Darkmark RPG Forum
Ehh .. plec.. de tot. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Ehh .. plec.. de tot. (/t-ehh-plec-de-tot)

Pages: 1 2 3 4

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Bella Emily Rose - 24 Dec 2010

Mda. sunt o idioata.
Imi pare rau , Ash . pentru ca nu am apucat sa vorbesc cu tine , dar .. ma bucur ca ramai.

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Isabella River - 24 Dec 2010

Bell Rochester Wrote:Se pare ca Ashlyn a avut dreptate, ca nimeni nu va citi postul meu de mai sus
nu pleaca..a vrut sa plece..dar s'a razgandit
i'am zis si eu..nu merita sa isi paraseasca familia pentru niste nesimtiti

God, uu'itoareo, imi pare rau. Omg3
N-am citit niciun post de la inceput, decat cel al lui Ash. Omg3

But.. ma bucur nespus ca ramane. Face parte din membrii care sunt importanti pentru forum, sunt activi si fara de care D.M.-ul nu ar fi la fel. >Happywide<

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Ashlyn Meester - 25 Dec 2010

Va multumesc tuturor ca ati postat aici.. macar din bun simt.. si pentru ca tineti la mine..>Happywide<
Uite... mi'ar fii greu sa va parasesc pentru ca am petrecut alaturi de voi luni bune.. am vazut cum forumul evolueaza impreuna.. si imi este greu sa stau pe calculator fara sa postez pe DM.
Multumesc .. dar nu trebuia sa va alarmatzi.. DM'ul era si in continuare si fara membrii ca mine
Multumesc lui Bell ca m'a convins sa raman printre cercetasii mei, si ca nu am cum sa imi parasesc familia.
Bella .. stai linistita ca nu vroiam sa te stresez si cu asta.. te stresez destul cu problemele mele de obicei..Dar vorbim pe mess si rezolvam KissKiss
Mersi Issu.. chiar apreciez ceea ce ati scris toti ,daca as avea un ''like'' asa ca si pe facebook Wink)
Helena, Alice, Ginny, Jess multumesc
Pentru membrii ca voi nu voi parasii niciodata DM'ul Love

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Jade A. Crawford - 25 Dec 2010

Ashlyn, am vrut la inceput sa plec din acelasi motiv. Mi se parea ca nimeni nu ma accepta si ca provoc numai necazuri si certuri, dar am realizat ca merita sa raman pentru cativa oameni care ma iubesc si la care tin enorm de mult, pentru cativa prieteni pe care mi i-am facut aici si pentru simplul fapt ca nu pot trai fara acest forum. Te implor gandeste-te bine si aculta mai multe pareri, nu face greseala pe care era sa o fac si eu!!Toti de aici te iubesc mult

RE EDIT: m-am trezit si eu -.-' Acuma am vazut postul in care spui ca ramai >Happywide<

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Isabella River - 25 Dec 2010

Ashlyn Meester Wrote:
Mersi Issu.. chiar apreciez ceea ce ati scris toti ,daca as avea un ''like'' asa ca si pe facebook Wink)

Stii ca te iubesc, Ash.
Stai linistita.. esti o persoana importanta pentru forum, si nu numai asta.. toti tinem mult la tine.

P.S. - Facem ca Adri. Like, like, like !! Finna

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Ema Snow - 25 Dec 2010

Ok, dupa primele doua posturi imi pregatisem o teorie a morcovului... Dar dupa ce am continuat... Pfiu!
Ma bucur ca ramai, Ash! ^_^

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Kennya Allen - 25 Dec 2010

Tocmai era sa fac atac de cord. Mai e si craciunul naiba.

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Kasumi Mikoto - 26 Dec 2010

Si eu, Hugolino. Da i-a trecut.

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Ashlyn Meester - 26 Dec 2010

Unlike unlike unlike ! Off-topaceala fara mine ?Bigeyes =))))

Re: Ehh .. plec.. de tot. - Isabella River - 26 Dec 2010

Kennya Allen Wrote:Tocmai era sa fac atac de cord. Mai e si craciunul naiba. :|

Adri, nu vorbi prostii, ca daca mori tu, mor si eu. =))))))

Ash, ne bucuram ca ramai. Love