![]() |
~Christmas Party~ - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale) +---- Thread: ~Christmas Party~ (/t-christmas-party) |
Re: ~Christmas Party~ - Kennya Allen - 23 Dec 2010 “Ugh. Urasc Craciunul.” Kennya se trezi zguduita de prietena ei. Deschise ochii pe jumatate uitadu-se urat la fata care o deranjase. Scoase bagheta de sub perna gata sa se razbune, cand aceasta isi lua paltonul si iesi grabita pe usa. Se opri cateva secunde mentionand Kennyei sa se imbrace cum ar trebui si ca se vor intalni in Marea Sala intr-o ora jumate. Kennya injura cu naduf. Nu era tocmai o persoana care sa se bucure de spiritul Craciunului. Si cu atat mai putin de petrecerile date cu aceasta ocazie. Mai injura o data si se ridica din pat. Nu-i venea sa creada ca pierduse pariul si acum era obligata sa-si petreaca timpul in Marea Sala. Avea lucruri mult mai importante de facut. Deschise sifonierul fara tragere de inima, amintindu-si vorbele prietenei ei. Kennya era ultima persoana care sa se intereseze de moda si cu atat mai putin sa-si petreaca jumatate de zi in fata oglinzii ca sa se aranjeze pentru o petrecere care a doua zi avea sa ia sfarsit. Se uita cateva secunde printre haine si intinse mana catre roba ei obisnuita. Isi dadu ochii peste cap si puse mana pe altceva. Cel putin Kennya merita efortul de a fi complimentata pentru ca nu purta hainele de zi cu zi. Se incalta repede si iesi pe usa, spre Hogwarts. Ce putea sa mearga rau? Avea sa se puna ca o fata cuminte intr-un colt si sa astepte sa se termine totul. Cel putin asta era planul. Intra in Marea Sala si traversa incaperea cat mai incognito cu mainile in buzunare, indreptandu-se spre cel mai intunecat colt. Cu putin noroc putea sa scape pana la sfarsit fara sa fie vazuta. Re: ~Christmas Party~ - Isabella River - 23 Dec 2010 Isabella se invarti putin pe loc si se uita in jur. I se paru ca vede o silueta intunecata, dar atat de cunoscuta. Zambi in sinea ei si isi spune ca era tipic prietenei sale sa fie asa. Aprecia asta la ea.. era mereu ceva mai diferita si mai deosebita de ceilalti. Fara sa spuna nimic se retrase cat mai usor posibil si reusi ca plecarea ei s aramana neobservata. Se indrepta spre ea si o privi zambind si parca zari si pe chipul ei un suras, iar asta o facu pe Isabella sa fie foarte multumita. Fara sa spuna nimic, pentru ca ele se intelegeau si fara cuvinte, Isa se propti langa Kennya si privira amandoua drept inainte la multimea de elevi si profesori din Marea Sala.. Re: ~Christmas Party~ - Jessica F. Jersey - 23 Dec 2010 M-am trezit devreme,deoarece in acea zi avea sa fie Balul de Craciun. Am stat timp de o jumatate de ora pe balcon , privind cerul albastru. Urmarea evolutia soarelui,numarand razele rosiatice ce se distingeau din spatele norilor. Cand in sfarsit se facu lumina,am intrat in camera si mi-am trezit colega de camera. O veste neasteptata a fost sa aflu ca nu putea merge,din cauza unei dureri ingrozitoare de masele. Imi parea rau pentru ea,a asteptat Balul acesta la fel de mult cum am facut-o eu. Putin trista,mi-am scos rochia violet-deschis din dulap,m-am incaltat cu pantofii negri si m-am privit in oglinda. Colega de camera se apropie de mine si imi aseza pe cap o coronita argintie. "Arati ca o printesa!" spuse ea. Am facut o pirueta. Iubeam sa fiu in centrul atentiei. "Acum am plecat. Chiar imi pare rau ca nu poti veni.." "O,stai linistita! Distreaza-te si pentru mine!" continua ea. Am imbratisat-o calduros , iar apoi i-am