Darkmark RPG Forum
Walk a mile with me - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Walk a mile with me (/t-walk-a-mile-with-me)

Pages: 1 2 3 4

Re: Walk a mile with me - Alice Morris - 14 Jan 2011

Animagi...la asta se gandise si Alice din momentul in care vazuse cainele, dar nu vru sa spuna nimic. Nu voia sa fie considerata o ciudata si de catre Jade, doar pentru gandirea ei. Privi coada cainelui miscandu'se, si ochii sai care parca ii pareau cunoscuti. Privea toate detaliile, si vazu perfectiunea ce o infatisa cainele.
"Mda...e posibil." spuse ea meditativ, nevrand sa dea de inteles ca se gandise si ea la acelasi lucru.
Privi mai atenta blana neagra a cainelui, si undeva apropae de laba din fata, vazu un semn, de asemenea familiar. Oare erau animagi la Hogwarts?

OOC:Editeaza'ti postul, scrie rpg'ul pe contul Jade, si il rog pe Raiz sa'ti stearga postul
OFF:Cand si unde m'ai vazut?

Re: Walk a mile with me - Jade A. Crawford - 15 Jan 2011

Cainele se uita cu o expresie rece si stabila la mine. Se oprise din latrat si nu mai dadea din coada.
-Cred ca incep sa innebunesc.
Mi-am spus in soapta. Mi se parea ca in ochii cainelui de un verde spalacit se citea ceva omenesc. Ma aplecam fascinata catre el, fiind aproape sa cad, cand Alice ma trase inapoi.
-Ce-i cu tine?
Intreba ea uimita.
-Habar n-am.
Am spus cat se putea de sincer, fara sa-mi iau ochii de la faptura neagra cu ochi migdalati.

Re: Walk a mile with me - Alice Morris - 16 Jan 2011

Alice privea in continuare piciorul cainelui, gandindu'se unde mai vazuse acel semn. Era ceva banal. O stea cu cinci colturi aproape perceptibila prin blana neagra a cainelui, dar nu ii scapara ochilor lui Alice. Jade privea de asemenea cainele, si se apropie de ochii lui, privindu'i atenta. Isi pierdu echilibrul, si apropae cazu. Alice ii apuca bratul, si o aduse inapoi pe linia de plutire:
"Ce se intampla cu tine?" spuse ingrijorata.
"Habar n'am" raspunse Jade cu ochii inca atintiti asupra cainelui.
Alice inca sapa adanc in memroia ei foarte buna. Vazuse semnul pe incheietura cuiva. Era sigura. Dar exista o singura modalitate de a afla daca se insala sau nu.

Re: Walk a mile with me - Jade A. Crawford - 16 Jan 2011

Uitandu-ma inca fermecata la caine, am soptit de parca mi-ar fi fost frica sa nu ne auda :
-Sigur e animag.
-Da.

Spuse si Alice convinsa. Deodata, cainele paru ca renunta si incapu sa se mareasca, materializandu-se intr-o persoana. Eu si Alice stateam inmarmurite in fata lui cu baghetele ridicate.

Re: Walk a mile with me - Alice Morris - 16 Jan 2011

Alice se gandea, cautand in memoria ei bogata incantatia vrajii. Citise despre vraja care transforma animagii inapoi la forma lor uana dar nu isi putea aminti incantatia. Multe vraji ii venira in minte, si si'o aminti si pe cea necesara.
"Sigur e animag" spuse Jade. Alice ridica bagheta, si o indrepta spre caine:
"Homorphus!" Cainele, vrand nevrand, incepu sa isi reia forma umana, si Alice il vazu in fata ei pe baiatul de la viperini, pe care il tot intalnise in ultimul timp, si cu care se ciondanea mai mereu. Ii privi pe incheietura tatuajul cu stea, pe care il tot vedea la cursurile pe care le avea in comun cu viperinii.
"Esti bine, Michael?" spuse ea ironica.

OOC:Jade, las'o mai usor cu Pp'ul am tot trecut cu vederea pana acum.

