Darkmark RPG Forum
Doar vise... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised)
+--- Thread: Doar vise... (/t-doar-vise)

Pages: 1 2 3 4

Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 28 Dec 2010

Spuse Addie, dar nu apuca sa termine propozitia pentru ca sin cauza intepaturii am lesinat, cazand pe podeaua rece.
-"Nu cred ca o sa ti se intample ceva rau de la o intepatura mica de paianjen".
Repeta Megan vorbele lui Addie.
-Uite ca i s-a intamplat.
Amandoua venira deasupra mea.
-Du-te sa aduci ajutoare.
Ii spuse Megan.
-La 2 noaptea.
Ironiza Addie.

Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 28 Dec 2010

Se uita la ea cu o privire calma , dar care spunea multe .
-Da , Addie , la 2 noaptea .
- Bine , bine ... O sa caut pe cineva ...
- Bine , du-te ! Stau eu cu ea .
- Ok . Vin in 5-10 minute .
Spuse Addie . Alerga spre usa . Apasa pe clanta , impinse in usa , dar nu se deschidea . Era incuiata .
-Megan , cineva ne-a incuiat aici ! Ce facem acum ?
Tipa ea catre mine .
- Ahh , cum era vraja aia ? Ah , gata , stiu !
Am zis eu alergand spre usa . Mi-am scos bagheta si am spus :
-Alohomora !
Usa se deschise cu un scârþâit lung .
-Grabeste-te !
I-am spus lui Addie .
Incepu sa alerge pe coridoare pentru a gasi pe cineva .

Re: Doar vise... - Addie L. Crawford - 28 Dec 2010

Addie se duse cat putu de repede in aripa spitalului unde o intalnesc pe madam Pomfrey unde si sforaia de se auzi in tot castelul.Addie observand acestea a trantit usa cu putere,trezind-o brusc pe madam Pomfrey
-Te pot ajuta cu ceva ,copila draga?intreba doamna Pomfrey somnoroasa
-Nu pe mine ci pe sora mea ,Jade Crawford,un paianjen a muscat-o si acum a lesinat.Veniti repede!
-Bine bine, dar ce paianjen a muscat-o ?
-Era negru si un semn rosu in forma de clepsidra pe burta....cred ca vaduva neagra
-Este foarte periculos ,ei bine trebuie sa luam niste gheata,un pansament si niste potiuni pentru muscaturi de paianjen....
Madam Pomfrey lua cele necesare si, impreuna cu Addie ajunsera in Camera Oglinzii lui Erised .Jade era mai mult moarta decat vie iar Megan si Addie erau foarte ingrijorate.
Madam Pomfrey i-a pus un pansament cu gheata apoi ii pune peste rana potiunea pentru muscaturi de paianjen.Jade scoase un mormait lung si incepe sa se dezmeticeasca spunand parca ca leacul a avut efect.
A duoa zi ,dimineata , Jade se trezi in patul se spital, in Aripa Spitalului ,cu Addie si Megan stand fiecare pe un scaun de o parte si cealalalta a patului, dormind bustean cu capul pe pat ,langa Jade.Se pare ca cele 2 fete au avut o noapte alba avand grija de Jade...

Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 29 Dec 2010

Auzeam tot ce se petrecea in afara mea, dar nu puteam sa reactionez, sa vorbesc, sa ma misc.
-Esti bine?
am auzit eu vocea lui Megan, cu un ton ingrijorat.
"Da, sunt foarte bine, dar nu pot sa ma misc"
Acesta era gandul meu ce incerca sa iasa afara, dar nu reusea.
-Stai linistita...Addie vine cu ajutoare...
Tocmai cand spunea asta, usa se deschise si pe ea intra Addie.
-M-am gandit mai bine si nu cred ca lui Madam Pomfrey i'ar conveni sa ne gaseasca aici la ora asta muscate de paianjeni.
Spuse ea ...

Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 29 Dec 2010

Am ramas uimita cand am vazut-o acolo .
- Off... bine ! Ma duc eu .
- Cum vrei , dar ai grija ...
- Da, multumesc ...
Am spus eu dandu-mi ochii peste cap .
Alergam , fara sa stiu unde ma duc . Deodata imi veni o idee : in camera mea aveam o carte de vraji pe care o primisem de la parintii mei cand am implinit 13 ani . Mi-am schimbat repede directia spre casa Cercetasilor . [...]
Cand am ajuns inapoi , am deschis repede usa si am alergat catre Jade si Addie .
- Mi-am adus aminte ca am primit o carte de vraji de la parintii mei . Am avut grija sa nu ma vada nimeni .
In camera era intuneric . Nu puteam sa gasesc vraja pe intuneric .
-Addie , fa vraja pentru lumina ! Repede !
- Lumos !
Addie apropie bagheta de carte pentru a putea citi . Am inceput sa dau paginile repede .
- Am gasit ! Uhh.. ce vraja ciudata . Episkey !
Jade mormai . Clipi incet si isi duse mana la cap . Se ridica incet .
-A mers !
Am strigat eu fericita imbratisand-o pe Jade .

Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 02 Jan 2011

-A mers...
Am spus zapacita, incercand sa-mi vin in fire.
M-am ridicat in coate, uitandu-ma in jur.
Am vazut-o pe Addie care inca statea in usa cu o privire linistita, zambind.
I-am zambit la randul meu.
-Cat e ceasul?
Am intrebat incercand sa ma ridic.
-3.
Raspunde scurt Megan.
-Sper ca nu ati trezit vreun profesor. Am putea avea necazuri.
-Nu...Din fericire nu.
Spuse Megan aruncandu-i o privire fulgeratoare lui Addie.

Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 03 Jan 2011

M-am incruntat spre ea aducandu-mi aminte de cele intamplate mai devreme. Ea se uita cu o privire inocenta de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Mi-am dat ochii peste cap si m-am intors spre Jade.
-Doamne, ce bine ca mi-am adus aminte de cartea asta. Are o graaamada de vraji .
Am spus eu dand usor pagina cu pagina si uitandu-ma atenta la descrierea fiecarei vraji.
-Wow , am gasit o vraja pentru schimbarea culorii obiectelor. Vrea cineva sa se vopseasca ?
Am intrebat eu chicotind.
-Da , vreau eu! Orice culoare?
Intreba Addie curioasa.
-Probabil.. Hai sa vedem.Colorum!
Deodata un fum alb amestecat cu rosu intens o invalui. Cand fumul se risipii parul lui Addie era acum alb cu suvite rosii si foarte ondulat.
-Ce tare e! Dar nu cred ca tine prea mult..
Spuse Jade uimita.
-Da , uite , deja incepe sa isi recapete vuloarea neagra..
Am spus eu aratand spre parul lui Addie.

Re: Doar vise... - Addie L. Crawford - 04 Jan 2011

Addie nu-si putea vedea parul colorat ,dar dupa scurt timp parul ei isi reveni la loc
Jade chicoti, doar Megan se uita la ea cu seriozitate.Deodata o briza rece se nasputi asupra camerei iar Addie simti cum briza aceea parca-i intra in suflet.Tremura neicetat si facea tot posibilul sa se incalzeasca.
-Addie ,ai patit ceva ?De ce tremuri?
Intreba Jade...
-Cine a lasat fereastra deschisa?intreba Addie
-Dar nu vad nici o fereastra deschisa...
Spuse Megan
-Nu inteleg!Mie si lui Megan ne este cald , numai tie ti-e frig.spuse Jade putin ingrijorata
Mainile erau ca gheata.Acum Addie tremura si mai tare.Simtea ca inima ii era ca de gheata iar Jade si Megan se ingrijorau.
-P-p-presimt c-ceva rau...
Murmura Addie....

Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 04 Jan 2011

Ceva se intampla..Ceva ciudat .. Ma uitam la Addie fara sa inteleg . Am stat nemiscate un minut. Incepusem sa tremur de frica . Mi-am strans tare in brate cartea de vraji si bagheta. Si Addie tremura , dar nu de frica, ci de frig.
-Doame , Addie , ce se intampla?!
Am spus eu , simtindu-se teama din vocea mea.
- Nu-nu stiu.. Mi-e f-foarte frig.Voua nu va e ch-chiar de-deloc?
- Nu..
A spus Jade incet.
Se auzi un zgomot. Ceva metalic cazu , iar ecoul ajunsese pana la noi. Mai era cineva treaz inafara de noi. M-am uitat in jur disperata , cautand un loc unde am putea sa ne ascundem. Oglinda mare era lipita de perete , deci nu puteam sa ne ascundem dupa ea . Camera era goala . M-am indepartat incet de usa , iar Jade si Addie au facut la fel. Se auzeau pasi pe coridorul din fata usii . Cand pasii se oprira , se auzi un mieunat . Ne uitam toate ingrozite catre usa mare din lemn.
-Ce faci?! Cauta o vraja ceva !
Spuse Jade nervoasa.
Dar nu puteam sa caut.. Parca mainile imi erau inghetate pe carte si ma obligau sa o tin strans.

Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 05 Jan 2011

-Cred ca e Doamna Norris!
Am spus disperata uitandu-ma spre usa care se deschidea incet.
-Daca ne prinde Filch aici am incurcat-o.
Mainile lui Megan stateau paralizate pe carte.
-Ai de gand sa cauti ceva?
Am intrebat-o speriata.
-Stai...am eu ceva.
Spuse Addie. Scoase de undeva din buzunarele robei o pelerina mare si ponosita. Am zambit la vederea ei.
-Vechea pelerina invizibila??
-Exact.
Spuse Addie aruncand pelerina peste toate trei. Ne-am asezat in liniste intr-un colt abia respirand. Doamna Norris intra in camera adulmecand putin. Apoi iesi afara cu un mieunat scurt, nesatisfacut.
-Pfiu...
Am spus dandu-mi la o parte pelerina.
-Era cat pe-aici.
Dar, brusc, usa se deschise din nou si nu mai avusesem timp sa ne punem pelerina.