![]() |
Cadouri de Craciun:) - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Cadouri de Craciun:) (/t-cadouri-de-craciun) |
Re: Cadouri de Craciun:) - Bell Evans - 02 Dec 2010 ^Lol, si noi facem tot asa numai ca am tras azi biletelele..si trebuie sa luam respectivului pacat ca toti au spus cine cui ia..s'a dus tot farmecul Al, nici mie nu imi convine..si e si baiat Re: Cadouri de Craciun:) - Jade A. Crawford - 02 Dec 2010 Si noi facem exact acelasi lucru Jess Quote:si mai vreau un lucru dar nu stiu daca il voi primi de craciun Cred ca stiu la ce te referi si se aplica si la mine Desi, in horoscopul meu din Popcorn de luna asta scria la flirt: "Suferintele tare din dragoste s-au terminat. Luna asta te simti mai sexy ca oricand si atragi multi admiratori. Asculta-ti inima si nu ai ce sa faci gresit" speram sa fie asa Re: Cadouri de Craciun:) - Isabella River - 02 Dec 2010 Hmm.. Ce vreau eu de Craciun.. nu voi primi. Dar primesc de ziua mea. Pai.. un telefon nou [dar nu voiam asta pana cand a zis mama ca vrea sa imi ia O___O =)))))]. Dar nu vreau mare lucru. Am tot ce imi trebuie. :-j Stiu ca mama imi va lua haine, ca mna, e impisibil sa nu o faca [=)))] si deja s-a dat de gol ca mi-a luat un lantisor si o bratara de aur [noi doua semanam.. nu prea putem tine secrete una fata de alta ]. Iar tata.. ei bine.. mi-a promis ca imi ia volumele III si IV din "Academia Vampirilor". Eu i-am luat mamei un lantisor de argint cu un pandantiv in forma de inima, care suuuperb. [voiam si eu sa imi iau, dar am renuntat [-x =))))] Iar tatei i-am comandat de la Avon un set cu gel de dus and so on. Ar mai ramane un pui mic [aka Matt].. Doar ca el nu vrea sa imi spuna ce vrea. Si Adriana. Deja ma face curioasa cu "Am cadoul de Craciun pentru tine. :>" Dar nu imi spune ce. Aflu eu. Si trebuie sa ma gandesc la un cadou pentru ea. Trebuie sa fac cumva sa il primeasca. nu ma intereseaza. I-l trimit la Bucuresti si il vede cand vine la vara.. tot ii iau ceva. Cam asta ar fi.. :- ?? Dar ce imi doresc eu defapt este sa petrec un Craciun cu cei mai buni prieteni si familia. [desi doua persoane vor lipsi.. exista telefon.. ] Re: Cadouri de Craciun:) - Alice Morris - 02 Dec 2010 ^^Jade, nu ma refeream la nimic legat de probleme sentimentale ma refeream ca mi'ar placea sa'mi petrec Craciunul, si ziua mea de nastere, care e pe 28 decembrie alaturi de Bell Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 02 Dec 2010 Cred ca cel mai frumos cadou de Craciun ar fi sa il petrec alaturi de persoanele dragi . Chiar daca nu vom putea fi impreuna , ma voi gandi la ei si ii voi purta in suflet . Sincer . ma bucur ca anul asta voi merge cu colegii la profesori si apoi voi dormi acasa la cineva . Va fi o atmosfera perfecta . Si de Revelion . si mai bine ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Isabella River - 02 Dec 2010 Waa, bells, mergem si anul asta de Craciun la diriga, nu? Anul trecut a fost super. Si la sanius. "8B'ul e pe deaaaal!!" Anul asta vin la sanuis. [-x Nu pot sa uit cate faze au fost anul trecut de Craciun la diriga. Lolu cum dormea si bea vin.. Bianca cu paharul in sutien.. 8-> Dirigu' care ne-a pus un film cu Mr. Bean.. popcorn peste tot.. seminte.. si vin. Si Simo. Mai stii? =)) Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 02 Dec 2010 Cum as putea sa uit ? Dar nu stiu de ce . Asa cum ti'am spus si pe mess , am senzatia ca de data asta va fi diferit . Imi doresc sa am parte de un Craciun .. plin de magie :> Re: Cadouri de Craciun:) - Layla Wong - 02 Dec 2010 Deja ma gandesc ce sa iau la altii Si ce as vrea eu...pai...hmmm...vreau chestia asta de fiecare data de Craciuna si inca nu am primit'o: ~ Aparat foto din ala profesionist Sper la "iubirea mea" de mult timp si inca nu am primit Dar daca nu se poate asta atunci sunt si mai multumita cu cadourile oferite din suflet Alea sunt mai importante decat orice aparat :-j Re: Cadouri de Craciun:) - Jessica F. Jersey - 02 Dec 2010 Layla Wong Wrote:~ Aparat foto din ala profesionist Si eu as vrea aparatt din ala 8-> Dar faza e ca nu cred ca sunt destul de in stare sa il am doar pentru mine ![]() Si plus ca o mai am pe sormea care mi l-ar lua :-@ Naspa sa ai o sora mai mare :-w Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 03 Dec 2010 Si eu visez la un aparat din ala . Al meu are doar 8 megapixeli . :-< |