facut din mana. Ma indreptam spre Marea Sala,zambind,avand grija la rochia mea lunga sa nu se agate atunci cand coboram scarile. Re: ~Christmas Party~ - Jade A. Crawford - 23 Dec 2010 Am ajuns si eu in Marea Sala pentru petrecerea de Craciun. Eram imbracata cu o rochie lunga alba. Am inceput sa ma uit in jur cautand fete cunoscute. M-am apropiat de masa lunga si somptuoasa unmpluta cu tot felul de mancaruri si prajituri. -Uau, Rosalie, chiar ai facut treaba buna! Am felicitat-o eu vazand-o langa mine. -Mda, multumesc, se poate spune si asa. -Nu mai fi asa modesta. Am raspuns eu zambind. Toata lumea arata foarte bine si toti erau imbracati impecabil. Avea sa fie un bal foarte interesant. Adoram spiritul Cracicunului care intrase in sufletele tuturor. Ma simteam ca o adevarata printesa in rochia aceea minunata, pe care defapt o cumparasem pentru petrecerea de Halloween, de la care lipsisem. Re: ~Christmas Party~ - Alice Morris - 23 Dec 2010 Isa isi indrepta pasii catre Kennya, asa ca Alice se intoarse catre Bell. Ii privi ochii patrunzatori care priveau in jur, si zambetul ei mereu binevoitor. -Se pare ca Iss ne'a parasit, spuse astropufa atragand atentia prietenei sale. -Da? spuse ea brusc surprinsa. Ah, a mers la Kennya. Acum se pare ca incepem sa ne grupam fiecare cu prietenii lui, spuse cercetasa razand. -Ce'ti trece prin cap, Bellyshor? zambi Alice pe sub mustati. -Pai, trebuie sa facem seara asta sa fie deosebita, nu? Ma gandeam ca... -Lipseste Helena...Daca vrei o seara "Deosebita" avem neaparat nevoie de Helena! -Ce bine ma stii, astropufa mea, spuse Bell zambind. Dar unde o fi? Re: ~Christmas Party~ - Jessica F. Jersey - 23 Dec 2010 In sfarsit intrasem in Marea Sala. Ieei,distractie! Am cautat cu privirea persoane cunoscute. Toate persoanele prezente aveau o tinuta eleganta,asa ca era greu de destins vreo astropufa. Dar,am zarit-o pe Jade,stand la o masa. M-am apropiat de ea si am speriat-o usor. "Boo!" am spus atinzandu-i umerii. Aceasta tresari,si ma privi mancand o prajitura. "Te-am speriat?" am intrebat chicotind. "Oarecum." spuse ea ridicand din umeri. Am privit-o pe Rose,care intampina oaspetii. "Buna treaba!" i-am zis privind aranjamentele de pe mese. Re: ~Christmas Party~ - Ashlyn Meester - 23 Dec 2010 Am privit disperata ceasul care ticaia incontinuu anuntand o ora destul de tarzie. Trebuia sa fiu gata cu pregatelile si toate retusurile cu mult timp in urma, insa eu continuam sa stau ca o pupaza in fata oglinzii si sa ma privesc enervata de infatisarea mea. Arat oribil. Cum sa ies asa in Marea Sala in fata tuturor ?, mi-as spus nervoasa. Am zambit usor apoi am facut un pas in spate, si am facut o miscare scurta cu bagheta, si chiar in acel moment din dulap a iesit o rochie foarte eleganta, neagra, lunga, cu un decolteu urias care ma facea sa fiu cam stresata. Am privit usor ingrijoarata pe ea, apoi cu o alta miscare rapida niste pantofi cu tocuri foarte inalte, care ma facea sa par o paluga au aparut langa rochia sofisticata. Am oftat usor speriata, apoi am inceput sa ma imbrac cu rapiditate. In cateva minute eram aranjata, pantofii ma faceau sa ma simt cam incomoda, insa in rest totoul era ok. M-a privit in oglinda, apoi am dat verdictul final : '' Parca sunt Morticia din familia Addams !'',am spus, dezgustata, apoi mi-am pus manile in solduri.'' Cum sa ma imbrac in negru ? De fapt.. '',am oftat. O cercetasa de pe pat chicotii amuzata, apoi se pozitiona in fata mea. '' Negru este elegant si iti