Darkmark RPG Forum
Halloween Party - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale)
+---- Thread: Halloween Party (/t-halloween-party)

Pages: 1 2 3 4

Re: Halloween Party - Ashley Richards - 27 Oct 2010

[b] Ma trezisem de dimineata,zambind.Era Halloweenul in acea zi.Halloweenul insemna si o petrecere super de Halloween.Eram foarte entuziasmata.Abia asteptam...Era deja ora 12am si eu inca nu-mi gasisem costumul.M-am panicat.
"Oh,Doamne.!Unde palaria mea mi-e costumul ala?",imi spusem eu panicata.
"Firar...Trebuie sa-l gasesc !"
Am inceput sa caut peste tot,pot spune ca am intors totul cu susu'n jos...Dar nu aveam timp sa am grija altor lucruri pe care le daramam,trebuia neaparat sa-mi gasesc costumul.
"Ar fi mai bine sa-l gasesc,altfel...Yeeeessss !!!! L-am gasit ! Pfiuh.!"imi spusem eu.
Si in acel moment am simtit ca mi s-a luat o piatra de pe inima.
Repede m-am machiat,mi-am pus costumul si am plecat.
Am ajuns in Sala mare si prima mea reactie a fost :
"WOW !"
"Rose a facut o treaba grozava,nu?"imi spuse Ashlyn.
"Daa.!"
Si chiar era grozav.Adica dovlecii aceia atarnand de tavan,si mancarea aceea multa..Ce sa mai spun?Era ssuupeerr.
M-am dus spre Rose si i-am spus:
"Hey Rose.Suuupeerr petrecere.Ai facut o treaba grozava!"
"Multumesc,Ashley!"imi raspunse ea,zambindu-mi.
Se vedea ca era foarte mandra de muca ei.Ceea ce era si drept.
Iar acum,nu-mi ramane altceva de facut,decat sa ma Distreeeeezz.!Smile
PS.Acesta e costumul meu [Image: 6018B.jpg]

Re: Halloween Party - Scarlett Soul - 27 Oct 2010

"Buna Jess !", i-am raspuns eu in locul lui Rose, insa nu-mi pasa ce avea sa creada lumea, caci astazi venisem sa petrec, chiar daca poate aveam sa fiu putin speriata de "Noaptea Mortiilor Vii" sau Halloween.
M-am mai uitat o data in jur si totul parea ca si pictat, prea din povesti, insa adoram acel loc, pentru intimitatea si fiorii pe care mi dadea, fiind luminat numai cu lumanari.
Acum paseam cu incredere, tinandu-mi rochia neagra, relativ scurta, prinsa usor cu o panglica de obtimism, ce imi unduia frumos talia, apoi dand drumul trupului sa respira, caci imbracamintea mea prezenta prietenie, iubire si deschiderea spre absolut.

"Hey Rose !", i-am soptit eu fetei in timp ce treceam pe langa ea.
"Buna Cryss !", ma remarca si ea , imbratisandu-ma.
Acum m-ai aveam nevoie de osingura persoana, insa nu eram sigura ca avea sa vina, dar speram ...
"Sper ...", i-am soptit eu lui Rose, dandu-i de inteles ceea ce gandeam, iar apoi mi-am dus degetele subtiri la gura, facand-o sa inteleaga ca nu trebuia nici macar sa se gandeasca la persoana de la care vroiam sa apara.
"Bun ! O sa pun lacat la gura ...", imi raspunse ea hotarata.
"Ohh, Slava Domnului !", i-am spus eu chicotind.
Iar apoi ceva ma izbi, facandu-ma sa rad, dar era un sentiment atat de placut, caci imi cunosteam verisoara... :

"Wow Ash .... cat esti de sexy in noaptea asta ! ", i-am spus eu amuzandu-ma de chipu-i multumit care-mi raspunse.

