Darkmark RPG Forum
Winter Morning - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Coliba Paznicului Vanatului (https://www.darkmark.ro/f-coliba-paznicului-vanatului)
+---- Thread: Winter Morning (/t-winter-morning)

Pages: 1 2 3 4 5

Re: Winter Morning - Bell Evans - 09 Jan 2011

Bell se ridica, iar Lisa o urma tacuta; in cele din urma, totusi..ce putea fi atat de rau incat sa le fie frica. Hagrid ar fi fost langa ele, daca intr'adevar avea sa le arate ceva periculos.
Iesira in frigul de afara, imbracate bine. Lisa isi trase caciula maro mai tare, si isi potrivi fularul, astfel incat nu i se mai vedeau decat ochii plini de teama.
"-Termina" mormai Bell.
"-Dar nu fac nimic" se planse cercetasa.
"-Parca te ducem la spanzuratoare" chicoti Bell.
"-Nici chiar..hai sa mergem" mormai Lisa, suparata.
Hagrid iesi si el din coliba, ducand in spate o arma.
"-Aaa..ce ziceai daca va fi sau nu periculos?" o intreba Lisa, pe un ton plin de repros.
"-Padurea e plina de oratanii periculoase" replica Bell, razand.
"-Gata fetelor?" striga Hagrid, plin de voie buna.

Re: Winter Morning - Violet Wilson - 09 Jan 2011

Lisa tremura instinctiv, dar totusi il urma pe Hagrid; Bell facu acelasi lucru, privind admirativ in jur.
Totul era alb - incepand de la casa lui Hagrid, care parea facuta din turta dulce, si pana la castelul imbracat intr'o mantie de nea.
"-Ador Hogwarts'ul iarna!" spuse Bell, zambind.
"-Padurea e mai infricosatoare iarna" ofta Lisa.
"-Atunci nu veni cu noi!" se conforma Bell.
"-Si sa ratez toata distractia?" replica Lisa.
"-Atunci tine'ti gura!" mormai Bell.
Intrara in padure, si se afundara pe cararea plina de omat. La un moment dat, Hagrid se opri din mers.
"-Ce se intampla?!" intreba Lisa, putin panicata.

Re: Winter Morning - Bell Evans - 10 Jan 2011

Bell se opri la randul ei, privindu'l ganditoare pe urias.
"-De aici parasim cararea!" anunta el.
"-Dar nu putem face asta.." replica Lisa, speriata.
"-De ce nu?" chicoti Bell.
"-E sinucidere curata" sopti cercetasa, cu o voce mica.
"-Urmati'ma indeaproape" mormai Hagrid.
Bell merse in spatele lui, urmata indeaproape de verisoara sa; in cele din urma, Hagrid se opri in fata unui luminis.
"-Aici ne oprim?!" murmura Lisa.
"-Da" replica Bell.
"-Haideti" chicoti Hagrid.
"-Unde?" ofta Lisa.
"-Veti afla.." zise uriasul, glumet.
"-Ne spune asta de jumatate de ora.." mormai Lisa, in soapta.

Re: Winter Morning - Violet Wilson - 10 Jan 2011

Hagrid se opri intr'un luminis imbracat in zapada si incepu sa rada.
"-Acum de ce rade?!" murmura Lisa.
"-N'am idee" replica Bell.
"-Nu e in toate mintile..fara suparare!" ofta cercetasa.
Hagrid se afunda in troienele argintii, strigandu'le fetelor sa'l urmeze. In cele din urma, ajunse sub un palc mic de paltini lipsiti de frunze si se opri.
"-Deci?" intreba Bell.
"-Asta vroiam sa va arat" sopti uriasul, aratand spre un grup de unicorni.
"-Ce frumosi sunt" sopti Lisa.
"-Sa stii ca da..si ala e un puiut?" chicoti Bell.
Hagrid dadu in semn de aprobare din cap si zambi la randul lui; era o priveliste demna de imortalizat pentru vecie.

Re: Winter Morning - Bell Evans - 11 Jan 2011

Bell ramase impresionata de frumusetea celor trei unicorni; cel mic era albastriu, iar cornul din frunte parea a fi facut din clestar.
"-Sunt superbi" sopti ea.
"-Deci a meritat!" le repeta Hagrid.
Cercetasele aprobara din cap, iar uriasul le facu semn sa'l urmeze.
"-Deja plecam?" ofta Lisa.
"-Vrei sa ramai aici?" chicoti Bell.
"-Nu" raspunse fata, sec.
Hagrid le scoase din padure, si se intoarse inapoi in coliba.
"-Cred ca ati inghetat..haideti sa mai bem un ceai!" spuse el, zambind.
Bell aproba din cap, dar Lisa ramase afara.
"-Ce?" intreba cercetasa.
"-Nimic.." ofta Lisa, urmand'o.

