Darkmark RPG Forum
Exact ca o stea !?! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Coliba Paznicului Vanatului (https://www.darkmark.ro/f-coliba-paznicului-vanatului)
+---- Thread: Exact ca o stea !?! (/t-exact-ca-o-stea)

Pages: 1 2 3 4

Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 10 Oct 2010

Trecut...prezent...sau vitor...nu este relevant...totul isi schimba forma dupa cum bate vantul...sau dupa cum se misca apa....
Ranile...sunt doar mici gauri lasate de un pumnal fierbinte asezat asupra unei plagi deschise...chiar daca se vor vindeca mereu vor fi cicatrizate pe trupul sau sufletul nostru...

Am fost nevoit sa vad cum cineva moare in proprile-mi brate sfarsitnd ultimele sale clipe alaturi de mine privindu-ma...viata...moarte...speranta...iubire...toate se invart intr-o axa bine stabilita...dar mereu sunt asezate intr-o ordine diferita pentru toti...

Dar am invatat...sa nu cred in unele lucruri pe care nu le am...apropiindu-ma de propria mea inima...voi vedea unica stralucire care imi da speranta,putere,incredere sa depasesc orice treapta de colos pusa in calea mea....

Chiar de sunt ocupat...mereu am stiut sa imi zic dimineata in bolul cu apa...privindu-mi relexia...da azi sunt mai puternic...azi voi deveni si mai puternic...iar maine voi fi de neinvins....

Dar inima e o chestie ce pulseaza aducand in interiorul corpului mereu senzati noi...si isi doreste mereu cea ce nu are...cu o aroganta de neimaginat...dar singura ei calmare este atunci cand inchizi ochii si iti spui ca esti pregatit pentru ce urmeaza....

-A trecut ceva vreme...cam 6-7 ani...de cand au murit...am spus trist de pe marginea prapastiei...
-A fost greu...dar acum e si mai greu ca stiu cine a facut-o...
-Nu inteleg...eu de ce am scapat...totul a parut ca un plan bine pus la punct...
-Cu timpul am invatat ca razbunarea....
-Razbunarea nu este decat o simpla....o simpla chestie care te face 3 secunde sa te simti bine iar apoi iti umple viata de regrete...
-Cineva mi-a spus...atunci cand te razbuni dovedesti cat de lasi esti..

M-am ridicat in picioare pe marginea prapastiei ....gandindu-ma....la acele vremuri...la acele momente...privind spre cer...

-Dar acum am un nou rol de jucat...
-O noua zi de jucat....care incepe la fel ca toate....

Re: Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 10 Oct 2010

"Jalnica chemare ce strabate umbrele, se lupta cu ele, niciodata nu te intreaba de ce ci doar cum .... Cum vrei sa suferi ? Cum vrei sa mori ? Cum vrei sa vezi lucrurile ? Intrebari cunoscute nu-i asa ?"
L-am privit in ochi, vazandu-i frustrarea creata de adevarul pe care tocmai in spusesem.Dar acum eram prea absorbita ca sa ma opresc aici.
"Stii..... Viata are o muzica.Tu faci coregrafia."
Am mai stat acolo cateva minute, privindu-l, iar apoi am intervenit iar :
"Stii fiecare zi incepe cu acelasi soare, dar alti oameni, aceasi luna, dar alte vise.Orice vei face va fi nesemnificativ, dar este important sa-l faci, fiindca doar asa poti cunoaste diamantele ce se ascund sub panza de paianjez tesuta de mii de ani de paianjenii din fundul prapastiei."
Acum, ca ma eliberasem de niste cuvinte ce timp de ani de zile se depozitasera in sertare diferite pe inima mea, acum, puteam sa-i zambesc, desi ma durea si sa-i spun ca si eu am vazut prapastia si probabil aveam sa cad in ea, strigand dupa ajutor, vocea mea clara oglindindu-se in egoul sufletului meu si fiind prin intr-o ultima clipa de jale, de catre o mana puternica.

