![]() |
Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau (/t-jocul-numelor-afla-ce-insemna-numele-tau) |
Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - ChoChang - 23 Oct 2007 cica ca sant cam prostuta si ca sarut cel mai bine ![]() Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Cristina Black - 08 Nov 2007 bine...sa vad ce imi iese si mie... C - Esti cam prostuta(serios?) R - Al naibi de nebuna(yey...asta-s eu) I - Esti grozava in pat(...) S - E usor sa faci pe cineva sa se indragosteasca de o persoana ca tine(aham...) T - Esti loiala celor pe care ii iubesti(adevarat...?) I - Esti grozava in pat(...) N - Nu iti place sa bei(cine zice?beau suc la greuu) A - Esti cam sensibila(foare rar) woh..majoritatea sunt reale... Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Ginny Malfoy - 08 Nov 2007 Ginny Weasley Wrote:C- esti cam prostutza > zau tu??? Eu sunt Cristiana avem cam aceleashi obisnuinte Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Charlizze Di Rino - 19 Nov 2007 A - Esti cam sensibil/a => true N - Nu iti place sa bei => depinde, suc imi place sa beau D - Iti place sa bei => pana la urma, imi place sau nu sa beau? R - Al naibii de nebun/a => eu nebuna? eu sunt cea mai cu capul pe umeri din clasa E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat => pas, nu trebuie sa stiti voi=)) E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat => Pas, e ceva mai mult decat personal, dar pot zice da... A - Esti cam sensibil/a => yeah, is true... pot sa zic LOL? Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Black Rose - 15 Dec 2007 A-esti cam sensibila - dah... N-nu iti place sa bei - nush cat e adevarat D-iti place sa bei - hey, dar mai sus scria k... nu mai pricep ![]() R-al naibii de nebuna - nu'i adevarat E-esti a naibii de buna la sarutat - mi s'a mai zis E- idem A-esti cam sensibila :-@ wow fain Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Charlizze Di Rino - 15 Dec 2007 lol, again Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Nathaniel Wolf - 16 Dec 2007 A - Esti cam sensibil/a L - Toata lumea te iubeste E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat X - Nu lasi oamenii niciodata sa iti spuna ce sa faci Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Avril Arakawa - 24 Dec 2007 D --- Iti place sa bei (wtf? serios? nu stiam...ei, poate spuma de la bere doar ![]() I --- Esti grozav/a in pat (uuuu...nush, nu am incercat ) A --- Esti cam sensibil/a (doamneeee in sfarsit a nimerito <:-P...sunt sensibila un pik) N --- Nu iti place sa bei (poy...park spuneai... ![]() A --- Esti cam sensibil/a (iar???? si eu care tocmai va laudam... ![]() Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Lina Phoenix - 26 Dec 2007 A-esti cam sensibila ( corect) L-toata lumea te iubeste ( nu chiar toata, doar majoritatea . vedeti ce modesta sunt...) E-esti a naibii' de buna la sarutat ( de unde sa stiu yo k ink nu am sarutat p nimeni, deci e gresit ![]() X-nu lasi oamenii nikiodata sa iti spuna ce sa faci ( 99,9% corect) A-esti sensibila (din nou corect) N-nu iti place sa bei (depinde ce) D-iti place sa bei (din nou, depinde ce) R-a naibii' de nebuna (hm...depinde in ce sens) A-esti cam sensibila (pt a 3-ia oara ,corect) L-toata lumea te iubeste ( nu stiu sigur dak toata) I-esti groava la pat (DOAMNE FERESTE!!! CE CHESTIE!!!! DE UNDE SA STIU =))) N-nu iti place sa bei (pt a 3-ia oara, depinde ce) A-esti cam sensibila (moamah cati de "A" am in nume...) Re: Jocul numelor, afla ce insemna numele tau - Guest - 29 Dec 2007 A - Esti cam sensibil/a -->da N - Nu iti place sa bei -->Depinde D - Iti place sa bei ---> doh R - Al naibii de nebun/a ---> nu pot descrie asa... E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat ---> erm... E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat ---> erm again A - Esti cam sensibil/a ---> stiu LOL |