vine bine. E ok, Ash. Nu-ti mai fa atatea probleme'',apoi iesi din camera lasand in urma ei sunete produse de pantofii cu toc. Mi-am desprins parul din coc, si l-am dat un pic cu fixativ facandu-l sa aiba volum, apoi am privit inca odata in oglinda.. Daca ma vedea cineva mai normal decat mine credea ca sunt o narcisista. Am zambit amuzata, apoi am iesit tiptil din camera, nu in ultimul rand dupa ce mi'am luat postetuta neagra si foarte micuta. Am aplicat ca retus rujul rosu pe buze, apoi am iesit din Turnul Cercetasiilor, indrepetandu-ma cu graba spre Marea Sala.Speram doar sa nu fiu prea patetica imbracata asa.. OCC : Pantofii ==> http://www.belpaso.ro/upload/fck/Image/pantofi%20cu%20toc.jpg Rochia ==> http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/sale/2459591_1224074331.jpg Re: ~Christmas Party~ - Jessica F. Jersey - 23 Dec 2010 Mi-am intors privirea spre usile Marii Sali,care se deschisera. Am vazut-o pe Ashlyn,cercetasa mea draga,intr-o ipostaza in care nu o mai vazusem niciodata. Eleganta,asa de eleganta,incat ma surprinse. Am ridicat o mana,facandu-i semn sa vina la masa unde ma aflam. Aceasta zambi si merse spre mine,zambind. "Ash,esti superba! Ai o rochie minunata...iti sta asa bine in negru!" am exclamat privind-o. Aceasta zambi bland. "Mm,multumesc,Jess!" adauga. "O,pentru putin." Re: ~Christmas Party~ - Oliver C.S. Queen - 24 Dec 2010 Un costum albastru o cravata alba ...o combinatie perfecta...fata in fata cu intrarea in marea sala...era inca un craciun in care ma pregateam sa intru singur in marea sala... Ma gandeam ca devenise o regula...poate monotonie ...dar nu doream sa schimb nimic trebuia sa imi fac curaj si sa intru in marea sala si sa particip la acest bal.. Am rasuflat puternic si am impins usa de la sala mare intrand cu pasi mici in sala pentru a nu atrage atentia...eram destul de ganditor asa ca m-am indreptat catre capatul sali pentru a putea ajunge la masa unde se serveau racoritoare... Era un miros incantator in toata sala am aruncat cateva priviri observand figuri cunoscute care erau concentrate in discuti... Asezat langa masa cu racoritoare am apucat o sticla de apa am luat o inghititura si am aruncat o privire catre toata sala plina! -Sarbatori...interesant...! Re: ~Christmas Party~ - Ginny Anne Alden - 24 Dec 2010 Am aruncat o ultima privire in oglinda,rochia mea albastra pana in genunchi imi statea ca trunata,iar parul prins in cateva clamute arata cat de cat binisor, Ochii mei conturati cu negru pareau acum mai mari iar tusul si fardul bleu aplicat pe ploapa arata magic. Am iesit din camera de zi a Cerectasilor si m'am indreptat rapid spre Marea Sala deja intarziasem si probabil Rose isi facea griji. Cand am ajuns in fata salii grijile imi navalira in minte. Oare arat bine? Chiar mi'am pus pantofii in picioare? Firar! Am pasit nesigura in sala si cateva perechi de ochi ma priveau,stanjenita am inaintat si am vazut'o pe Rose la o masa cu Iss si Bells. -Buna fetelor,pot sa ma asez langa voi? Le'am intrebat eu pe fete cand am ajuns la masa lor. -Sigur ca da Ginn i'a loc. M'am asezat pe un scaun langa Rose,care ma privea cercetator. -Ce'i am uitat sa imi iau pantofii? am intrebat alarmata in timp ca ma uitam la picioarele mele care erau incaltate cu niste pantofi negrii cu bereta. -Wow sis,stai calma totul e bine! doar ca imi place mult cum te'ai imbracat. Am rosit iar celelalte au chicotit. OOC:Rochia cu tot cu aceesorii aici : http://www.polyvore.com/cgi/set?id=26278951 |