![]() |
Romantic Incurabil - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Romantic Incurabil (/t-romantic-incurabil) |
Re: Romantic Incurabil - Bella Emily Rose - 26 Sep 2010 Pai . Abia asteptam > ![]() Re: Romantic Incurabil - Oliver C.S. Queen - 26 Sep 2010 O atingere calda Atat de fina ,in atingerile ei Atingeri ale mainilor ei de catifea Atingeri discrete si linistitoare Nimeni altcineva n-ar banui Cata caldura si dragoste poarta Atingeri ale mainilore ei fine Imi sunt calauza in zilele intunecate Imi sunt calauza prin soarta cea grea! Iubirea ta Iti simt rasuflarea,dar nu iti aud glasul Te simt aproape,dar totusi nu langa mine Inima bate usor,gandindu-ma ca inca imi e dor Dar stiu ca iubirea este ceva ce nu poti fura Iubirea ta imi este bucuria dimineti Tristetea noptilor singurre de vara pacea in lupta cu mine insumi Odihna istovitoare a unei munci grele Speranta a zilei de azi Si spoarele zilei de maine Amurgul serilor de mai Si totusi e asemanatoare cu stelele Dar deosebita ca valurile mari! Din alta parte Atunci cand te privesc Nu pot sa nu ma gandesc Esti mereue aceeasi Dar mereu alta Saruti mereu la fel Dar mereu diferit Iar ultimul sarut al tau Este mereu cel mai dulce Ultimul din zambetele tale Este cel mai luminos Iar ultimul gest al tau Acela este mereu cel mai gratios! Sper sa va placa mi-a luat ceva vreme Re: Romantic Incurabil - Isabella River - 27 Sep 2010 Le-am citit si pe primele, dar ce face lenea din om.. Tot ce ai scris pana acum e superb. Ti-am spus asta si.. care e strofa mea preferata. Sper sa mai scrii cat de curand [cheama inspiratia :>] si sa avem parte de alte poezii de-ale tale. > ![]() Re: Romantic Incurabil - Ashlyn Meester - 27 Sep 2010 Uuu Daca o fii ceva intre tine si Crystal inseamna ca suntem neamuri =)))) Super poeziile > ![]() Re: Romantic Incurabil - Rosalie Vivienne Alden - 27 Sep 2010 Poeziile sunt foarte frumoase ![]() Sa mai scrii!!! Strofa aceasta imi place cel mai mult: Quote:Iti simt rasuflarea,dar nu iti aud glasul Re: Romantic Incurabil - Scarlett Soul - 27 Sep 2010 I Ashlyn, atata pot sa rad de glumele tale si acel uuuuuu ma da pe spate ![]() Bella, ai o mare calitate.. Atentia... Bravo II ~1~ Acum vreau sa-mi spun parerea despre poezii : Sunt superbe, absolut minunate. Printre toate strofele ai strecurat una cu o insemnatate extraordinar de mare, e preferata mea, e mult mai mult decat ma asteptam de la oricine... Cu totii suntem atat de la fel si totusi diferiti... Quote:Speranta a zilei de azi Chiar ai talent, cand am citit desi era ceva profund, mi-a asternut un zambet usor pe buze. Cu toate ca suntem 2 oameni ce nu s-au privit niciodata in ochi, 2 oameni ce nu s-au atins niciodata, 2 oameni ce nu si-au simtit rasuflarea calda, insa 2 oameni ce se cunosc, se cunosc mai bine decat isi dau seama... ~2~ Cand am auzit ca acest totpic a fost dedicat....MIE...Am crezut ca glumesti, credeam ca sunt doar vorbe in vant, insa cand am citit aceste randuri mi-am dat seama ca nu este asa. Unele lucruri sunt atat de greu de descris in cuvinte..... Ai in fata ochilor o viata fara sperante, insa tu trebuie sa fi speranta... Sincer imi place foarte tare Bravo Slin ![]() Re: Romantic Incurabil - Ashlyn Meester - 27 Sep 2010 Quote: Ashlyn, atata pot sa rad de glumele tale si acel uuuuuu ma da pe spate ![]() Hai ma ca vi-s tineri si frumosi, si talentati amandoi Tzuca-va mama ! Pe mine ma puneti nasa la nunta, nu ?:> ![]() Re: Romantic Incurabil - Oliver C.S. Queen - 27 Sep 2010 M-am gandit mai bine...cred ca ar trebui sa fac o pauza ... Re: Romantic Incurabil - Shayera Holl - 27 Sep 2010 Deci mai...vrei parerea mea?...sigur ca nu =))...eu ar trebui sa ti-o cer Esti uimit! Ceea ce scrii imi starneste amintiri sfasietoare sa zic asa :-s...dar totusi iti ador creatiile!Felicitari! Ce frumos este sa ai pe cine sa iubesti! Re: Romantic Incurabil - Scarlett Soul - 27 Sep 2010 Uite Shayera la ultima ta propozitie sunt de acord cu tine, nu de alta dar pana la urma intregul DM este o lume virtuala.... Degeaba pe DM sunt iubita daca in rest...adica in lumea reala (citez): "Ce frumos este sa ai pe cine sa iubesti! " Nu intelegeti gresit, probabil ca sunt persoane care ma iubesc, insa nu cea care trebuie :|( care nici nu stiu cine este ![]() |