Darkmark RPG Forum
Vraja in Amurg - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: Vraja in Amurg (/t-vraja-in-amurg)

Pages: 1 2 3

Re: Vraja in Amurg - Alice Swan - 12 Oct 2010

Ma simteam destul de vinovata parca l-as fi omorat eu pe Jake si ma asteptam din secunda in secunda ca Rose sa imi tipe in urechi blestemul "Cruciatus".O apreciam pentru cat de puternica era si in acele secunde mi-ar fi placut sa fiu ca ea,desi nu in situatia ei.Nu puteam sa ii ofer sa ma razbun alaturi de ea pentru ca e ca si cum m-as ataca pe mine asa ca tot ce puteam era sa o linistesc si sa incerc sa o fac sa se mai gandeasca la ceea ce tocmai dorea sa faca.

"Rose nu stiu ce sa iti zic,incearca sa te razgandesti pentru ca astfel ai putea avea aceeasi soarta cu cea a lui Jake si cu siguranta nu doresti asta!"

Aceasta continua sa suspine si sa planga pe umarul meu.

Re: Vraja in Amurg - Rosalie Vivienne Alden - 12 Oct 2010

-Sincer,nu stiu daca o sa ma razgandesc ,dar voi face tot posibilul...
Ma gandeam la Jake si la faptul ca eram sigura ca a fost ucis deoarece se impotrivise. Of,dragul meu Jake,trebuia sa fiu nervoasa pe el sau sa fiu mandra de el fiindca nu s-a lasat condus de partea raului?
CAnd ma gandeam ca a fost la Viperini dintr-o greseala ma apuca o furie de nedescris.
Macar de ar fi fost alegerea corecta,dar nu,bineinteles ca nu... Dragul meu Jake cel ambitios a murit..Am suspinat din nou,incercam sa nu mai plang,dar cu greu imi puteam stapani emotiile. Apoi uitandu-ma la Alice imi trecuse un fior pe sina spinarii si am intrebat-o cu curaj:
-Alice,tu... esti o ..Devoratoare?....
Asteptam raspunsul ei,speram ca are destula incredere in mine sa imi spuna,speram ca imi va raspunde sincer..Si nu aveam de gand sa o judec fiindca nu aveam de ce. Pana la urma nu ar fi fost vina ei...

Re: Vraja in Amurg - Alice Swan - 17 Oct 2010

[Image: OTc1MjQxZTYyNmQ4OWQxYmM0YzRmOTQ2YWVkZGNj..._98717.jpg]
Nu stiam exact ce sa ii raspund defapt nu prea puteam sa scot nici un cuvant deoarece ma simteam atat de vinovata de moartea lui Jake de parca as fi facut-o eu.Asa ca nu puteam sa fac decat un singur lucru.Mi-am ridicat maneca bluzei lasand sa se vada un semn negru ca de tatuaj.
L-am simtit usor arzand in momentul in care ochii fierbinti de lacrimi il analizau.L-am acoperit repede nereusind sa ma uit in ochii fetei.Am ramas in amandoua intr-o liniste ingrozitoare ce ma mistuia pe dinauntru distrugandu-mi fiecare simt al rabdarii asteptand ca una dintre noi sa scoata macar un cuvant.Acum puteam vedea perfect conturul soarelui ce se pierdea printre munti intr-o vraja de amurg.
Vroiam sa il ating sa il simt,insa tristetea nu ma lasa sa rup aceea bariera punand o limita apasatoare asupra umerilor mei.Mii si mii de vocii tipau fiecare sunet era amplificat,puteam auzi fiecare fir de iarba inghenuchiat in fata vitezei vantului.

"Iarta-ma!"

Am soptit simtind cum o lacrima fierbinte isi facu loc nazdravana curganad in voie.Sangele repede imi rumenii obrajii.Am ramas acolo asteptand in orice moment un blestem din partea ei.

Re: Vraja in Amurg - Rosalie Vivienne Alden - 17 Oct 2010

Nu eram in stare sa zic nimic. Desi banuiam acest lucru de mult timp,imi facusem o iluzie ca Alice nu ar putea fi asa ceva,nu ar putea fi un Devorator. Acum realizam ca toate sperantele mele au fost in van. Odata cu acest semn mi-a disparut si ultima scanteie care credea,care dorea ca Alice sa nu fie un Devorator.

Dar nu aveam ce sa fac,daca nu era acum,ar fi fost mai tarziu,totusi era un Viperin. Toti Viperinii ajungeau asa ,in slujba acelui.....
Nu mai puteam sa zic nimic,nu mai puteam sa simt nimic,toate simturile mele ca om au disparut pentru un moment. Am ramas inmarmurita,am ramas ingandurata si dezamagita. Daca as fi putut sa dau timpul inapoi..Dar din pacate eu doar ma pricepeam la viitor ,nu si la trecut.
M-am ridicat,vroiam sa plec ,dar parca ceva nu m-a lasat . Pentru moment ma gandeam de ce nu s-a luptat si Alice cum a facut Jake,apoi am presupus ca ea dorea sa ajunga un Devorator,apoi am banuit ca nu avea cum sa se impotriveasca...O mie de ganduri imi strabatura mintea care acum imi dadea niste dureri profunde.
Capul imi bazaia,sufletul ma durea...Dezamagirea...Apoi cand am facut primul pas spre plecare mi-a venit in minte vocea lui Jake care ar fi spus astfel:
"Nu,nu pleca! Nu mai vreau sa continue acest razboi. Ea e prietena ta ,chiar daca e un Devorator...Daca eu as fi ajuns asa ai fi renuntat la mine?"
Probabil ca aceasta voce era doar in mintea mea,dar m-a impulsionat foarte mult. Nu am fost in stare sa zic nimic,doar m-am intors si am imbratisat-o pe Alice.