Re: Walk a mile with me - Jade A. Crawford - 17 Jan 2011

OOC: scuze, dar din cate am citit eu la reguli, daca nu vrei ca cineva sa faca PP cu personajul tau, scrii la semnatura

M-am uitat nedumerita de la Alice sa Micheal si invers. Nu il mai vazusem pana atunci pe baiat, de cat o data sau de doua ori la orele de potiuni. Avea pe fata o expresie extrem de iritata.
-De unde ati stiut?
Intreba acesta tinandu-se strans de mana, acolo unde avea semnul intunecat.
-Era evident..
Am spus soptit. Alice zambea triumfatoare.
-De ce nu ai spus pana acum ca esti animag?
Am intrebat din nou cercetandu-l cu atentie.
Imi raspunse cu o privire izbitoare, uitandu-se in treacat spre mana lui.

Re: Walk a mile with me - Alice Morris - 18 Jan 2011

OOC:In primul rand, nu era o regula, iar in al doilea rand, credeam ca ai inteles ca daca eu nu fac PP m'as astepta ca nici tu sa nu faci cat despre RPG, n'am zis nimic despre niciun semn intunecat, ci un amarat de tatuaj sub forma de stea pe incheietura

Mike se uita banuitor la propria incheietura, iar apoi la Alice:
"Nu cred ca a fost nevoie!" raspunse acesta cu un zambet strengaresc."Draga de Alice, aici de fata, si'a dat seama si singura"
Alice ranji. Sarcasmul baiatului o surprindea de fiecare data, si daca nu i'ar fi fost adresat s'ar fi distrat copios. Isi ridica o spranceana, si'i raspunse la fel de sarcastica, ca de obicei:
"Evident ca mi'am dat seama. De asta imi las tatuajul de pe mana la vedere" Ranjetul pieri de pe fata baiatului. Intreba contrariat:
"Cum ai stiut totusi sa ma transformi la loc?" Alice zambea in continuare.
"Pai, in situatii criza, trebuie sa stii tot ce trebuie despre animagi, nu crezi?" Mike o privi surprins, dupa care zambi la randul lui.
"Bine, hai sa lasam asta!" spuse el, dandu'si seama ca nu are sanse in fata lui Alice. "Carui fapt datorez aceasta incantatoare intalnire?"

Re: Walk a mile with me - Jade A. Crawford - 18 Jan 2011

OOC: uite, eu nu vreau sa ma cert cu tine iar la faza cu RP-ul...nu mi-am dat seama la ce te refereai.

M-am uitat oarecum uimita la el.
-Pai...Fara intentie, asta sigur. Noi pur si simplu ne plimbam pe aici. Dar tu? Tu ce faceai aici...alergai dupa vreo pisica?
Am intrebat sarcastic. Alice pufni in ras, care se auzi mai degraba ca o tuse. Sprancenele lui Mike se arcuira si se uitara la mine du dispret.
-Care e treaba ta??
Am tacut.
-Si apropo..Tu esti??
-Jade Crawford. Atropufi.

Am spus facandu-i semn cu ochiul.
-Nu cred ca ne-am mai intalnit.
Am adaugat mai apoi.

Re: Walk a mile with me - Alice Morris - 18 Jan 2011

OOC:Nici eu nu am vrut sa ma cert, doar eram putin indispusa, imi cer scuze

Mike, in ciuda superioritatii pe care o afisa, isi gasea greu replicile, si cu greu rezista celor zise de Alice si Jade.
"Nu cred ca ne'am mai intalnit" spuse Jade.
"Ce sa'i faci? Omul nu are noroc in fiecare zi" raspunse Michale sarcastic facand o plecaciune, si sarutand mana lui Jade. Alice indoi capul, si ii zambi. Isi spuse in gand "Wingardium Leviosa" si lua din buzunarul robei bagheta pe care viperinul tocmai o sterpeli. In timp ce manevra bagheta in aer, spuse zambind, astfel incat sa'l intrige pe Michael.
"Spune'mi Mike, are omul norocul de a intra in posesia baghetelor altor oameni fara voia lor?"

Re: Walk a mile with me - Jade A. Crawford - 19 Jan 2011

Am ramas rigida uitandu-ma urat la Mike. Alice imi dadu bagheta inapoi. Am bagat-o la loc in buzunarul robei.
-Se pare ca nu ai o reputatie prea placuta, nu?
Am intrebat batjocoritor, uitandu-ma spre buzunarul meu.
Alice zambi. El nu raspunse.
-Pana una alta...Ce faceai aici??
Am intrebat eu parand din nou indiferenta.
-Nu e treaba voastra.
Ne-o reteza el cu o privire ucigatoare.
-Ba cred ca e.
Am spus serioasa, inclestansu-mi mana pe bagheta.