Darkmark RPG Forum
Wind Chill - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Wind Chill (/t-wind-chill)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 25 Jan 2011

Am mers printre elevii ce se bulgareau, atente sa nu ne trezim ingropate sub un munte de zapada.Coliba lui Hagrid era acoperita de omat, din acoperis revarsandu-se troiene de nea.Un fir de fum se inalta din cosul colibei.Daca uriasul si-ar fi pus un brad langa casa si l-ar fi impodobit, probabil ca peisajul ar fi fost ca si scos dintr-o carte cu povesti de Craciun.

Bell batu cu putere in usa imediat ce am ajuns in dreptul ei.Nimeni nu catadicsi sa raspunda.
-Propun ca de Craciun sa-i oferim lui Hagrid un aparat auditiv de-al Incuiatilor, am meditat, privind spre ferestrele umbrite de fluturi de gheata.
-Poate ca nu e acasa..desi are focul facut in semineu, remarca Bell, uitandu-se spre coloana de fum ce se inalta in vazduh.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 26 Jan 2011

Continuara sa bata la usa, pana cand Colt incepu sa zgarie cu ghearele lemnul.
"-Oare chiar nu e acasa?!" intreba Bell, continuand sa bata.
Insa in scurt timp se auzi un scartait, urmat de un puternic zgomot de lovitura, iar usa se deschise; un Hagrid cu nasul rosu, ca al lui Rudolf, imbracat bine si cu o batista de marimea unei fete de mese in mana le intampina cu un zambet chinuit.
"-Aha..acum stim de ce ai dat drumul atat de greu" remarca Desiree, privindu'l.
"-Imi pare rau ca v'am tinut in frig.." incepu uriasul, dupa care stranuta puternic.
"-..inca ne mai tii" spuse Dess, in soapta.
"-Haideti, intrati" mormai el.
"-In sfarsit" ofta Bell, scuturandu'si zapada de pe haine.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 29 Jan 2011

Ne-am asezat pe scaunele din jurul mesei in timp ce Hagrid cotrobaia dupa niste aperitive.Ma rog, ne vom preface ca mancam de dragul lui.Doar Hogwarts avea si Aripa Spitalului, nu-i asa?
-Multumim, Hagrid, am zambit fals cand uriasul ne puse in fata un platou cu prajituri de marimea fundatiei colibei.

-Da, multumim, Hagrid, imi tinu Bell isonul, culegand o prajitura mai inofensiva de pe farfurie.I-am urmat modelul, iar in momentul urmator m-am trezit cu intrebarea aceea existentiala in minte: Sa-mi rup sau sa nu-mi rup dintii cu chestiile astea? Eram destul de nehotarata.
-Si..ce vesti noi mai sunt pe aici? am intrebat diplomatica, lasand prajitura pe masa.Stii tu..barfe, chestii trestii interesante.

Hagrid ne mai lasa doua cani de marimea unor galeti, apoi ne raspunse printre stranuturi:
-Mai nimic..doar au venit cativa reprezentanti ai Ministerului pe aici.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 29 Jan 2011

Bell lasa la randul sau prajitura pe masa, si o privi pe Desiree; reprezentantii Ministerului nu veneau de obicei in vizite de curtoazie. Ceva se intamplase. Si era probabil ceva destul de delicat, incat cei aflati la putere avusesera initiativa in a'si misca fundurile mari pana la coliba paznicului vanatului.

"-De ce au venit aici, Hagrid?" intreba Desiree, incercand sa para neinteresata.
"-Pai..chestiuni secrete" mormai uriasul, suflandu'si nasul in batista de marimea unei fete de masa.
"-Cum ar fi?" insista Bell.
"-Nu e treaba voastra" remarca Hagrid, curpins de o tuse convulsiva.

In stilul asta nu vom afla decat cat de grava e raceala lui! se gandi Bell, privind in jur. Cei de la Minister ar fi putut lasa ceva..vre'un document, prin care sa isi ateste plangerile. Asta daca existau plangeri. Nu reuseau sa isi dea seama de ce ar veni niste reprezentanti din inaltea curte a Magiei la Hagrid.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 29 Jan 2011

-Nu e treaba voastra, tuna Hagrid cu o furtuna de stranuturi zgomotoase.Parea ca in curand se va incovoia de atata tuse.
-Hagrid, mai bine te-ai duce la Madam Pomfrey, am sugerat incet. M-am ridicat politicoasa, luand o hartie de pe blat cu gandul sa i-o dau ca s-o foloseasca drept batista.Cand m-am uitat mai bine la ea, am vazut ca era de fapt un plic sigilat cu...aha.O scrisoare de la Minister.

