Meester - 21 Sep 2010

Am privit mirata catre verisoara mea, uluita. Am apucat hartiile pe care mi le-a intins, inchizand mp4-ul.Crystal parea foarte speriata, ca si cum o fantoma tocmai o atacase. Am privit-o inca odata ,apoi am privit hartiile. Nu puteam sa deslusec nimic, doar acteva cuvinte :''Ashlyn Meester, tema biologie, sa nu ma feresc, Oridinile'',apoi am pufnit amuzata, inmanandu-i foile inapoi.
''Ce-i cu asta?Nu inteleg nimic, Cryss!''am soptit, oarecum speriata de comprotamentul verisoarei mele.
''Ce ?Cum?'',a spus ea confuza.
''Ai chef de glume!''mi-am dat seama, apoi am inceput sa rad.''Hai sa plecam in castel..''
''Nu Ashlyn, asculta-ma!!Ai o sora, este reeeaa. este diabolica.. Ma asculti ?'', a spus ea, tremurand.
M-am oprit nervoasa, si am impins-o la o parte pe Crystal revoltata.
''De ce imi spuneti toti ca am o sora?'',am spus, nervoasa.
''Pnetru ca ai ..'',a tipat ea.
''Eu nu o cunosc, si sunt destul de confuza, fratilor!!''am spus, plecand nervoasa de langa Cryss.

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Scarlett Soul - 21 Sep 2010

"Opreste-te, oprestete am zis !", tipa Crystal la biata fata.
Credea ca nu o va asculta, in ciuda totalitatii ei, dar Ashlyn se orpi.
"Asculta-ma... Ce interes as avea sa te mint? Si mai gandestete o data... de unde crezi ca stiu ? Cu toate ca Ashton este iubitul tau, sa stii ca eu am vorbit cred ca o singura data cu el... Stii bine ca nu ar fi fost interesat sa-mi zica.
Okay, poate nu ma crezi, dar trebuie sa stii ca se afla ceva negru la mijloc si nu o sa-ti placa cand o sa afli ca este Victoria M. Salverin., ",
ingana Cryss lungul discurs, fiind foarte serioasa.
Fata, pe care o cunostea prea bine, caci vorbise cu ea inainte, parea a fi miscata de vorbele cercetasei.Inca nu o credea, dar avea si ea aceasi presimtire ca avea sa se intample ceva...
"Fac orice, dar nu merg in castel", ii se adresa Cryss iarasi lui Ashlyn.
Fata hotarata si inca rosie de spaima a fetei din anul III o convinse. Nu aveau sa mearga in castel...

Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Ashlyn Meester - 22 Sep 2010

M-am asezat langa un copac gros, si stateam cu capul in jos, ignorand orice alt fel de creatura care era sau nu in preajma mea.Eram fioroasa pentru ca toti imi spuneau ceva de aceasta Victoria Salverin.
Cine este ea si ce vrea? Ea macar exista ? Nu puteam intelege pe cei din jurul mei care-mi faceau chestiile astea. Macar aveau dovezi ca aceasta sora a mea exista...
Atunci am realizat. Victoria .. Salverin .. Numele Salverin, numele de pe trofeul Maxemus Salverin.
''Oo, nu!'',am spus socata, ducandu-mi mana la gura.
''Ce? Ce?'',sarii Crystal inspaimantata.
''Chiar am o sora ..'',am spus, tipand.