OOC :Iar acum ..... va prezint costumatia mea :

[Image: rs33.jpg]

Re: Halloween Party - Desiree Rose Goth - 27 Oct 2010

Nu mi se parea tocmai inspirat ca sa se dea o petrecere de Halloween dimineata; seara, dupa ce s-a lasat amurgul peste colinele muntilor din imprejurimi, ar fi fost un moment perfect.
Dar in fond era Halloween-ul,Noaptea Mortilor Vii, sarbatorit numai o data pe an.Si nu vroiam sa ratez nicio petrecere din aceasta zi.
In Marea Sala era o atmosfera perfecta, in ton cu Halloween-ul.Lumanari delicate pluteau in aer, sub tavanul ce descria un cer mohorat, ploios, de toamna.
Oarecum plictisita, am inceput sa ma joc cu tivul rochiei mele lungi, albe ,din satin.Am dat sa umblu in buzunar- cu mana cu care nu tineam masca- dupa un pachet de tigari Incuiate, dar mi-am dat brusc seama ca rochia mea nu avea buzunare.Si probabil ca pachetul meu de tigari era sus.
M-am blestemat in gand ca nu am observat acest detaliu marunt, dar esential.Sefa de Casa a Cercetasilor cu siguranta ma va intreba daca aveam tigari la mine- iar eu...pauza.
Frustrata, m-am uitat in jur si am vazut o persoana venind spre mine.

~Costumul:
Rochie + Masca

Re: Halloween Party - Oliver C.S. Queen - 27 Oct 2010

Hmm....trecuse ceva vreme...aveam nevoie de un eveniment...de un alt eveniment...m-am trezit dimineata...am aruncat cateva priviri spre soare...care si el abia se intrezarea printre munti din apropiere...
-A venit timpul...am spus amuzat...
M-am ridicat din pat iar poi dupa ce m-am spalat pe fata...am intrat iar in dormitor deschizand locul unde imi tineam hainele...
-Sa vedem ce avem....
Am scos doua costume destul de monotone dar foarte dragi mie...
-Alb...sau negru....am zis catre Wiki...care imi incuviinta din cap catre costumul alb..
-Alb sa fie...m-am pregatit incet pentru a nu omite nici un detaliu....
-Se pare ca sunt gata...trandafirul...si caseta...cine stie poate....voi gasi pe cineva...dispus sa imparta seara cu mine...
-Era sa uit...masca ...am spus razand...
Iar apoi am iesit pe usa dormitorului baietilor...privind fetele din camera de zi cum erau imbracate care mai de care mai frumos.......
-Buna ...sunteti minunate ...am spus trecand in fuga pe langa ele...
Zburand catre camera unde avea sa se tina petrecerea....
-Sper ....sper sa fie o seara frumoasa...
Imi spuneam atunci cand coboram treptele catre camera balului...

OCC:ca idee...costumul e ca cel din avatar...

Re: Halloween Party - Rosalie Vivienne Alden - 27 Oct 2010

Ma uitam in jurul meu,majoritatea prietenilor erau deja aici,dar probabil ca vor mai sosi multi,sau cel putin asa speram . I-am zambit lui Cryss complice,apoi m-am uitat la Jess,Ash,Ashl si Ev si le-am zambit si lor. Am observat-o pe Desiree care purta si ea o rochie splendida. M-am uitat in jur,acum totul parea asemanat ,apropiat cu perfectiunea.
M-am uitat la intrarea in Marea Sala si observam ca tot mai multi isi faceau cate o intrare gratioasa.
Am zarit-o pe Soph care era o vampirita foarte reusita,bine ma rog,costumatia ei.
Isi facu prezenta si Slin,apoi m-am dus incet sa le urez bun venit si lui Desiree,Soph si Slin.
"Buna,Sper sa va distrati si sa va placa petrecerea!"
Am zambit multumita...

Re: Halloween Party - Katya Sokorov - 27 Oct 2010

"Salut." mormai Sophie, pe jumatate treaza, intrand in sala in care se tinea petrecerea de Halloween. Isi indesase costumul pe ea de cand se trezise - acum cateva momente, mai exact. Casca larg, incercand sa isi aranjeze mai bine blugii, intinznadu-si mainile si aripile, care se deschisera. Se ridica usor in aer, intre timp ce fata lua bagheta si o invartea.

"Va plac ? Mi-am transfigurat o parte din spate in spate si aripi ... si aripile - la naiba - funcvtioneaza !"

Chicoti usor, atingand podeaua cu varful pantofilor. Isi stranse cu grija aripile. Machiajul nu ii facea fata prea diferita de cum era in mod normal. Sophie deja fiind vampir, costumatia numai o traditionaliza, facand-o sa arate cum arata un avmpir in mintea multor oameni.

