![]() |
Vin Sarbatorile - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon) +--- Thread: Vin Sarbatorile (/t-vin-sarbatorile) |
Re: Vin Sarbatorile - Rosalie Vivienne Alden - 18 Dec 2010 Ma uitam la Jade,era atat de entuziasmata de aceasta plimbare,de sosirea Craciunului. Era clar,spiritul sarbatorilor de iarna ne-au acaparat pe toti. "Ce fericita pari..",i-am spus eu lui Jade chicotind. "Asa si sunt..",mi-a raspuns sincer fata. Am chicotit cand am observat cadourile pe care le-a luat. Eu nu m-am hotarat inca ce voi lua de la Weasley Bing-Bong. Am intrebat-o pe Jade ce imi sugereaza iar ea mi-a aratat razand putin ceea ce a luat. Dupa lupte seculare m-am hotarat sa iau niste artificii si niste maruntisuri pe langa. Speram doar ca toate cadourile pe care le-am ales pana acum sa le placa tuturor. Jade spera cam acelasi lucru,cel putin asa banuiam... Craciunul se apropia atat de mult...Iar zapada de afara se asternea deja pe o mantie lunga si imaculata. Re: Vin Sarbatorile - Jade A. Crawford - 18 Dec 2010 Dupa ce ne-am luat tot ce credeam de cuviinta pentru prieteni, am cumparat cate ceva de la Lorzii Mierii, ne-am asezat pe o banca si am inceput sa mancam. Ninsoarea nu incetase si totul devenise alb, imaculat, ca de basm. Eram fericita ca eram aici cu Rose, una din prietenele pe care nici nu ma gandisem vreodata ca le-as putea avea. Agitatia domina Aleea Diagon, toata lumea cutreiera incoace si incolo in cautarea cadourilor. -Stii, pana una alta, Craciunul nu e doar despre cadouri... I-am zis lui Rose utiandu-ma la un fulg alb care aterizase pe ciocolata mea. Re: Vin Sarbatorile - Rosalie Vivienne Alden - 18 Dec 2010 "Da,Jade,ai mare dreptate! Craciunul semnifica bucuria pe care o are cineva cand este alaturi de cei dragi,de familie,de prieteni... Si pana la urma are legatura si cu cadourile.. de fapt fericirea de a darui un cadou cuiva!" Am observat fulgul de nea care tocmai se pozitionase pe ciocolata lui Jade. "Hei,se pare ca iubesti iarna!",i-am spus eu lui Jade chicotind. ~Bineinteles~raspunse ea foarte sincer... Mi-a cazut o bucatica de ciocolata pe jos,iar fulgii de nea se asezau acum agale pe ea... Iarna isi facea tot mai mult loc in lumea noastra. Ma gandeam cum ar fi acum lumea Incuiatilor.. Probabil ca o voi intreba pe Jade daca va dori sa ne indreptam spre lumea lor...Doar ca va trebui sa avem foarte multa grija... Re: Vin Sarbatorile - Jade A. Crawford - 19 Dec 2010 -Poate ar trebui sa dam o raita si prin lumea Incuiatilor. Mi-e dor de orasul meu natal. Am spous zambind si uitandu-ma in gol. Rosalie ramase profund uimita, uitandu-se la mine: -Parca mi-ai citit gandurile! spuse ea inmarmurita. -Mda....iernile erau cele mai frumoase perioade cand eram inca in lumea Incuiatilor. Mereu era o atmosfera inedita de care uneori imi e foarte dor. Re: Vin Sarbatorile - Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010 "Mie imi spui?",am rostit eu zambind. De fiecare data cand imi aduc aminte de lumea Incuiatilor imi apare un zambet sincer pe fata,privirea mi se insenineaza. Multi spun ca Incuiatii sunt doar niste alte persoane care nu ar merita nici o atentie,insa eu am crescut un timp printre Incuati si viata lor mi se pare minunata din multe puncte de vedere. Avem noi si cateva puncte in comun.. Ca de exepmplu,scoala... Desi nu aveam aceleasi materii,nici pe departe,tot scoala se numea... "Da,Jade,ar fi foarte frumos sa mergem la Incuiati!" Imi era atat de dor de o iarna petrecuta acolo. Imi aduc aminte de prietenii mei Incuiati,de cand nu mai fusesem acolo...imi era dor de tot ce tinea de aceea lume...Care intr-un fel tot magica