Vorbele nu fac decat sa se astearna ca un pansament...peste cea ce vrei sa acoperi...atunci cand esti ranit...dar dupa un timp cad singure cand nu mai se pot tine de rana...
-Nu...nu stiu ...viata uneori curge prea repede pentru intelesul meu...

Uneori simt ca A plouat patru ani, unsprezece luni ºi douã zile in viata mea...acea a fost perioade în care picaturile cadeau numai peste mine, ºi toatã lumea îºi îmbrãca hainele de sãrbãtoare ºi lua un aer de superioritate si de departare fata de mine pentru a sãrbãtori înseninarea, însã foarte curând m-am obiºnuirã sã nu mai vadã în aceste pauze decât semnele unei nemiloase singuratati...

Dar timpul mi-a asternut frunze in fata mea care mi-au vorbit mai bine decat orice intelept...si mi-au marturisit secretele timpului si a nemuriri....Memoria inimii ce eliminã rãul ºi amplificã binele ºi datoritã acestui truc pot îndura greutãþile trecutului...mai grele sau mai usoare....

Dar tot ele mi-au marturisit ca orice nu se poate uita ...va fi pastrat undeva in amintirile inchise in partea intunecata a sufletului orcarei persoane....

Re: Exact ca o stea !?! - Rosalie Vivienne Alden - 10 Oct 2010

Ascultam cu atentie cuvintele lui Cryss, nu voiam sa pierd sirul povestii desi credeam ca asta mi se intampla.
Am vrut sa ii spun ceva de incurajare lui Slin,dar nu stiam ce. I-am spus doar atat:
-Totul va fi bine!..
Apoi nestiind ce sa mai spun,ce sa mai fac-ma simteam depasita de situatie.
Sabri venise pana la mine,se aseza pe umarul meu...Of,nu putea sa stea fara mine...Dar nu am certat-o,ci am mangaiat-o..Aceasta bufnita avea ceva special,era o alta micuta parte din mine pe care eu o iubeam.
Acum voiam sa ma plimb singura,oricum nu mai intelegeam nimic.Asa ca am spus:
-Eu trebuie sa plec! Noapte buna! Si am luat-o incet catre Hogwarts...

Nu imi venea sa cred.... Stiam despre ce vorbea Slin, insa acum altceva imi atrase atentia si anume o silueta ce acum cateva momente ma sprijinise, fusese ca o bucata din mine fara de care nu eram sigura ca as fi putut continua drumul spre Marele Necunoscut.
"Rose.... Rose.. Nu pleca... Te implor !", rosteam eu vorbele parca mai mult pentru mine, caci silueta nu parea sa se abata din drum.
"De ce-mi faci asta ? De ce ?"
Simteam cum parul umed mi se lipea de fata, dar nu ploua, eram doar eu, aparent singura, lasata in urma.
Apoi dintr-o data ceva ma schimbase, caci silueta se oprise,parca prinse de o mana imaginara. Stiam ce se intamplase. Eu fusesem...
Speram ca agonia mea o oprise...
Acum ii dadeam dreptate :
"Speranta moare ultima."

Re: Exact ca o stea !?! - Rosalie Vivienne Alden - 10 Oct 2010

-Cryss,da ,nu plec! Dar voiam sa plec fiindca deja nu mai stiam despre ce vorbeati,situatia ma depasise. Amintirile ma napadesc. Si mai imi e si frig.

Dar voi mai sta. Acum Cryss reusise sa ma convinga sa mai raman. Poate doream sa plec ,dar subconstientul meu imi spuse se raman,

Nu puteam sa imi las prietenii cei mai buni aici,spunandu-le doar un ,,Noapte buna!,, rece.

Apoi o lacrima se prelinse pe obrazul meu. Imi era clar cine imi sunt adevaratii prieteni,imi era clar cine imi este aproape.

Inca priveam spre cer...in timp ce Cryss si Rose avura acea discutie...apoi m-am intors brusc....

-Imi pare rau...nu cred ca era necesar sa stiti asta...am spus zambind...fortat...