Am trantit-o pe masa, ranjind in directia lui Bell, si i-am inmanat o batista ca lumea lui Hagrid.Uriasul schita un zambet chinuit de "Multam' fain" si distruse bucata aceea firava de material.
Slava Domnului ca n-a fost scrisoarea de la Minister in loc.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 29 Jan 2011

Cercetasa privi plicul, cu un zambet firav; trebuia sa il ia cumva, dar fara sa observe Hagrid. Destul de usor. Un urias nu observa prea des detaliile, nu? Era in natura lui de..urias, sa fie atras de lucrurile mari si sa le lase pe cele mici in plata domnului.

"-Ah, era sa uit de asta!" spuse el, luand scrisoarea de pe masa.
Desiree ii arunca lui Bell o privire gen De ce nu ai luat scrisoarea aia blestemata cat timp era ocupat sa distruga micuta batista?! dupa care isi intoarse privirile din nou spre urias.
"-Hagrid" incepu Dess, cu o voce lingusitoare. "Chiar ar trebui sa te bagi in pat" continua ea, zambind nefiresc de dulce.
"-Da; Desiree are dreptate, esti foarte bolnav" aproba Bell.

Hagrid le privi cu ochii mari, dupa care stranuta inca o data si se aseza in pat; acesta trosni puternic si se lasa sub greutatea mare a uriasului. Bell il inveli cu o patura imensa, iar Dess zambi. Vazuse plicul, lasat singurel pe marginea plitei.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 30 Jan 2011

-Hagrid, o sa trecem pe la Madam Pomfrey sa vedem daca are vreo potiune pentru...
Cuvintele mi-au fost intrerupte de inca un stranut zgomotos. Nerabdatoare, Bell scotoci prin dulap si gasi o fata de masa, pe care i-o inmana cu compasiune.

-Multumesc, fetelor, reusi sa ingane uriasul printre crizele de tuse.Sa va uitati si prin gradina, sa aveti grija de micut.
Ei bine, acesta era primul semn ca Hagrid incepea sa o ia razna.In fine, nu era primul, dar chestia asta era indusa de raceala.
-Asa vom face, Hagrid, promise Bell, in timp ce eu furam scrisoarea de pe marginea plitei.Suntem cuminti...

Re: Wind Chill - Bell Evans - 30 Jan 2011

Bell arunca o ultima privire in urma, dupa care inchise usa colibeiº Hagrid mai stranuta o data, iar usa se cutremura violent. Racelile uriasilor erau cu mult mai ciudate decat cele ale oamenilor. Erau pe masura lor..iar asta putea implica si distrugerea unor bunuri.

"-Ma intreb..ce micut a mai adoptat Hagrid?" murmura Bell, privind in jur.
"-Sincer; nu vreau sa aflu" replica Dess.
"-Dar a zis sa avem grija de el!" chicoti cercetasa.
"-Vom avea. Asta dupa ce vedem ce e in plicul asta" ofta Desiree, privind scrisoarea.

Bell se aseza sub un copac, iar cercetasa o insoti; sub coroana falnica, incarcata de zapada, cele doua rupsera plicul si incepura sa citeasca mica scrisoare.
"-Nu cred ca trebuia sa rupem plicul" spuse Dess, cand citi primul rand.
"-Reparo!" mormai Bell.
"-Asa!" spuse Desiree, parcurand cu privirea cele cateva randuri.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 30 Jan 2011

Am facut o pauza scurta ca sa-mi pun manusile; desi era iarna, frigul era anormal de...friguros.Ma indoiam ca avea sa-mi fie cald de la niste simple manusi, dar mai bine incercam sa ma incalzesc decat sa nu fac nimic.

Parcurgand rapid randurile, nu am putut sa nu observ scrisul lunguiet si deformat- scris de doctor, asa cum ar fi spus Bells.Apoi mi-a sarit in ochi lista de semnaturi de la sfarsitul scrisorii.Vreo zece nume, care mai de care ilizibil din cauza manuirii penei de catre persoana respectiva.

-Comisia pentru Controlul Creaturilor Magice, am citit titlul.Cred ca Hagrid si-a luat un nou animal de casa sau ceva de genul asta.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 31 Jan 2011

Cercetasa pufni dezaprobator, gandindu'se la ce spusese Hagrid cu doar cateva minute in urma. Sa il ingrijeasca pe "micut". Cine stie ce micut mai mare adoptase iar. Era prea bine stiut de toata lumea ca uriasul avea o pasiune nestapanita pentru creaturile periculoase.

"-Hai sa vedem ce e" propuse Dess.
"-Mmm..nu sunt prea sigura ca vreau sa aflu" mormai Bell.
"-Haide! Sloganul ala al cercetasilor trebuie respectat" remarca fata.
"-Fie" ofta cercetasa, ridicandu'se de pe zapada rece.

Se intoarsera la coliba uriasului si se furisara in spatele ei; observara un hambar nou, proaspat construit.
"-Asta nu era aici data trecuta" murmura Bell.
"-Probabil nici creatura din el nu era aici" continua Dess.
"-Sa intram" zise cercetasa, indreptandu'se spre usa din lemn masiv.