era.. Re: Vin Sarbatorile - Jade A. Crawford - 23 Dec 2010 Deodata am vazut niste copiii care impodobeau un brad imens, abi aadus de niste uriasi din Padurea Interzisa. Bradul arata magnific, si cu fiecare glob sau beteala devenea mai stralucitor, mai falnic. Am zambit privind cum toata lumea se bucura de magia sarbatorilor. -Vrei sa-i ajutam si noi? am intrebat-o pe Rose. -Sigur! raspunse aceasta zambind. Ne-am apropiat de copiii si le-am cerut permisiunea sa contribuim si noi la aranjarea bradului. Am laut steluta aurie si stralucitoare, pozitionand-o in varful bradului, pe cea mai inalta creanga. Rose punea cate un glob printre crengile dese si parfumate. -Miroase a Craciun, nu ti se pare? am intrebat-o eu pe Rose. -Ba da. Mi-am lasat pungile cu cadouri pe banca de langa noi si am laut un bulgare de zapada mototlindu-l intre maini. -Ce ai de gand sa faci? Ma intreba Rosalie nedumerita. Dar fara sa-i dau un raspuns i-am aruncat bulgarele de zapada moale direct in fata. Re: Vin Sarbatorile - Rosalie Vivienne Alden - 24 Dec 2010 Eram atat de nedumerita incat nu am avut ocazia sa reactionez pe moment. Ciudat,fiindca stateam bine cu reflexiile. Dar mereu este un inceput in toate,chiar si in a pierde ceva. Chiar si putina distragere de atentie...iti poate cauza multe daune. Hmm,sa ma gandesc...Cum ar fi un bulgare imens de zapada care zbura spre mine. Am avut noroc ca era moale ca de nu...as fi fost rosie mai ceva ca un rac. "ehh...Lasa ca ti-o coc eu!" Jade nici macar nu era atenta la mine,dar in urmatorul moment un bulgare de zapada zbura dupa care , mai apoi si ateriza pe fata ei. Ooops,oare cum avea sa reactioneze? Apoi m-am intors catre acei copii care se uitau la noi stupefiati. Mda,cu siguranta se mirau cum putem sa ne asemanam atat de bine cu doi copilasi? Re: Vin Sarbatorile - Jade A. Crawford - 24 Dec 2010 Incepusem sa radme in hohote la vederea fetelor copiilor: -Ce, nu avem voie sa ne jucam? I-am intrebat cu un zambet dulce. Apoi am luat un alt bulgare si l-am aruncat in directia Rosaliei, dar de data aceasta bulgarele trecu milimetric pe langa ea. -Ah, te-am ratat!! Am spus parand suparata. -Ce mai dam in mintea copiilor, nu-i asa? Am intrebat-o eu amuzata. Deaodata imi pieri zambetul de pe fata, uitandu-ma in directia bancii si observand ca pungile noastre cu cadouri disparusera. Re: Vin Sarbatorile - Rosalie Vivienne Alden - 27 Dec 2010 Am ras si eu si am spus: "Mda,pai asta e spiritul Craciunului,draga. Sa fim ca si copii aceia dragalasi care se bucura de iarna,de fiecare bulgare de zapada,de cadouri si..." M-am oprit brusc din rasete si chicoteli fiindca am observat-o pe Jade care parea ingrozita de ceva anume. Nu se mai misca. "Jade...Ce e? ce s-a intamplat? Minune?" Dar degeaba,fata nici nu se sinchisi sa ma bage in seama. Dar pana la urma a reusit sa arate cu degetul in directia bancii unde noi ne-am aflat acum cateva minute. "Aaaa....cum e posibil asa ceva?!",am reusit eu sa strig alarmata. Adica cum? Numai ce fusesem la cumparaturi...si acum...! Re: Vin Sarbatorile - Jade A. Crawford - 28 Dec 2010 M-am intors cu spatele si am observat ca copiii care adineauri impodobeau bradul din mijlocul Aleei Diagon disperusera si ei. -Afurisiti mici. Nu stiam daca sa ma amuz sau sa ma sperii. Unde puteam sa dam de niste copiii cu o gramada de pungi de cadouri in imensitatea Aleei. Rosalie incepu sa rada. -Hai sa ii cautam. Spuse ea uitandu-se la fata mea nervoasa. -Bine... Am inceput sa ne uitam imprejur, cand, dupa usa de la Lorzii Mierii se observau cateva capete curioase uitandu-se la noi, iar mai apoi disparand observandu-ne privirea. |