Darkmark RPG Forum
Încã o elevã la Hogwarts. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross)
+--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4)
+--- Thread: Încã o elevã la Hogwarts. (/t-%C3%AEnc%C3%A3-o-elev%C3%A3-la-hogwarts)

Pages: 1 2 3

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Buffy Halliwell - 30 Nov 2010

Nu-mi venea sa cred ca aflasem atat de repede si de usor ce se ascundea in privirile a 2 din cele 3 fete. Insa acum stiam cu certitudine ca aveam sa fim prietene candva.
- "Ia uimeste-ma Shana. care e povestea ta?" am intrebat pe acelasi ton irascibil.
- "Nu inteleg ce anume vrei sa-ti spun" imi zice ea nedumerita.
- "Hhhmm, toate 3 aveti priviri diferite fata de restul elevilor Hogwarts. In privirea Laurei se ascunde pierderea prietenului si a surorii sale, in privirea lui Ellie se ascunde moartea tatalui sau; in a ta ce se ascunde? Stiu, stiu Laura si Ellie inca mai ascund ceva in privirile lor, insa ma intriga si privirea ta" am spus serioasa
Fetele pareau sa ma antipatizeze tot mai mult. Desi stiau ca aveam dreptate, probabil ca le deranja atitudinea mea si tonul pe care l-am folosit. Sau poate le enerva doar faptul ca ma bagam in viata lor, probabil ar fi preferat sa nu discute cele mai dureroase lucruri din viata lor cu o persoana total necunoscuta si oarecum enervanta.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 30 Nov 2010

Dupa cum venise, tot asa de repede si trecuse, si daca la inceput se simtise datoare sa povesteasca, acum simtea ca daca ar mai spune un cuvant ar izbucni in plans. Se hotari deci sa priveasca pe geam incercand in acelasi timp sa fie atenta la ce se vorbea in jurul ei, insa curand deveni absenta, incepand sa viseze cu ochii deschisi in timp ce-si rotea bagheta in mana.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Laura Allwen - 30 Nov 2010

Am vãzut-o pe Ellie întristându-se. Întelegeam ce simþea. ªtiam cum este sã-þi pierzi oameni dragi. Am tras o gurã mare de aer ºi m-am apropiat de ea.
"Ããã..uite,ºtiu cum te simþi." i-am spus.
Aceasta se întoarse , mutându-ºi privirea la mine.
"Pãi , da. ªtiu cã nu se vede , dar ºi eu sufãr în adâncul inimii.Te înteleg.ªtiu ce simþi."
Ellie îsi sprijini capul în palme ºi se uitã în jos.
"Bine,scuze. Nu mai vorbesc despre asta." am promis zâmbind.
Le-am privit,apoi, pe celelalte douã fete din tren : Buffy ºi Shana. Apoi am oftat.
"În ce an sunteþi?" le-am întrebat eu.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Buffy Halliwell - 30 Nov 2010

- "Eu sunt in anul 2, voi sunteti in anul 1, ceea ce-mi aminteste: mai mult entuziasm fetelor, incepeti o noua etapa a vietii, una palpitanta, fascinanta. Ce e cu dispozitia asta negativa la voi?" am spus hotarata. Le lasasem suficient sa fie triste. Era timpul sa se inveselasca.
- "Care are curaj sa incerce bomboane cu toate gusturile? E timpul sa experimentati" am spus mai vesela, servindu-le cu bomboane, si servindu-ma la randul meu.
- "Yago, nu mai privi asa ostil pisicile. Ce te-am invatat eu? Sa fii cuminte si sa nu ataci alte animale" i-am spus cainelui meu.
- "Inca mai muncesc la antrenamentul lui. cel putin acum nu-mi mai smulge bratul in incercarea de a alerga dupa vreun motan. Sper ca la anul sa-l pot lasa fara zgarda." le-am spus fetelor in semn de scuza pt, ca maraia la Oswald

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Shana Eve Maximilienne - 30 Nov 2010