Inspira larg, incercand sa nu se dezechilibreze pe pantofii cu toc - nu era obisnuita, incalta doar adidasi in general - privind cu atentie cei care se aflau acolo. Saluta iar, incercand sa gaseasca un loc sa se aseze jos.

Costumatie :
[Image: vampire-3.jpg]
Decat ca are un top, gen, pur si simplu un fel de ... top scurt. Adica, cat sa ii acopere pieptul, si are si bucati de material rupt, parca si-ar fi rupt bluza si ar fi ramas acolo ceva gen zimtat. Si materialul folosit la top are culorile negru si rosu.
[Image: rose_shoes.jpg]
Si astia-s pantofii.
Si fața :
[Image: vampirepic.jpg]

Re: Halloween Party - Desiree Rose Goth - 27 Oct 2010

Bineinteles, imediat ce am vazut-o pe Sophie costumata in vampirita- arata destul de ciudat avand in vedere ca ea era deja un vampir- am mers sa o salut.Sau, ma rog, am mers sa o complimentez in stilul meu diabolic.
"-Sophie, nu ar fi trebuit sa vii cu pantofi cu toc", am punctat eu agasata."In aproximativ 20 de secunde vei cadea in nas si cu siguranta nu o sa-ti placa."
Cu certitudine nu purtase de prea multe ori pantofi cu toc- ma intrebam de ce fetele din ziua de azi preferau tenisii si adidasii.
Sophie casca scurt si isi trecu involuntar mana printre suvitele de par.Parea somnoroasa...dar cine nu era somnoros la ora asta?
Inainte ca fata sa raspunda, mi-am amintit de ceva esential.Si in fond nu mai rezistam sa nu intreb.
"-Soph, ai vazut-o pe Bell pe aici?Sau macar ai la tine un pachet de tigari?Marlboro, de preferat."
I-am adresat un zambet scurt in timp ce-i asteptam raspunsul.

Re: Halloween Party - Oliver C.S. Queen - 27 Oct 2010

Si uite-ma in fata sali balului...am zarit persoane foarte cunoscute...toti erau care mai de care mai amuzanti...draguti...si uni inspaimantatori...
-Buna fetelor...ati ajuns de mult aici....
-Cred ca mi-a luat ceva vreme...sa ma pregatesc...am spus eu ironic...
Hmm....zane...vampiri...chiar frumos...o lume si mai magica...
-Si unde va sunt parteneri...am spus catre fetele ce erau stranse in fata sali(Ev,Ash,Cryss,Rose,jess...)
-Balul trebuie sa inceapa...

Re: Halloween Party - Rosalie Vivienne Alden - 27 Oct 2010

Ma uitam la Slin si i-am raspuns razand:
-Pai numai Ashlyn are partener,dar se pare ca se face asteptat!
Verisoara mea Ash,se uita putin la mine pe furis,probabil abia astepta sa vina Asht.
Apoi le-am privit pe Cryss si Ev apoi pe Ashl si am spus cu un zambet malefic pe buze:
-Pai..Vampirita are ceva de facut acum!
Am luat-o usor pe tocuri inapoi la locul profesorilor,unde dadusem micul start al petrecerii dar abia acum urma cel oficial. Mi-am dus bagheta in dreptul gatului si am inceput sa vorbesc ca si prin microfon:
"Din acest moment consider ca petrecerea a inceput!
Se auzira chicote si aprobari in sala,asa ca am zambit multumita.
Am privit din nou pe furis cateva costume care mi se pareau interesante apoi m-am intors langa cei cu care vorbisem cu cateva minute mai devreme.

Re: Halloween Party - Scarlett Soul - 28 Oct 2010

"Woooo hooooo", am soptit eu cuprinsa de val si de ritmul muzicii .
"Deci sa inceapa petrecerea !", am repetat eu vorbele lui Rose.
"Dansezi .... ?", ma intreba cineva.
"Desigur !", i-am raspuns eu amabila, acceptand contopirea trupurilor intr-un dans stabilit de muzica.
Si asa incepu un mirific fals, chiar elegant, neavand nimic de a face cu ceva straniu, cu toate ca era Halloween.
'Deci da.... sper sa fie bine ', m-am gandit eu, dupa valsul pe care-l avusesem.
Acum ma indreptam spre masa, observand-o pe Soph si chicotind la ideea exceptionala pe care-o avusese, totul parand apropae real.
"Excelent !", am murmurat eu, felicitandu-i costumul.