![]() |
Prieteni - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Sala Armurilor (https://www.darkmark.ro/f-sala-armurilor) +--- Thread: Prieteni (/t-prieteni) |
Re: Prieteni - Bell Evans - 11 Oct 2010 "-Nu crezi ca asa si trebuie?" intreba Bell, zambind. "-Poate ca da" raspunse Slin, surprins de raspuns. Cercetasa se indrepta spre o armura ce ii captase atentia. "-Unde te duci?" o intreba Slin. Arata usor spre armura, in timp ce se indrepta cu pasi grabiti spre ea. "-E din bronz?!" chicoti Bell, atingand'o. "-Poate e din aur" isi dadu Slin cu parerea. "-Cine ar face o armura din aur?!" pufni cercetasa.. Re: Prieteni - Oliver C.S. Queen - 11 Oct 2010 -Goblini...am spus eu razad... -De ce nu...am zis prompt... -Goblini sunt inebuniti de aur... Langa pedestalul armuri se afla o sabie ce sclipea datorita lumini... -Crezi ca face parte din armura...am intrebat-o pe Bell Re: Prieteni - Bell Evans - 11 Oct 2010 Cercetasa delibera pentru cateva clipe. "-Cred ca da.." spuse ea, privind mai atenta sabia. "-Dar, nu e cine stie ce" chicoti Slin. "-De ce spui asta?" se revolta Bell. "-Nu e nici pe departe apropiata macar de sabia lui Godric Cercetas" raspunse astropuful cu mandrie. "-Asta asa e..dar modelul e uimitor" murmura fata. "-Chiar ti se pare?!" intreba Slin, uitandu'se mai atent. "-Uite ce model interesant..si complicat..cu atatea safire" sopti cercetasa, atrasa de frumusetea sabiei.. Re: Prieteni - Oliver C.S. Queen - 11 Oct 2010 -Da ...frumoasa dar urasc lucrurile astea... -Sunt facute doar pentru a face rau in mare parte... Eram putin arogant ce nu imi statea in fire... Am tras aer in piept si am spus... -Imi pare rau Bell am fost cam necioplit...nu stiu ceva e ciudat cu mine zilele astea nu prea ma mai inteleg... -Te rog sa ma scuzi..am spus cu foarte mari regrete in voce... Re: Prieteni - Bell Evans - 12 Oct 2010 Bell zambi. "-E in regula..se mai intampla" spuse ea, cu glasul vioi. "-Nu cred ca ti s'a intamplat si tie" chicoti Slin. "-Am si eu momentele mele.." raspunse cercetasa, razand. Se aseza pe piedestalul unei armuri si isi lasa capul pe brate. "-La ce te gandesti?!" o intreba Slin, venind langa ea. "-La ultima mea vizita aici.." sopti Bell, visatoare. "-Si ce ai facut cand ai venit ultima data aici?!" chicoti astropuful. "-Nimic care sa merite povestit" raspunse Bell, usor distanta. "-Haide, pari prea visatoare" o presa Slin. "-Pai, am venit cu un prieten foarte bun, si cu sora mea, Rose" incepu Bell. "-Ai o sora?!" intreba Slin, socat. "-Dap..geamana, nu stiai?!" raspunse cercetasa, indiferenta. "-Nu..doar o sora ai?" chicoti Slin. "-Si un frate..dar mai mic..Nate" spuse cercetasa, zambind.. Re: Prieteni - Oliver C.S. Queen - 12 Oct 2010 -Frumos ...frumos sa ai o familie mare...am spus zambind... -Dar de ce esti asa de trista.... -Eu cred ca nu este chiar un nimic....ma gadeam ca este ceva foarte serios ...dupa reactia ei... -Daca esti pregatita sunt aici... -Poate te pot ajuta...am spus atingand-o usor pe umar.... -Alaturi de prieteni...poti trece usor peste orice....i-am spus zambindu-i calduros... Re: Prieteni - Bell Evans - 13 Oct 2010 Bell ofta incetisor, dupa care spuse cu o voce mica. "-Imi este dor de casa..de vacante..de tot..Rose nu mai e aceeasi, nu mai petrece timp cu mine". Slin o privi pret de cateva secunde. "-Dar e sora ta, ce Dumnezeu?! De ce nu vorbeste cu tine?!" intreba el, socat. "-Nu, stai..intelegi gresit..nu ca nu vorbeste cu mine..doar ca ma evita" replica cercetasa, cu ochii in lacrimi. "-Ai facut ceva rau?" spuse Slin, cu o urma de regret in glas. "-Nu, din cate stiu eu..dar poate e ceva trecator..in fond, e sora mea, nu?" murmura Bell, ridicandu'se. "-Da..dar nu e normal sa se comporte asa" murmura astropuful, privind'o atent. "-Stiu..dar..nu pot sa fac nimic..doar sa ma gandesc la trecut si la ce frumoase erau timpurile de atunci" raspunse cercetasa, cu un zambet trist.. Re: Prieteni - Oliver C.S. Queen - 13 Oct 2010 Hmm...ma simteam destul de gol...auzind vorbele ei ...si simtind tristetea pe care o arunca asupra celui ce asculta acele vorbe ca un val al unui dementor ce se apropia de tine pentru ati da o ""sarutare"" de somn usro... -Bell ...am facut o pauza scurta...pentru a trage aer in piept... -Poate doar ca trece si ea printr-o perioada mai dificila...am spus ganditor... -Cineva trebuie sa faca primul pas pentru a vorbi...am spus zambitor... -Daca nu va hotarati voi...ma voi hotara eu...i-am spus fericit cuprinzand-o de brat.. Re: Prieteni - Bell Evans - 13 Oct 2010 Fata isi ridica ochii plini de lacrimi catre chipul baiatului. Stia ca nimeni nu o poate ajuta, dar ii era recunoscatoare totusi. "-Iti multumesc ca iti faci griji pentru mine" sopti ea, cu un oftat. Slin o privi cu blandete si zambi. "-Rose va vorbi curand cu tine..tot ce trebuie sa faci e sa ai rabdare.." spuse el, calm. "-Dap..probabil isi va reveni curand" replica Bell, cu privirile ratacite. "-Speranta ultima moare" chicoti astropuful. "-Asa este..hai sa ma cautam niste armuri" propuse cercetasa, usor inveselita. Se ridica, si incepu sa mearga alaturi de Slin in linistea profunda a coifurilor de metal. "-Uite aia..pare foarte interesanta" spuse baiatul, indicand o statuie fumurie. "-Pare..afumata" chicoti cercetasa. "-Probabil a fost cuprinsa de flacari" isi dadu Slin cu parerea. "-Dap, uita'te la an..e din timpul razboiului" replica Bell, cu mandrie.. Re: Prieteni - Oliver C.S. Queen - 13 Oct 2010 Cand am azuti cuvantul razboi ma luase un sentiment de tristete profunda...m-am oprit in loc de parca cineva ma agatase de picioare... "Ganduri" -Razboi...ce...ce...ce crud... -De ce am mostenit aceasta ura...pe care o aruncam astfel in lume prin lupta...si moarte... Nu gadeam decat la dispretul pe care acel razboi la cauzat familiei mele...si pierderea pe care eu o vazusem cu proprii ochii... -Da probabil ca este din acea vreme...castelul a fost folosit ca fortareata in cateva batali... -Sau poate este una din armura unui fondator...cine stie...poate chiar a lui Godirc...am incercat sa imi alung gandul de la trecut... |