Darkmark RPG Forum
Prezicere cu Lesin - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Aripa Spitalului (https://www.darkmark.ro/f-aripa-spitalului)
+--- Thread: Prezicere cu Lesin (/t-prezicere-cu-lesin)

Pages: 1 2 3 4

Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 16 Oct 2010

Atipisem pe acel scaun...
-Aaa....da...cine e...ce a fost...m-am trezit bulversat....
-Rose...esti bine...
-Cum te simti...cred ca leacul te-a facut bine...
Ma bucuram ca leacul acelui auror fuctionase...chiar daca trebuia sa imi tin cuvantul acum...nu imi pasa inca important era ca Rose era bine ...
-Intindete ...trebuie sa te odihnesti...e important...o sa stau aici...
-Intindete acum...o sa iti fie mai bine...am spus ajutand-o sa se intinda
-Totusi am o intrebare...
-Dar ce ai vazut ...ce sa intamplat...

Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 17 Oct 2010

-Slin,termina ,nu mai spune acest lucru! Esti important pentru mine,pentru Cryss,pentru toti colegii nostri si prietenii care ti i-ai facut aici! Si ba chiar si pentru profesori deoarece esti un elev foarte constiincios.Asa ca taci!,am spus eu la modul cel mai serios posibil...
Si apropo,nu minti,te vad ca nu esti bine! Du-te odiheste-te,te rog,ai fost destul aproape de mine,acum ar mai teebui sa ai grija putin si de tine...
In timp ce ma uitam la Slin ma prinse o vionovatie,consideram ca din cauza mea el e atat de obosit,de epuizat..
Am inchis ochii fiindca din nou m-a cuprins o ameteala puternica...

Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 17 Oct 2010

-Hei calm...nu am vrut sa intelegi gresit...nu ca nu as fi important...
-Probabil ca sunt...am spus cu o urma de ironie...
-Cred ca ar fi bine sa nu ne gandim la asta....
-Sanatatea ta e importanta...
-Stai linistita am spus ca nu am nimic...sunt foarte bine...
Ma tot plimbam prin camera cautand o flacara...
-Aguamenti ...catre un vas...
-Imi era sete ....m-am adresat Rosaliei

-Ok,nu e nimic!

Ma uitam la Slin care intr-adevar parea obosit,lipsit de viata si nu dorea sa ma asculte sa se duca sa se odihneasca. Ma simteam vinovata,din cauza mea se afla el acum aici.
Probabil,de fapt cu siguranta ar fi preferat sa sa stea la el in camera linistit ,insa eu acum ii dadea batai de cap.
Ce puteam sa fac? Era incapatanat. Intr-un fel ma si bucuram ca nu am ramas singura in aripa spitalului. Mie nu-mi plac aceste locuri...
Acum inca as fi preferat sa mai fi fost in Padurea Interzisa,locul de unde tocmai venisem aici.

-Pai asta e ideea...Nu vazusem nimic...De aceea am ramas asa...Tin minte doar ca tu iti doreai sa vezi ceva,eu am incercat sa te ajut..Dar atat...nimic mai mult! Am oftat nemultumita.

Incercam din rasputeri sa imi amintesc daca vazusem ceva atunci dar nici o sansa,se pare ca nu mai tineam minte nimic! Parca cineva mi-ar fi sters memoria complet,ceea ce e cam complicat la mine sa-mi faca cineva acest lucru...

Apoi m-am uitat dezamagita la Slin si am spus:
-Hei,esti obosit,nu e necesar sa stai cu mine!Du-te si odihneste-te...

Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 17 Oct 2010

M-am ridicat de pe scaun....
-Hmm..nu te mai gandi...odihnestete...ai nevoie...
-Cat despre mine...nu sunt obosit...doar ingandurat...
Era evident ca minteam...doamne picioarele abia mai imi sustineau corpul de cat de obosite erau...mainile imi erau inclestate iar ochii rosi faceau tot sa para evident...dar ascundeam asta evitand ca cineva sa imi intalneasca privirea...
-O sa stau aici pana vei fi mai bine...ai nevoie...si asa nu cred ca ma cauta cineva ....nu sunt prea important...am spus zambind

Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 18 Oct 2010

Hmm...era ciudat imi revenisem complet de la briza care venea pe fereastra din camera spitalului...
-Rose...cred ca....
-Nu conteaza...
-Cum te mai simti...mai te doare fruntea
Doream sa evit subiectul care ne intriga pe ambi la fel de tare...

Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 19 Oct 2010

Acum aveam sa aflu ceva nou probabil cat de curand. Nu stiam ce,dar presupuneam ca va fi de bine. Apoi am zis:
-Nu,e ok!...Zambeam,intr-adevar ma simteam mai bine. Acum consideram ca pot face ceva...ca pot sa incerc din nou sa citesc viitorul. Am inchis ochii incet si m-am concentrat putin pe ceea ce aveam de gand sa aflu,dar degeaba,nu vedeam nimic,ba chiar dimpotriva,ma simteam mai rau si ametisem din nou. Am cazut din nou pe spate,desi stateam in pat,parca ceva m-a lovit in cap si am cazut,ceva foarte puternic.
Incepeam sa ma ingrijorez . Ma simteam de parca cineva mi-a sters tot..din mine. Nu mai puteam pe moment sa citesc viitorul..si cine stie cat timp va dura asta..
M-am uitat cam ametita si incurcata la Slin...

Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 20 Oct 2010

Priveam pe fereastra soarele acare se pregatea sa apuna..dar cu coada ochiului ma uitam catre Rose...
-Nu te mai stradui...pentru cateva ore blestemul e inca activ...
-Nu vei putea sa mai prezici vitorul pana nu trece efectul..
-Mai rau iti faci singura...
Totul parea foarte relaxant dar eram foarte incordat...

Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 20 Oct 2010

-Da,probabil ca asa si e.
Dandu-mi seama abia apoi ca spuse cuvantul "Blestem" m-am uitat la el pe furis si l-am intrebat :
-Slin,stai putin...Cum adica blestem? Ce blestem...?
Ma uitam nedumerita si putin speriata la el,asteptam un raspuns . Ce putea oare sa imi zica?El stia mai multe decat mine? Despre ce blestem putea sa vorbeasca?Cum adica,..cineva ma blestemase?...
Acum eram intr-adevar intrigata . Asteptam sa imi raspunda. Vazand ca nu ma baga in seama am repetat oftand:
-Slin...Spune...