Re: Vraja in Amurg - Alice Swan - 23 Oct 2010

Nu imi venea sa cred ce se petrece Rose ma imbratisa stiind prea bine ca eram un nenorocit de devorator.Am strans-o puternic izbucnind in lacrimi.

"Multumesc ca nu m-ai judecat!"I-am soptit pierzandu-mi intreaga ratiune si fine in bratele ei.Simteam o caldura ce imi stabatea intregul trup,ma simteam in siguranta.Soarele se ascunse de mult printre nori lasandu-se prada vrajii din amurg.Acum se putea auzi cateva sunete din padure ce semanau a simfonii.

"Rose nici nu stii cat de mult imi pare rau pentru Jake,insa nu stiu daca se mai poate face ceva!"I-am spus incercan sa o linistesc si sa ma linistesc.
Aceasta ma aproba ramand in tacere.
Atunci am observat-o,o stea se inalta pe cerul mov.Noaptea se apropia cu pasii repezi.

Re: Vraja in Amurg - Rosalie Vivienne Alden - 23 Oct 2010

Ma uitam din nou la Alice. Da,intr-adevar ,durerea mea era mare,dar nu o puteam judeca pe Alice,chiar nu aveam de ce,sunt sigura ca daca ea ar fi putut si ar fi stiut,ar fi evitat ca Jake sa moara. Nu conteaza ca e un Devorator,e unul bun!,am chicotit la acest gand.
O scanteie se observa pe cer,iar eu mi-am dat instantaneu seama ca e un mesaj de la Jake care semnifica ca facusem ceea ce trebuia. In scrisoarea aceea imi spusese sa nu continui acest razboi,iar acum ca si-a dat seama ca il voi asculta,si -a exprimat multumirea in felul in care stia si putea el cel mai bine de acum de unde era el.
Scanteia aceea se transforma intr-o mica steluta,iar mie o lacrima imi curse lin pe obraz.

Acum cerul se umplu de stele luminand peste chipurile noastre.Lacul oglindea luna ce scanteia in magia noptii.Un vant ingenunchea firele de iarba.
Dintr-o data tristetea mi se transforma in fericire si stiam ca totul era din simplu fapt ca Jake veghea acum asupra noastra,

"Hei gata hai sa nu mai fim triste Jake nu si-ar fi dorit asta!"

Cand auzi de Jake isi sterse repede lacrimile afisand un zambet larg.
Stiam cat de mult il iubea pe Jake si cat de mult si-ar fi dorit sa fie in viata.Atunci am avut o sclipire si inima incepu sa imi bata de emotie.

"Hei daca nu a trecut dincolo si a ramas aici!"Am spus mai mult pentru mine.Aceasta ma privi intrebatoare deoarece nu intelegea la ce ma refeream.

Lacrimile nu erau bune mai de nimic ... Te descarcai,dar apoi ce faceai? O luai de la inceput? Da. Exact asta faceam. Dar acum nu,acum zambeam,zambeam din adancul sufletului. Alice tocmai ma facuse sa afisez pe fata un nou zambet care de mult il credeam mort. Stiam ca Jake nu va mai veni,stiam ca trebuie sa o iau de la capat si asa si aveam sa o fac. Revenindu-mi din visare ma uitam la Alice:eram nedumerita ..Oare ce vroia sa spuna prin acest lucru? Oare era ceva la ce ma gandeam si eu? Oare chiar era asa? Incercand sa scap de indoieli m-am uitat la Alice si am intrebat-o:
-Alice,ce vrei sa spui cu asta?...
Privirea mea era acum confuza.

Inima imi tresarea de emotii simteam cum parca a-si fi facut cea mai mare descoperire.Eram atat de emotionata incat nu stiam cu sa i-o spun lui Rose ca sa nu tipe de fericire si sa gandeasca la rece aceasta posibilitate.

"Stii cand ne ducem in fata portii putem alege daca dorim sa trecem mai departe sau sa refuzam si sa ne intoarce,intradevar sub o forma nu tocmai placuta,insa puteam sa ne intoarcem!"Aceata inca ma privea uimita si tot nu intelegea ce doream sa ii zic.

"Rose gandeste-te!Daca Jake acum este in castel!Daca este o fantoma!"Am zis zambind din tot sufletul.Aceata inlemni privindu-ma socata de ceea ce ii spuneam.

Ascultasem cu mare atentie si foarte mult interes,dar apoi i-am spus:
-Nu,Alice...Sunt sigura ca nu a facut el asta. El a preferat sa ramana in sufletul meu si sa isi exprime parerile lui despre ceea ce fac eu mereu de sus prin semne,prin diferite semne. Uneori imi trimite ceva sau ma impiedica sa fac ceva daca este ceva rau. El a ajuns acolo ..Printre ingeri..

Ochii mei erau umeziti din nou...Apoi am imbratisat-o pe Alice bucurandu-ma ca este alaturi de mine si ma sprijina.