Re: Winter Morning - Violet Wilson - 11 Jan 2011

Lisa isi urma verisoara, oftand; intr'un fel, ar fi vrut sa ramana in Padure, alaturi de unicorni. Erau atat de frumosi..
"-Lisa!"
Fata isi auzi numele si intra in cabana; uriasul deja le pregatea o a doua portie de ceai, iar Bell vorbea de zor cu el.
"-Lis, ce e cu tine?" murmura ea, cand Hagrid se intoarse.
"-Erau atat de frumosi" replica ea.
"-Inca iti sta capul la unicornii aia?" chicoti cercetasa.
"-Nu e amuzant" mormai Lisa.
"-Ba e..adica, mi se pare cam patetic" raspunse Bell.
Lisa se enerva si se ridica de la masa. Iesi din casa lui Hagrid si tranti usa in urma ei..simtea nevoia sa fie singura.

Bell privi iesirea furtunoasa a verisoarei sale si ofta incetisor; Hagrid o privi cu ingaduinta, si ii impinse o ceasca cu ceai.
"-Asa e cu adolescentele" chicoti el.
"-Stiu..dar se comporta in stilul asta de zile intregi" murmura cercetasa, cazuta pe ganduri.
"-Atunci inseamna ca e ceva mai grav" replica uriasul.
"-Stiu..dar ce?" ofta Bell.
"-Asta trebuie sa afli chiar tu.." raspunse Hagrid.
Bell vru sa se ridice, insa Hagrid o opri.
"-Mai las'o putin..acum e nervoasa" spuse el.
"-Si doar ne vom certa, ca si in situatiile trecute" murmura Bell, asezandu'se inapoi.
Vroia sa rezolve problema cu Lisa. Dar pur si simplu nu stia ce se intampla cu ea. Izbucnea cand ii era lumea mai draga..trebuia sa afle adevaratul motiv care se ascundea in spatele purtarii ei.

Lisa iesi din cabana uriasului si se indrepta spre marginea Padurii. Vroia sa se afunde in singuratatile ei interzise, dar intr'un fel ii era frica sa o faca fara cineva alaturi. Acum ca Bell era probabil suparata pe ea, iar hagrid statea cu ea, Lisa ramasese singura.
Si pentru a mia oara in ultimele saptamani, se simtise parasita..toti o abandonau.
Se apropie de un palc mici de copaci de la intrarea in codru si se lasa in zapada pufoasa. Isi puse mainile pe genunchi, si lasa lacrimile sa'i inunde chipul imbujorat.
Simtea ca nu mai rezista..ca nu mai poate..Ttoul se complicase atat de mult in ultima vreme; si devenisera atat de greu de suportat, incat vestile noi o ingrozeau.

Bell mai ramase putin cu Hagrid, dupa care iesi. Nu mai putea sta asa, fara sa stie adevaratul motiv pentru care Lisa reactioneaza asa. Pur si simplu se supara din motive idioate, lipsite de sens! Era ceva mai profund nelinistea cu care se lupta in interiorul ei; iar Bell avea de gand sa descopere intreaga poveste.
Ajunsa din nou afara, printre troienele de zapada, arunca o privire spre malul lacului, dar nu vazu nimic. Banui ca verisoara sa se duse in padure, asa ca lua calea urmelor lasate de papucii ei.
In cele din urma o vazu, asezata sub un brad falnic, cu capul pe brate. Plangea..
"-Liss" sopti ea, apropiindu'se.
Ii puse o mana pe umar si surase trist. Lisa nu o indeparta, iar in urmatoarea clipa plangea in bratele Bellei.
"-Spune'mi ce s'a intamplat cu tine..ceva ai" sopti cercetasa, tinandu'si verisoara la piept.

Lisa ajunsese in bratele verisoarei sale, iar acum ii uda paltonul cu lacrimile sale. Nu era constienta de asta, dar Bell ii alina durerea.
"-Totul s'a terminat" spuse ea.
"-De ce?" auzi vocea Bellei, cu o nuanta de panica in ea.
"-Pentru ca am aflat ceva..ceva ingrozitor" murmura Lisa.
"-Ce?! Spune o data!" ii ordona Bell.
"-Tatal meu.." incepu Lisa.
"-Adica unchiul meu!" o completa Bell.
"-Da..el..mi'a spus ca Bellatrix nu e mama mea" recunoscu Lisa.
Bell ramase socata, privindu'si verisoara. Acum intelegea de ce se comportase asa in ultima perioada.
"-Nu pot sa cred ca nu mi'ai spus" sopti ea, uimita.
"-Nu ma simteam in stare sa spun cuiva" ofta Lisa.
"-Dar cum s'a intamplat?!" murmura cercetasa.