Darkmark RPG Forum
Complexe~ - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Complexe~ (/t-complexe)

Pages: 1 2 3

Re: Complexe~ - Bell Evans - 14 Nov 2010

asa spuneam si eu la inceput adica, aveam impresia ca nu le voi suporta, si ca ma vor deranja mereu..dar nu e asa..acum depinde si de sensibilitatea ochilor..chestia e ca lentilele sunt foarte moi, daca folosesti niste picaturi care contin acid boric si au rol in hidratare si curatare..adica, daca pui lacrimile alea artificiale de 2-3 ori pe zi, uiti ca porti lentile..eu prima noapte am avut emotii sa nu mi le scot sau ceva de genul..si a doua zi dimineata chiar am scos una din greseala dar am pus'o inapoi..toata treaba cu lentilele astea e sa mentii o igiena stricta..de exemplu, cand le dai jos trebuie sa te speli pe maini si sa nu ramana scame sau alte impuritati pe degete..iar recipientul cu solutie unde se tin lentilele trebuie golit dupa fiecare utilizare..si trebuie sa ai grija sa nu pui mana la ochi, si sa inchizi ochii cand faci baie..nu inoti cu lentilele..poti sa le pierzi si in rest, ai doar avantaje..eu nu stiu ce m'as face fara ele acum Finna

Re: Complexe~ - Jade A. Crawford - 14 Nov 2010

Mersi de sfaturi :-s
Poate la 14 ani imi pun si eu ca mai devreme nu am voie -.-'
Aveam un coleg care venise intr-o zi cu lentilele la scoala si s-a frecat din greseala la ochi si cauta disperat prin calsa lentila Nu cred ca a mai gasit-o

Re: Complexe~ - Crysella Blythe - 11 Dec 2010

Eu aveam o gramade complexe acum cativa ani, avand in vedere ca pe corpul meu sunt tot felul de cicatrici, semne si o ditai operatie. Dar mi-a trecut. Se pare ca tot mesajul ala promovat de media, cu "simte-te bine in pielea ta", e intemeiat. Mi-am dat seama ca n-am motive de stres, doar n-am un picior mai lung decat celalalt, imi creste par ca la urs, am o acnee monstruoasa (mai mult de 3 cosuri in acelasi timp n-am avut niciodata pe fata, si nici in alta parte), sunt hidrocefala sau mai stiu eu ce prostie.

Pot sa spun insa ca n-am o dantura perfecta (abuz de cafea si tigari), am niste unghii ale degetelor mari de la maini destul de ciudate, port ochelari sau lentile (momentan am o perioada de purtat ochelari, nu de alta dar lentilele nu sunt asa de sanatoase daca le porti zi de zi... iar eu le-am purtat 2 ani), hmmm, si am picioarele in forma de X. Asta-i viata

Ca tot vorbeati de lentile: eu am tot purtat lentile si o sa mai port (cred ca in ianuarie imi iau din nou... daca am fonduri suficiente), insa nu am folosit niciodata picaturi de ochi. Si nu am simtit nici cea mai mica jena, nici macar prima data. Insa nu e o senzatie prea placuta sa stai in fum sau sa treci pe langa un gratar d-ala mare si nesimtit cand le porti.

Re: Complexe~ - Bell Evans - 11 Dec 2010

^ Nici eu nu imi pun de 2-3 ori pe zi picaturi, Crysella..asa e recomandat, mai ales daca folosesti calculatorul ore intregi, sau stai in fum, in fata aparatului de aer conditionat bla bla..dar cateodata, chiar ma incomodeaza lentilele mai ales cand bate vantul ma scoate din minti..si cand e fum e cam stresant..dar lacrimile alea artificiale chiar ajuta Wink

Re: Complexe~ - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010

Eu ma consider grasa . Poate e un complex , pentru ca altii spun ca nu sunt , dar pur si simplu , asa ma simt .

Re: Complexe~ - Mellisa Harper - 11 Dec 2010

Uneori, multa lume imi spune ca sunt grasa, dar eu chiar nu ma consider, chiar daca am 55 de kg, si e considerat mult, nu conteaqza kilogramele cum conteaza centimetrii. Si nu am chiar atat de multi in plus uneori, nu prea imi place parul meu, fiindca in ziua in care il spal, este mai gras decat de obicei si sta cum vrea el, nu cum vreau eu...

Re: Complexe~ - Dianne D. McLarren - 11 Dec 2010

Daca mai zice cineva ca e grasa(pana in 100...ca daca ai 100 de kg atunci chiar esti gras)...jur ca am impusc!Adica pe bune...eu as da orice sa fiu un pic mai grasuta si mai scunda (ptr. cei ce nu stiu am 1.70 m si 55 de kg)iar despre par...am cel mai nasol par din lume...are FOARTE mult volum...din cauza ca e ondulat se umfla...si daca il indrep urla fetele la mine ca lor le place parul meu "big" (...ma refer la Aylee care atunci cand m-am dus la scoala cu parul drept a inceput sa-mi tina o predica de jumate de ora despre cat de fain e parul meu umflat)

Si eu ma consider grasa cateodata
am 52 de kilograme acum..si 1.73..toata lumea imi spune ca sunt cat un batz dar eu nu ma vad asa..

Re: Complexe~ - Dianne D. McLarren - 11 Dec 2010

Pe bune,Bell??Ai 53 de kg si te consideri grasa???

Pai, cateodata da si am 52
gen, nu am burta sau mai stiu eu ce
dar am impresia ca as putea arata mai bine..cred ca problema mea e lipsa de incredere in mine..dar nuj ce sa zic..