![]() |
Nu plange sub clar de luna - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Nu plange sub clar de luna (/t-nu-plange-sub-clar-de-luna) Pages:
1
2
|
Re: Nu plange sub clar de luna - Bella Emily Rose - 21 Oct 2010 " - Da si asta datorita tie . Iti multumesc foarte mult . Mi'ai fost de mare ajutor . " Fata ma privi senin , iar intre timp ii inflori un zambet in coltul gurii . " - La ce te gandesti ? " am intrebat'o eu , sperand sa nu fiu din nou prea indiscreta . " - Ma gandeam la cate lucruri minunate se gasesc in acest castel . Oglinda lui Erised este unul dintre ele . " " - Mda. Intr'adevar ai dreptate . Trebuie sa recunosc ca imi lipsesc vremurile trecute , cand eram eleva ca si tine . Tu cum te descurci in anul III ? " Re: Nu plange sub clar de luna - Ema Snow - 21 Oct 2010 - E bine! am zambit. Si foarte interesant! m-am incruntat. Mereu se intampla ceva aici... Ceva magic... Am zambit de cat de incurcat suna totul. M-am uitat la Bella si am presupus, judecand dupa privirea ei, ca ii era mult mai dor de acele vremuri decat lasase sa se vada. Tragand aer in piept cu putere, dar expirand incet, m-am apopiat de Oglinda. Am inchis ochii inainte sa ma pozitionez in fata ei si am mangaiat suprafata rece. "Arata-mi ce trebuie... Te rog..." m-am gandit. Mi-am deschis incet ochii. Pentru o secunda, o pereche de ochi verzi ma privi cu un fel de teama, o neliniste. Mi-a luat ceva timp sa realizez ca erau ochii mei. Privind restul incaperii oglindit, am zambit vesela cand toti prietenii mei de acasa aparura, unul cate unul. Re: Nu plange sub clar de luna - Bella Emily Rose - 25 Oct 2010 Ii priveam cu blandete chipul fetei de la Ochi-de-Soim . Radia de fericire , privind suprafata oglinzii . Stiam , probabil mai bine ca oricine , ca nu era bine sa te hranesti cu vise dar era atat de placut sa stai acolo si sa'i revezi pe cei dragi , facandu'ti cu mana si privindu'te senin , ca si cum totul ar fi ca inainte . Am stat acolo cateva minute bune , fara sa zic un cuvant . Nu vroiam sa o deranjez pe Ema , dar apoi m'am apropiat de ea si mi'am asezat bratele in jurul umerilor sai . " - Acum te simti mai implinita ? " am intrebat eu cu o voce calda , sperand sa nu o fi deranjat . Re: Nu plange sub clar de luna - Ema Snow - 26 Oct 2010 - Da! am raspuns zambareata. Dar tu? M-am intors sa o privesc pe Bella. Realizasem cumva ca ea stie perfect despre ce e vorba in Oglinda. Probabil stia si pericolele reprezentate de aceasta. Am oftat usor. Si eu le stiam. Nu am cautat niciodata Oglinda, dar pana acum drumurile s-au intersectat. Era oare doar o coincidenta? Am privit lumina blanda si argintie din spatele ferestrei. Cateodata, simteam ca trebuie sa zbor. O, haide! E tarziu si tu ar trebui sa fi in pat, Ema! Am ignorat ultimele ganduri si i-am zambit Bellei. Re: Nu plange sub clar de luna - Bella Emily Rose - 26 Oct 2010 Am ramas pe ganduri . Stiam ca Ema astepta un raspuns , dar parca nu vroiam sa dau drumul viselor . Eram strans legata de ele . Amintirile au inceput sa se deruleze din nou in mintea mea , facandu'ma sa simt fiori de gheata in tot corpul . Totul parea atat de real , dar cand mi'am intors privirea in alta parte , imaginea din oglinda se pierduse . Visul meu luase sfarsit . " - Nu chiar . As putea sta ore intregi , privind suprafata oglinzii , fara sa ma plictisesc . " am raspuns eu intr'un final. Fata de la Ochi-de-Soim ma privi , apoi chicoti putin . Ma gandeam ca as putea sa'i fac o propunere . " - Hai sa facem si altceva , daca tot nu avem somn . " am zis eu , zambind . Re: Nu plange sub clar de luna - Ema Snow - 28 Oct 2010 "- Perfect de acord!" am zambit. "Dar ce? ... Bella, nu te supara, ma intrebam... Ma intrebam cum a fost pentru tine aici, in perioada studiilor." Speram ca nu deveneam prea "personala". M-am rezemat usor de perete si m-am lasat sa alunec in jos, pana cand am putut sta pe podeaua rece si prafuita. Lumina lunii mi se reflecta pe picioare si ma simteam ciudat privindu-le, pielea devenind prea palida. Ma gandeam ca daca as fi colet in lumina, as parea bolnava. Am ignorat oricum gandul si i-am acordat atentie Bellei cand aceasta se pregati sa-mi spuna. Re: Nu plange sub clar de luna - Bella Emily Rose - 28 Oct 2010 " - Pai . cred ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si inca regret ca m'am maturizat . Imi este dor de vremurile cand ieseam noaptea din castel , plimbandu'ma pe malul lacului sau vizitand Padurea Interzisa . Era placut sa merg in Camera Necesitatii si sa stau o noapte intreaga vorbind cu Ashlyn sau cu Isabella , si uneori imi placea sa merg si in camera asta . Aici ma regaseam pe mine . Cea adevarata . " Am privit'o pe Ema care parea concentrata la spusele mele . " - Sper ca nu te'am plictisit prea tare . " am adaugat eu apoi . Re: Nu plange sub clar de luna - Ema Snow - 28 Oct 2010 " - Sa ma plictisesti?" am intrebat uimita. "Ai ghinion, nici vorba! Fiecare poveste este extraordinara pentru cel ce o spune. Daca asta e adevarat, povestea devine captivanta pentru toti! Pot sa-ti garantez asta! Am testat-o acum ceva vreme, cand sora mea imi povestea cum e la Hogwarts. Imi spunea banalitati, ajungand chiar sa descrie eseurile pe care le facea la orele de Istorie ale Magiei. Si totusi, era atat de captivata in timp ce vorbea, incat devenea fascinant sa asculti. " Am zambit amintindu-mi. Era uimitor cand eu si Dawn vorbeam despre scoala. Deviam total, dar aproape deloc. Ciudatenie... o ciudatenie de care nu ma pot desparti. |