-Cred ca ar trebui sa ne distram putin pentru a uita de cele zise...

Era greu sa admit lucrul ca vreau sa uit...stiam ca voi uita doar ...doar cand va fi momentul...

-Crezi ca ar fi fost bine sa pleci i-am spus Rosaliei cu un zambet mare...apoi am dat un raspuns fulger
-Iti raspunde eu...Nu ar fi fost bine...Avem nevoie sa ne simtim bine astazi si asta o sa si facem...

"Ai dreptate...Prea multe sentimente triste pentru un loc atat de mic precum acesta.Mult prea multe...Chiar daca unii le ascundem cu maiestrie.",ziceam aceste vorbe referindu-ma numai si numai la mine.
Am mai stat cateva secunde in impas, cautandu-mi cuvintele ce mi se lipeau de buze inainte de a reusi sa le rostesc, insa in cele din urma castigasem lupta cu propria-mi fiinta si rostisem, parca sub clar de luna, desi soarele domina Marea albastra de cuvinte.

"Slin,inainte de a ne simti bine vreau sa-ti spun un lucra pe care i l-am zis si lui Rose...
Elibereaza-l pe cel pe care-l iubesti!
A murit pentru ca sufletul sau isi indeplinise menirea, trupul facuse ceea ce trebuie sa faca, traise ceea ce ar fi trebuit sa traiasca, iar apoi a fost liber sa plece. "
In sfarsit simteam ca mi se luase o piatra de pe suflet...
Apoi m-am intors multumita catre Rose.
"De acum vorbim numai pe intelesul tau.Promit ! "
Si astfel i-am imbratisat pe amandoi...

Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 11 Oct 2010

-Cred ca totul va fi frumos daca as elibera multe lucruri...

M-am dat in spate catre apoi am fugit catre prapastie ...ajuns in fata prapastie am zambit catre fete...iar apoi am tras aer in piept strigand...

-Acum voi elibera totul....si va fi bine...

Cu aceste ultime cuvinte m-am lasat pe spate in marele prin care trebuia sa trec...nu trecura decat doua trei secunde...iar apoi nu mai eram cu picioarele pe malul de pamant ce il numeam prapastie...acum picam in gol...

Am inchis ochii fericit spunand ...

-Pentru a putea elibera pe cineva va trebui sa ma eliberez si pe mn...

Picam in gol ...totul era atat de linistit...un sunet asurzitor se auzi ...iar apoi am simtit cum m-am oprit pe ceva fin si cunoscut...ce avea miros de trandafiri...cineva care se intoarse exact atunci cand trebuia...

Wiki ma prinse din aer ...acum eram pe spatele sau cu ochii inchisi ...eram renascut....eram un nou suflet....

Wiki zbura acum pe deasupra fetelor...

Re: Exact ca o stea !?! - Rosalie Vivienne Alden - 11 Oct 2010

Ma uitam la Cryss si la Slin,ma simteam linistita alaturi de ei.
Cand ai prietenii aproape mereu te simti atotputernic.
Le zambeam amandurora.
Apoi i-am spus lui Cryys oftand:
-Nu e vorba ca nu ati vorbit pe intelesul meu..Doar ca ..eu ,eu sunt suparata pentru cele intamplate cu Jake si nu stiu daca imi pot ridica moralul cu ceva. Si nici nu stiam despre cine vorbea Slin. Am oftat din nou.

Imi era atat de frig.. Am reusit sa rostesc doar un ,,brrr,, puternic ,dar in acelasi timp soptit.
Oare tremuram de frig sau tremuram la gandul ca sunt primele zile de cand sunt fara...el? Primele zile de cand se ridica in ceruri...
Ma uitam in sus si stiam ca ma priveste.
Am soptit :
-Te iubesc!. Apoi un nor lua forma unei inimioare.
Eram atat de emotionata,stiam ca ma ascultase si stiam ca acesta este raspunsul lui ..tacut.
Si el ma iubea.