• Shana, imediat dupa ce o conduse pe tanara viperina in compartimentul ei, iesi dupa ce vazu alte 2 vrand sa intre. Ea avea treaba , nu statea de copilarii . Tipa aceea parea genul de persoana care intra in vorba cu toti, si se bucura de orice . In fond, nici nu o cunostea si deja o critica. Trebuia oarecum sa se autocontroleze cand venea vorba de asa ceva. Reveni dupa scurt timp in compartiment si le vazu pe cele 3 vorbind.
    - Buna .. imi pare rau ca am disparut asa... si dupa ce spuse acestea se aseza undeva jos pentru ca nu sta in picioare. Si fara prea multe alte cuvinte incepu sa se uite la cerul ce se vedea pe geam . Era cam apusul si aproape ca ii aducea aminte de vremurile cand era nostalgica.
[/i]

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Buffy Halliwell - 01 Dec 2010

In momentul in care a revenit Shana in compartiment, mi-a aruncat o privire dispretuitoare. Mi-era clar ca o deranja felul meu vesel de a fi.
- "Ce-ar fi sa-ti dispara si privirea dispretuitoare la adresa mea, la fel de repede pe cat ai disparut tu din compartiment" am sugerat pe un ton ostil. Incepeam sa-mi amintesc de ce nu era hotarat Jobenul Magic daca sa ma trimita la Cercetasi sau Viperini.
- "Nu-mi amintesc sa-ti fi dat pana acum vreun motiv sa ma dispretuiesti. Daca iti place sa-ti plangi de mila si sa-ti atragi asupra ta compatimirea altora, afla ca toti avem probleme si amintiri dureroase, si totusi nu ne complacem in tristete si dispret. Mai degraba noi, muritorii de rand, gasim si motive cat de mici de bucurie, pentru a ne face viata, daca nu frumoasa, macar demna de trait." am continuat pe acelasi ton.
Parea a fi timpul sa-i spuna cineva adevarul in fata, si puteam foarte bine sa fiu eu, din moment ce deja ma dispretuia.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 03 Dec 2010

Ura cand cineva se certa in preajma ei, asa ca s-a ridicat si chemandu-l pe Pheonix dupa ea a iesit din compartiment fara niciun cuvant.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Shana Eve Maximilienne - 04 Dec 2010

• Erm .. what?
    Despre ce tot vorbea cercetasa acolo ? Aproape ca nu o intelegea. Se uita la ea fara sa zica nimic si fara sa exprime ceva pe chip . Ii parea incredibil de caraghioasa luandu-se asa de lume? Cine dispretuia pe cine? Nu prea o intelegea, dar ramase uitandu-se ciudat la ea.
    - Despre ce tot vorbesti ? Nu te inteleg ... ii spuse privind-o uimita . Chiar nu avea nevoie de cearta in acel moment.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Laura Allwen - 04 Dec 2010

Am ridicat ambele sprâncene. Buffy mã surprinse total cu comportamentul ei. Adicã într-un fel ciudat. Mi se pãrea cã trebuia sortatã mai degrabã la Viperini. Aºa gândea ºi ea,probabil.
"Uite, mai bine e sã nu ne certãm. Adicã , abia am ajuns la Hogwarts ºi mã gandeam cã nu vreau sã incep cu o ceartã.Sau mã rog , sã asist la una." am spus dându-mi ochii peste cap.
Pãrea un comportament copilãros.
"Revin imediat" am continuat.
M-am ridicat ºi am luat de le doamna-cu-dulciuri câteva Broscuþe De Ciocolatã. Le-am pus într-o pungã ºi m-am întors în compartiment.
L-am luat pe Drew de pe jos ºi l-am pus lângã mine,pe banca din piele roºiaticã. L-am mângâiat pe creºtetul capului , ºi m-am scuturat. Ce nepoliticos din partea mea .
"Vreþi?" le-am întrebat pe fetele care încã mai erau în compartiment.
Am arãtat punga plinã cu ciocolatã.

Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Buffy Halliwell - 04 Dec 2010

Mai rau n-aveam cum sa incep, dar stiam ca chiar si asa, candva Shana si Laura aveau sa-mi fie prietene. Trebuia doar sa-mi amintesc sa am rabdare.
- "Imi are rau Shana." am spus intinzand mana catre ea. "Imi cer scuze pentru ce-am zis, si pentru tonul folosit. Privirea de care ziceam, chiar o ai, insa presupun ca am exagerat si n-ar fi trebuit sa te atac." am spus pe un ton calm, acceptand apoi o Broscuta de Ciocolata.
Speram sa fi incheiat conflictul, caci in general nu-mi place sa-i supar pe altii.